Svadba v júli 2007

29. júl 200820240

ahojte nevestičky, tak ako? čo ste si už stihli zorganizovať? 😉

• Ahoj uplnenaj. stihla si niečo od kedy si naposledy písala?

• ahoj finanzata, no stihli sme toho dost 😉 mame rezervovane miesto, vymyslenu vyzdobu, menu, oznamka, draha uz ma predstavu o satach.. a ty? ako si na tom? 🙂
    btw, som on, nie ona 😃

• ahojky, julovky 🙂 nebojite sa, ze bude velmi teplo v juli a roztopia sa zakusky??to je totiz problem mojej maminy 🙂

• Sponzor fóra
  • lidnuš veď nemusia byť zakusky len krémové 😉 navyše kto by to v tom teple jedol.. vyriešime to zmrzlinou a ovocím v čokoláde a karamele? 😎

• navyše je to asi daň za to že chceme mať pekný dátum 😃

• Aj to je dobra odpoved 😉 😉

• lindka a ako si na tom s pripravami? kde to budete mat? 😉

• juuj, to je velmi zaujimava otazka 🙂 vies my to mame trosku komplikovanoejsie. 😃 Prave dnes sme oficialne so snubencom oznamili nasim, ze sa chceme o rok brat. Nasi to uz odo mna vedeli skor, toto bol len taky slavnostny obed. Lenze, ja budem mat o rok 20 rokov, priatel ma 26 a len teraz som prvacka na vyske. Takze nasi s tym moc nesuhlasia, kvoli mojmu veku atd.. 😞 ale pre mna to nie je ani rychlo ani skoro, vzhladom na to ze nas vztah trva 4 roky.Chceme sa vziat, ja by som uz veci pripravovala najradsej teraz,ale no..Dufam, ze po zimnom semestry a teda po skuskach, uz budeme definitivne veci riesit a nasi sa s tym musia zmierit.Ale chcem sa ist popozerat aj s mojim snubenickom 🙂 po satach uz teraz, velmi sa mi to paci. Inak svadba bude pri Nitre 🙂

• rychlo odpisuj, lebo musim ist na navstevu, 😃 ale som zvedava, co napises 😉

• myslim že na svadbu je čas vtedy keď to cítiš a nie vtedy keď ti to rodičia dovolia 😉 takže stojte si za svojim. inak pri tvojom datume by som sa nespoliehal na to že stači riešiť v zime. mali by ste si už teraz vybrať zopar miest kde by ste to chceli mať a URČITE si ich rezervovať. nič za to nedáš a navyše aj tak taký mesiac dva pred svadbou ti budú volať aby si to potvrdila 😎 a ak chcete mať svadbu v kostole to tiež neodkladaj. môže sa ti stať že v tom termíne nebudeš mať v NR a okolínič voľné 😐 my úž máme miesto zarezervované a teraz riešime kostol (vybraný už máme) 😃
    a ešte k rodičom, teraz si všetko obehaj a niekedy vo vebruári keď bude príhodná situácia ich vezmite na obed tam kde ste si to vybrali a oznámte im to 😉
    btw držím palce v škole 😵

• a nezabudni odpísať 😬

• dakujem ti velmi pekne za podporu 😎 , lebo niekedy som uz z nasich dost znicena 🙂 mas pravdu, uz zacneme riesit, diky, tak ja idem na tu navstevu, k buducej svagrinke 🙂 pekny dnicek, inak videla som tvoj prstienok v albume, velmi peknucky 🙂 ja mam uz tiez prstienok 🙂 papa

• lindka no tak si ho daj do albumu nech sa mozeme pozriet 😉
    a ja som ON a nie ONA takze prstienok ma moja laska.. 😃 ale odkazem ked pride domov 😬

• uplnenaj ahoj. prepáč, ale nevedela som, že si on 🙂 . je to dosť nevzyčajné, ale pekné, že sa tu nájde aj mužský názor. a k tým prípravám, my sme si boli zarezervovať miesto v sobotu. len neviem či je to dobrý nápad, lebo to nebude v mieste bydliska ani jedného z nás. tak uvidíme. 😬 nič viac také konkrétne.
     lindka, už by si mala niečo začať riešiť. uplnenaj má pravdu. 🙂

• finanzata nic sa nestalo, pohoda 😃
    no a k tomu miestu, segra je z BA aj svagor a mali svadbu v kostole v Stupave a hostinu v Limbachu 🙂
    a keby sme si nevymysleli svadbu na lodi tiez by sme ju mali niekde mimo, mozno Bojnice alebo nejaky kastiel na Slovensku. takze s miestom si nerob starosti, aspon budu mat svadobcania vylet 🙂 komplikacia asi nastane s ubytovanim svadobcanov 😐

• Sponzor fóra
  • 🙂 ubytovanie nejaké bude. autobus bude vybavený, ale neviem či sa všetci vojdu. späť do prešova pôjde, ale neviem ako sa dostanú tam. ale veď sa to nejako vyrieši. 😃 máme ešte trochu času. a ak môžem takú otázočku. ako sa došiel k tomu, že si sa tu zaregistroval? teda myslím ty a nie tvoja milovaná. 😬 ak nechceš, nemusíš odpisovať.

• ved to sa nejako doriesi. hlavne si nerob zbytocne starosti 😉
    no a preco som sa zaregistroval? ja ani neviem, rad vykecavam 😃 a draha sa nerada prihlasuje, to vies, celebrita s hviezdnymi maniermi 😃 😃

• 😃 takže hviezda. zlaté. tých zbytočných starostí si budem robiť ešte dosť. ja viem. 🙂 bola už tvoja hviezdička skúšať nejaké šaty? ja ešte nie, stále mám pocit, že je skoro. že sa mi ešte nejaké zapáčia. a s inými vecami tak isto. máte už kúpené také hlupôstky ako vankúšik na obrúčky, dekorácie a tak? ja behám po internete ako šalená a nič. 😞

• a to treba aj take veci ze vankusik na obrucky? 😒 😃 😃
    saty este skusat nebola, este je stara kolekcia a nove budu az na buduci rok takze tak vo februari si pojde vybrat. pozna sa s majitelkou salonu nicol tak si nerobi starosti 😉
    no a tie dekoracie tak s tym si tiez nerobime starosti. tak kde sme si rezervovali miesto povedali ze nam to spravia na kluc. ale predsa len asi bude draha zhanat sviecky a lupinky, nech ma radost ze si to spravila podla seba 😃

• 🙂 no, treba. teda ak ich nechceš mať na tácke. ale to už podľa gusta. ja zo šiat už teraz chytám hrôzu. ako sa poznám, budem mať problém si vybrať. a niekde vraj nedovolia fotiť 😐 . ak sa pozná, tak to je fajn. a čo sa výzdoby týka, tak rozmýšľam či si nenajmem aranžérku alebo nejakú firmu. 😵

• no ved ja viem ze treba aj podusku.. co ked sa mi bude chciet spat? 😃
    a na vyzdobu si najat firmu je asi najlepsie a ty si doladis uz len detaily. ale firma co ti poskytne priestor ma aj skusenosti s vyzdobou. skus sa dohodnut s nimi. nam to spravia zadarmo 😉

• 😃 no aj to môžeš, len neviem či by ti vyhovoval. 😬
    tak nejaké skúsenosti majú, ale hovorili sme s tým pánom a on povedal, že väčšinou si to dávajú robiť svadobčania. svadbu budete mať v Bratislave?

• asi je lenivy a nechce sa mu 😃
    hej, v bratislave. na lodi spojenu s plavbou po dunaji.. taka romantika jak hovado 😃 😃

• 😃 😃 výjde to drahšie ako normálne, alebo približne. my by sme sa tak mohli plaviť jedine po toryse. 😉 a to len na člnkoch 😃 zaujímavý nápad. čí to bol? tvoj alebo tvojej hviezdy?

• no, vyjde to drahsie lebo musis zaplatit plavbu ale vzhladom na to ze platime tuto polozku nam celko vysli v ustrety s cenou za menu a vela veci si mozeme priniest (vino a tak) 🙂
    no a lod bola taky kompromis. chceli sme mat svadbu na mauriciu lenze nemohli by sme tam mat rodicov tak by to nebolo ono 😞 tak sme tak spolu vymysleli ze ked nie more tak aspon po dunaji 😃
    inak aj plavba po toryse moze byt celkom adrenalin 😃 😃

• uplnenaj, ty si ON?? 😃 prepac, ja som si necitala tvoje prispevky vyssie 😃 a priznam sa, ked si napisal, ze si on a nie ona, najprv mi trvalo pokym mi to zaplo. Ja som stale nechapala,ze co 😃 😃 ale je to mile, ze muz sa zaujima o taketo stranky 😉 a tiez este raz diky za tvoj nazor a podporu 🙂 vzdy ma potesi, ked zistim, ze aj okolity ludia ma chapu. 🙂 dnes ma tak pochopili 2 spoluziacky v skole, tesili sa, tak som rada. 😎 ja aj brigadujem popri skole a dnes mi tiez oznamili, ze mi skratia pracovny cas, tak ma to aj trochu mrzelo, ale aspon viac casu na skolu 😉 inak ja by som si svadobne saty isla skusat hned! 😃 nevadi, ze je stara kolekcia. Ale moj snubencek povedal, ze sa mozme ist po nejakych pokukat 😉 tak sa tesim ked to bude 😎

• lindka neva, hlavne ze sme sa ujednotili 😃
    tak ked pojdes skusat saty urcite napis. a hod aj nejaku fotku nech ti mozeme zavidiet 😉
    no a ako vyzera ten tvoj prsten? 😎

• ahoj uplnenaj. hlavne, že ste sa dohodli. a tá plavba by bola určite adrenalínová 😃

• finanzata tusim si mi este neprezradila kde to budete mat 😉

• uplnenaj, prepáč. my to budeme mať na šírave. obrad bude v jednej dedine neďaleko Sobraniec. asi to tam nepoznáš. 🙂 on je z tej dediny, ale ja som z prešova. tak preto tie starosti.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
    Radi pre Vás pripravíme svadbu na kľúč podľa Vašich želaní. Pod jednou strechou nájdete výbornú kuchyňu, príjemné ubytovanie a krásnu výzdobu.
    Pôsobím v Bratislave a okolí a rada pricestujem vrámci Slovenska.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov