Svadba v auguste 2011. Ako ste na tom s prípravami?
- Sponzor fóra
na tej stránke sú aj veľkostné tabuľky, aj americké, aj európske, ale oni sa aj tak potom vraj ešte ozvú podľa obrázka im pošleš miery..., ale teraz pozerám tú stránku, ktorú tu dala ritak a tiež sa mi tam páčia aj ceny, len musím preštudovať ako odtiaľ objednávať. Ono väčšina z týchto stránok robia tie šaty na mieru, takže sa toho nejak nebojím, skôr mám obavy z tej komunikácie a radšej by som objednávala zo stránok, z ktorých už majú aj iné baby skúsenosti. Len problém je, že ja som momentálne tehotná, takže to budem musieť objednať až ke´d sa bábo narodí, čo bude až v arpíli a dúfam, že to za tie tri mesiace ušijú a že to príde
Ale konkrétne z tej prvej stránky to vraj trvalo 4 týždne, od ušietia po doručenie na SR.
7. nov 2010kast - prepac ze sa ozyvam az teraz
my mame obrad v Kamile takze by nemal byt problem s tym, tam ich robia vonku bezne. no nezavidim ze ti taketo opletacky robia kvoli volbam a vymene poslancov... ved pravidla by mali mat stale rovnake. a este civilny obrad.... vacsinou robia fory iba s cirkevnym
tak drzim palce nech to vyjde, uplatok urcite pomoze ked uz nic
9. nov 2010dafne, to info o sume čo mám, tak to viem, že pýtajú v Petržalke. Neviem koľko by vypýtali v Ružinove, keby nám to dovolili, lenže tam zrejme treba pripočítať aj ten úplatok...
Tie reštiky/hoteli čo si vypísala som riešila, ale nemajú pre nás zaujímavé ponuky čo sa týka sumy za menu atď. A bolo by už ozaj komplikované ísť niekde do Devínskej kvôli obradu, keď bývame v Petržalke a potom zase do Ružinova do reštiky. To si už fakt neviem predstaviť
10. nov 2010- Sponzor fóra
ahojte.no ja som bola tiež prekvapena ked sme boli s priatelom pozerať saly, že už boli na august rezervovane.v jednej sale bol akurat volny termin, kt. sme my chceli tak sme ho hned rezervovali. a okrem toho mame len fotografku a nič viac.tak dufam že ešte nejaka hudba a kameraman budu mať volny termín.
16. nov 2010ahojte, dracica mne si sa veľmi páčila v sa belle šatách
krásne ti vyformovali a sadli na postavu. Bola si v nich ako princezná. Ale jasné že musíš vybrať tie ktoré ti sedia a cítiš sa v nich najlepšie
ninuska a iva aj my sme začali s prípravami rok dopredu. Bohužiaľ taký je novodobý zákon a dnes už všetko čo chcete treba rezervovať rok dopredu minimálne. Aj my sme tak pochodili16. nov 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ritak, tie sú nádherné, mám ich uložené v PC ako jedny z najkrajších šiat čo som videla na webe
Super cenu tam majú, len hovorím, bojím sa takýchto vecí, čo ak mi nebudú dobré alebo nebude sedieť strih??