ahoj finanzata, no stihli sme toho dost ;-) mame rezervovane miesto, vymyslenu vyzdobu, menu, oznamka, draha uz ma predstavu o satach.. a ty? ako si na tom? :-)
btw, som on, nie ona :-D
juuj, to je velmi zaujimava otazka :-) vies my to mame trosku komplikovanoejsie. :-D Prave dnes sme oficialne so snubencom oznamili nasim, ze sa chceme o rok brat. Nasi to uz odo mna vedeli skor, toto bol len taky slavnostny obed. Lenze, ja budem mat o rok 20 rokov, priatel ma 26 a len teraz som prvacka na vyske. Takze nasi s tym moc nesuhlasia, kvoli mojmu veku atd.. :-( ale pre mna to nie je ani rychlo ani skoro, vzhladom na to ze nas vztah trva 4 roky.Chceme sa vziat, ja by som uz veci pripravovala najradsej teraz,ale no..Dufam, ze po zimnom semestry a teda po skuskach, uz budeme definitivne veci riesit a nasi sa s tym musia zmierit.Ale chcem sa ist popozerat aj s mojim snubenickom :-) po satach uz teraz, velmi sa mi to paci. Inak svadba bude pri Nitre :-)
myslim že na svadbu je čas vtedy keď to cítiš a nie vtedy keď ti to rodičia dovolia ;-) takže stojte si za svojim. inak pri tvojom datume by som sa nespoliehal na to že stači riešiť v zime. mali by ste si už teraz vybrať zopar miest kde by ste to chceli mať a URČITE si ich rezervovať. nič za to nedáš a navyše aj tak taký mesiac dva pred svadbou ti budú volať aby si to potvrdila 8-) a ak chcete mať svadbu v kostole to tiež neodkladaj. môže sa ti stať že v tom termíne nebudeš mať v NR a okolínič voľné :-| my úž máme miesto zarezervované a teraz riešime kostol (vybraný už máme) :-D
a ešte k rodičom, teraz si všetko obehaj a niekedy vo vebruári keď bude príhodná situácia ich vezmite na obed tam kde ste si to vybrali a oznámte im to ;-)
btw držím palce v škole x-)
dakujem ti velmi pekne za podporu 8-) , lebo niekedy som uz z nasich dost znicena :-) mas pravdu, uz zacneme riesit, diky, tak ja idem na tu navstevu, k buducej svagrinke :-) pekny dnicek, inak videla som tvoj prstienok v albume, velmi peknucky :-) ja mam uz tiez prstienok :-) papa
uplnenaj ahoj. prepáč, ale nevedela som, že si on :-) . je to dosť nevzyčajné, ale pekné, že sa tu nájde aj mužský názor. a k tým prípravám, my sme si boli zarezervovať miesto v sobotu. len neviem či je to dobrý nápad, lebo to nebude v mieste bydliska ani jedného z nás. tak uvidíme. :-N nič viac také konkrétne.
lindka, už by si mala niečo začať riešiť. uplnenaj má pravdu. :-)
finanzata nic sa nestalo, pohoda :-D
no a k tomu miestu, segra je z BA aj svagor a mali svadbu v kostole v Stupave a hostinu v Limbachu :-)
a keby sme si nevymysleli svadbu na lodi tiez by sme ju mali niekde mimo, mozno Bojnice alebo nejaky kastiel na Slovensku. takze s miestom si nerob starosti, aspon budu mat svadobcania vylet :-) komplikacia asi nastane s ubytovanim svadobcanov :-|
:-) ubytovanie nejaké bude. autobus bude vybavený, ale neviem či sa všetci vojdu. späť do prešova pôjde, ale neviem ako sa dostanú tam. ale veď sa to nejako vyrieši. :-D máme ešte trochu času. a ak môžem takú otázočku. ako sa došiel k tomu, že si sa tu zaregistroval? teda myslím ty a nie tvoja milovaná. :-N ak nechceš, nemusíš odpisovať.
ved to sa nejako doriesi. hlavne si nerob zbytocne starosti ;-)
no a preco som sa zaregistroval? ja ani neviem, rad vykecavam :-D a draha sa nerada prihlasuje, to vies, celebrita s hviezdnymi maniermi :-D :-D
:-D takže hviezda. zlaté. tých zbytočných starostí si budem robiť ešte dosť. ja viem. :-) bola už tvoja hviezdička skúšať nejaké šaty? ja ešte nie, stále mám pocit, že je skoro. že sa mi ešte nejaké zapáčia. a s inými vecami tak isto. máte už kúpené také hlupôstky ako vankúšik na obrúčky, dekorácie a tak? ja behám po internete ako šalená a nič. :-(
a to treba aj take veci ze vankusik na obrucky? :-S :-D :-D
saty este skusat nebola, este je stara kolekcia a nove budu az na buduci rok takze tak vo februari si pojde vybrat. pozna sa s majitelkou salonu nicol tak si nerobi starosti ;-)
no a tie dekoracie tak s tym si tiez nerobime starosti. tak kde sme si rezervovali miesto povedali ze nam to spravia na kluc. ale predsa len asi bude draha zhanat sviecky a lupinky, nech ma radost ze si to spravila podla seba :-D
:-) no, treba. teda ak ich nechceš mať na tácke. ale to už podľa gusta. ja zo šiat už teraz chytám hrôzu. ako sa poznám, budem mať problém si vybrať. a niekde vraj nedovolia fotiť :-| . ak sa pozná, tak to je fajn. a čo sa výzdoby týka, tak rozmýšľam či si nenajmem aranžérku alebo nejakú firmu. x-)
no ved ja viem ze treba aj podusku.. co ked sa mi bude chciet spat? :-D
a na vyzdobu si najat firmu je asi najlepsie a ty si doladis uz len detaily. ale firma co ti poskytne priestor ma aj skusenosti s vyzdobou. skus sa dohodnut s nimi. nam to spravia zadarmo ;-)
:-D no aj to môžeš, len neviem či by ti vyhovoval. :-N
tak nejaké skúsenosti majú, ale hovorili sme s tým pánom a on povedal, že väčšinou si to dávajú robiť svadobčania. svadbu budete mať v Bratislave?
:-D :-D výjde to drahšie ako normálne, alebo približne. my by sme sa tak mohli plaviť jedine po toryse. ;-) a to len na člnkoch :-D zaujímavý nápad. čí to bol? tvoj alebo tvojej hviezdy?
no, vyjde to drahsie lebo musis zaplatit plavbu ale vzhladom na to ze platime tuto polozku nam celko vysli v ustrety s cenou za menu a vela veci si mozeme priniest (vino a tak) :-)
no a lod bola taky kompromis. chceli sme mat svadbu na mauriciu lenze nemohli by sme tam mat rodicov tak by to nebolo ono :-( tak sme tak spolu vymysleli ze ked nie more tak aspon po dunaji :-D
inak aj plavba po toryse moze byt celkom adrenalin :-D :-D
uplnenaj, ty si ON?? :-D prepac, ja som si necitala tvoje prispevky vyssie :-D a priznam sa, ked si napisal, ze si on a nie ona, najprv mi trvalo pokym mi to zaplo. Ja som stale nechapala,ze co :-D :-D ale je to mile, ze muz sa zaujima o taketo stranky ;-) a tiez este raz diky za tvoj nazor a podporu :-) vzdy ma potesi, ked zistim, ze aj okolity ludia ma chapu. :-) dnes ma tak pochopili 2 spoluziacky v skole, tesili sa, tak som rada. 8-) ja aj brigadujem popri skole a dnes mi tiez oznamili, ze mi skratia pracovny cas, tak ma to aj trochu mrzelo, ale aspon viac casu na skolu ;-) inak ja by som si svadobne saty isla skusat hned! :-D nevadi, ze je stara kolekcia. Ale moj snubencek povedal, ze sa mozme ist po nejakych pokukat ;-) tak sa tesim ked to bude 8-)
lindka neva, hlavne ze sme sa ujednotili :-D
tak ked pojdes skusat saty urcite napis. a hod aj nejaku fotku nech ti mozeme zavidiet ;-)
no a ako vyzera ten tvoj prsten? 8-)
uplnenaj, prepáč. my to budeme mať na šírave. obrad bude v jednej dedine neďaleko Sobraniec. asi to tam nepoznáš. :-) on je z tej dediny, ale ja som z prešova. tak preto tie starosti.