Svadba v Čadci a okolí. Kto plánuje?

2. okt 201933530
  • @lillinka01  mohla by si mi poslať číslo na kapelu 2 plus 1 a kde sa dá pozrieť niečo o nich (repertoár, recenzie a pod.)

• @sofija18  ahoj, mozno? musela by si sa mi bliksie predstavit

• @tinka1811  no Trioband má fakt plno.my sme si ich zajednali rok dopredu a už vtedy mali nejaké termíny obsadené. A oni nehrávajú len svadby,tak to bude asi aj tým

• Sponzor fóra
  • @lillinka01  je to mozne...my sme si ich rezervovali niekedy na zaciatku decembra.

• @lillinka01  prepac, sekla som sa... 😬 malo to byt pre @tinka1811

• @katalindask  
    @ajinka007  Ja som mala protekciu 🙂 spevacka z Triobandu je byvala susedka a kedysi ked som bola krpata, tak ma kočikovala 🙂))

• @sofija18  tak aj my sme mali tak trošku protekciu,lebo drahý ich všetkých osobne pozná,tak to vybavil 🙂 ale mali voľný náš termín

• @katalindask  Tak super 🙂 ale nikomu to nehovor psssst 🙂 😉

• @zazinka30  oni nemaju nikde reklamu - drzia sa stareho - ludia si povedia, a ak chces, mozem sa ich opytat, ci ti mozem dat ich cislo. kedy mas svadbu? isto sa budu pytat...

• @lillinka01  svadbu mám 11.augusta

• sofija18 Uz viem. uhadla si

• ajinka007 a sobas budete mat na kycerke. uz ste si boli nahlasit , lebo som pocula ze staci 3 mesiace pred

• LUXUSNA LIMUZINA : Luxusna preprava osob 7 miestna limuzina.
      Limuzina s osobnym soferom na vasu svadbu,oslavu a pod.
      Moznost vyuzit aj ako luxusne taxi.
      Kontakt: 0948 307 262
      0907 478 851
      Rozumna cena.

• Ahojte baby kedy mate termin svadby mate nejaka v septembri?

• Sponzor fóra
  • @macaz  🙂ked ti poviem ze ja som mala 9mesiacov pred svadbu saty doma tak asi neuveris🙂)a poviem ti ze krajsie som doteraz nenasla takze som spokojna🙂))a svadbu mam az v septembri🙂)

• kto poradi svadobny salon aj s vedsimi cislami ako do 38 a su pekne saty v nom

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• kukala som ten salon Lia ale komunistickejsie saty som asi nikdy nevidela🙂niektore kocky co predavaju svoje saty napr na bazar.sk,alebo bazos.sk tak tam su ozaj niektore tak krasne modely ze v pozicovnach by si ani jeden taky nenasla a za taku cenu by si ich kupila ako by si si niekde pozicala ..

• Dievcence ktore kvetinarstvo by ste mi poradili???

• @nina20  aj my mame v septembri. Konkretne 8. 9. 🙂 Vy mate presne kedy?

• @jarka6  ja som počula veľa chvály na kvetinárstvo Magnólia, vraj je najlepšie v Čadci a ešte nejaké na Rakovej...sama ešte neviem, kde nakoniec pôjdeme, ale možno aj kuknúť na tú Rakovú, že tam má dobré ceny...len neviem, ktoré presne to je, musím ešte pozisťovať 🙂

• @macaz  väčšie čísla majú aj v Allianzi v Čadci vedľa kulturáku...
    @jarka6  ja som mala kyticu spod mestského úradu, ale už by som tam nešla...

• @vsicka036  diky...

• @macaz  Skús salón pri Centrume.

• @libinkaaa  no tam sa mi nepacili ani jedne. a vyber nicmoc.Uz som nasla salon Hella Zilina

• @stastnanevesticka  na tej Rakovej, to je to druhé kvetinárstvo - vedľa je masiarstvo, šikovná pani a skvelé ceny, mám skúsenosti 🙂

• @tinka1811  Ďakujem za info, vidím, že naozaj sú ľudia spokojní a to nám pomôže pri výbere 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Ponúkam Vám svoje foto služby na Vašej svadbe. Pozrite si moje portfólio.

...všetko čo na svadbu potrebujete vytlačiť
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov