Svadba v júli 2007
Martus, hodila som do albumu foto zo skakania
padali sme 215 km/hod
no super. ked som is vcera pozerala vsetky fotos a DVD tak som normalne dostala Flashback
uuuuplny adrenalin. NAjhorsi bol ten okamih, ked som sa priputana na instruktora vybrala smerom k otvorenym dverami lietadla, to bolo strasne... zacala som hystericky vykrikovat, panika a smrt v ociach (na DVD je to vidiet), potom sme sa postavili do dveri, ja som zvihla nohy zo zeme, visela som na instruktorovi, ktory sa rukami zapieral o tie otvorene dvere a podo mnou 4000 m jama... a potom sme skocili - akokeby sa na 100tinku sekundy vsetko zastavilo, bola som v uplnom krci... strasne zvlastny pocit, urcite si ho este chcem zopaknut
28. sep 2007- Sponzor fóra
fuha, ty máš ale odvahu. v dobrom ti závidím
ja som mala problemy uz len s slovenskom raji, toto by som urcite neabsolvovala
boli sme na prielome hronu a ked zacali byt stupacky na skale ponad hron, cize som mala pod nohami len stupacku a potom už len dolu vodu, tak som zhystercila, ze sme sa museli obrátit a ist späť. a pritom tade behaju aj male decka v pohode...28. sep 2007pred par rokmi som si skocila kyvadlo z mosta lafranconi ale kym som skocila, tak mi to trvalo 30 minut, a aj to ma museli zhodit. To preto, ze tam som skakala sama. Ale ked skaces s padakom, tak vlastne za teba skoci instruktor
Ty si k nemu len pricvaknuta
nikdy by som nedokazala urobit si parasutisticky kurz a odhodlat sa skakat sama. Ten zoskok padakom je fakt safe, instruktori maju za sebou tisicky zoskokov
28. sep 2007No veru, tato nasa tema nejak utichla
Juli, ako ste na tom s prerabkou? My sme sa kvolli nasemu adoptovanemu kocurikovi do toho tiez pustili, ideme burat steny a zvacsovat kuchynu, dalej aby mal vybeh na balkony tak budeme ich musiet "osietkovat" aby nam nezdrhol, lebo je strasne akcny
Uz sme manzelkami 1/4 roka31. okt 2007http://fotoalbumy.azet.sk/julialorenz/nasa-stavba-2007/ - foto zo stavby... Uz je to fakt na rozvod
Zajtra ideme do IKEA nakupit drobnosti...
Nasim sa zas podarilo kocurika uspesne zbavit - chyba nam, lebo bol najviac mojaci....Ale ma sa super - je jedinacik v dome so zahradou
1. nov 2007Ahojte júlovky, tak no skoro pol roka nikto nič, ako sa po takj dlhej dobe máte? A čo prírastky do rodinky žiadne? Teda okrem chlpatých štvornohých
My nemáme nič nové ani byt ani prírastokale neva hádam bude niekedy lepšie
Julinka máte krásne deťúrence. Ešte budete mať, alebo tieto dve stačia?21. apr 2008Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
15. mar 2015
Ja mám pocit, že všetko závisí len od ľudí, niekto chce a niekto nie. Aj my sme sa s tým stretli počas svadobných príprav. Pre niekoho nebol problém zapísať nám termín, iní v tom videl problém - že je to skoro a pod. Tiež si hovorím, že ak by som ešte chystala svadbu, už budem frajerka a všetko budem vedieť.