Svadba v apríli 2013

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Prida sa niekto? Mame zarezervovanu salu, viac nic. Mam uz zacat aktivne planovat?
Odpovedať
Profilova fotka
@zanazu5 ahoj ahoj.my máme tiež 20 apríla..a už sa mi stalo, že niektoré priestory sú rezervované. Ja si už bookujem dopredu všetko. 6 mesiacov je síce doba...ale ubehne to rýchlo ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@parvinka0001 my máme 20 apríla...a máme fotografa, už aj na 90% priestory, vizazistu, líčenie, hudbu a aj kolace ideme dojednat tento vikend...ja chcem mat vacsinu hotovu, nakoľko mi hrozia buduci rok bc statnice :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@lucycat ahoj, v piatok sme si boli konecne zarezervovat termin na obecnom urade a ked sme odtial odchadzali, tak mi ten moj zahlasil, ci uz som spokojna.. :-) ze uz mu nebudem s tym pilit usi.. no nelub ho.. :-) myslim, ze 6 mesiacov je akurat doba na aktivne organizovanie..predsa len to ubehne ako voda a nechcem mat tyzden pred svadbou stres z toho, co mi vsetko este treba doriesit..
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj zanazu:) je to ako cez kopirak, my mame to iste, nakoniec sme sa dohodli, ja to vsetko riesim a on to iba odsuhlasuje. Chlopi na toto nie sú, a ja mám rada kľud, stres ťažko znášam, takže radšej v kľude a s rozvahou. Miesto už máte vybraté?? My sme nakoniec ostali pri Vinárskom dome v PK i keď stále hľadáme niečo s terasou alebo záhradou, aby sa dalo ísť von.
Odpovedať
halo haloo.:D...svadbicka 27.4.2013..:)) nech uz je ten den.:)
Odpovedať
Ahojte, u nas to tiez vyzera na april :-) 6.4. :-)
Odpovedať
ahojte babenky. ja plánujem tiež svadbu v apríli 2013, bud 13. alebo 20. ešte sme sa nedohodli. a nemám absolútne nič, ani šaty, ani faru vybavenú ani sálu zajednanú :-) akosi to ešte vôbec neriešim :-D ale ked to tu tak vidím, čo už všetko máte, tak ma začína chytať panika, a minimálne tento al.budúci týždeň si aspoň tú faru s tou sálou skúsim, kedže nechystám veľkú svadbu, max. 30 ľudí, bez všetkých tých ceremónií, len malú diskrétnu svadbičku, tak si myslím že to celkom rýchlo vybavím a nebudem mať hádam problémy :-) no a ked budú tak to nechám na september a hotovka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@coopis nechcem strasit ale ak chcete mat pekne miesto na hostinu je uz na case si nieco vybavit....takisto fotograf a kameraman
Odpovedať
tak ja som zacala nieco podnikat len pred par dnami..a v pohode mam kostol, salu, kadernicku, dohodnute predbezne stretko s fotografmi,stretko s hotelom pre hosti... buduci tyzden idem skusat satky....celkom rychlo to ubieha
Odpovedať
dievčence tak sme dneska podnikli nejaké kroky, a už mám termín 20.apríla, už aj kostol zajednaný, aj reštiku na hostinu, aj šaty na skúšku a všetko v pohode vychádza a úplne bez problémov aspoň zatiaľ :-) a maličkosti sa doladia postupne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Žienky, pokiaľ ešte nemáte zajednaného fotografa na svoju aprílovú svadbu, máte u mňa 20% zľavu a rande predsvadobné fotky grátis ;-)
Odpovedať
jaaj..ja mam skoro vsetko vybavene...ale tie kolace nie a nie vybavit....a sa priznam..ze som teraz akasi leniva a sa mi ani nechce:D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
nam este veeeeeeeeeeeeela veci chyba :) ale pohoda :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@monikabubko my mame tiez na 16:00, iny cas by som ani nebrala :)
Odpovedať
kopec veci este chyba, ale to postatne uz mame :-) kostol, sala, jedlo, kapela, foto..ja uz mam saticky..este obliect zenicha, topanky..zakusky, obrucky pozvanky...tak sa to tak pomaly krystalizuje :-) my by sme mali mat obrad o 14,30..chceme stihnut po obrade este nejake foto za denneho svetla :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zoldynka :)
Odpovedať
Hm, my mame tiez v aprili, predvcerom sme vymysleli, ze by sme sa mohli zobrat a riesit sme zacali vcera... :) casu dost
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?