nezaskočilo, prečo? môže to byť veľmi fajn. atmosféra sály kombinovaná s výhľadom na vodu je podľa mňa super ;-) len by som sa trošku obával dovolenkárov, ale zas na druhej strane ľudí máš všade 8-)
to hej. ľudia sú všade. nedávno som si pozrela, jeden album s jednou fotkou. tí dvaja mali smolu. svadobná fotka na pohľadanie. :-D ak budeš mať čas pozri si. volá sa na pobavenie.
finanzata veď vravím že keď sa náhodou aj pošťastí tak vyretušuješ v počítači :-D aj tak sú všetky fotky fotené na digitál a nie na profi zrkadlovku na diáky či kinofilm :-D
Ahojte julovky, tak sa k vam pridavam aj ja 7.7.07 :-D Ako vidim, tak nova tema ;-) Ja som bola doteraz u sedmiciek:) Ale budem rada, ked sa zoznamim :-D aj s ostatnymi julovymi
finanzata nijéééééé!! :-D
vysvetlenie: bola taká reklama na odstraňovač vodného kameňa. a keď ten inteligentne vyzerajúci odborník na práčky vytiahol topné teliesko a vyhlásil "to je typické pre lacné zmäkčovače" tak som od smiechu padol do kolien :-D Od vtedy keď nemám argument alebo inteligentnú odpoveď tak používam túto frázu 8-)