Ja mám pocit, že všetko závisí len od ľudí, niekto chce a niekto nie. Aj my sme sa s tým stretli počas svadobných príprav. Pre niekoho nebol problém zapísať nám termín, iní v tom videl problém - že je to skoro a pod. Tiež si hovorím, že ak by som ešte chystala svadbu, už budem frajerka a všetko budem vedieť. :-D
ahojte kočky, tak náš dátum je tiež symbolický. začali sme spolu chodiť 28.7.2002 v sobotu a zásnuby sme mali 28.7.2006 No a svadba bola do roka a do dňa :-D
Takže na naše piate výročie sme si povedali áno :-N
Martus, hodila som do albumu foto zo skakania ;-) padali sme 215 km/hod :-D no super. ked som is vcera pozerala vsetky fotos a DVD tak som normalne dostala Flashback :-D uuuuplny adrenalin. NAjhorsi bol ten okamih, ked som sa priputana na instruktora vybrala smerom k otvorenym dverami lietadla, to bolo strasne... zacala som hystericky vykrikovat, panika a smrt v ociach (na DVD je to vidiet), potom sme sa postavili do dveri, ja som zvihla nohy zo zeme, visela som na instruktorovi, ktory sa rukami zapieral o tie otvorene dvere a podo mnou 4000 m jama... a potom sme skocili - akokeby sa na 100tinku sekundy vsetko zastavilo, bola som v uplnom krci... strasne zvlastny pocit, urcite si ho este chcem zopaknut ;-)
fuha, ty máš ale odvahu. v dobrom ti závidím :-)
ja som mala problemy uz len s slovenskom raji, toto by som urcite neabsolvovala ;-)
boli sme na prielome hronu a ked zacali byt stupacky na skale ponad hron, cize som mala pod nohami len stupacku a potom už len dolu vodu, tak som zhystercila, ze sme sa museli obrátit a ist späť. a pritom tade behaju aj male decka v pohode... :-)
pred par rokmi som si skocila kyvadlo z mosta lafranconi ale kym som skocila, tak mi to trvalo 30 minut, a aj to ma museli zhodit. To preto, ze tam som skakala sama. Ale ked skaces s padakom, tak vlastne za teba skoci instruktor :-D Ty si k nemu len pricvaknuta :-D nikdy by som nedokazala urobit si parasutisticky kurz a odhodlat sa skakat sama. Ten zoskok padakom je fakt safe, instruktori maju za sebou tisicky zoskokov ;-)
No veru, tato nasa tema nejak utichla :-D
Juli, ako ste na tom s prerabkou? My sme sa kvolli nasemu adoptovanemu kocurikovi do toho tiez pustili, ideme burat steny a zvacsovat kuchynu, dalej aby mal vybeh na balkony tak budeme ich musiet "osietkovat" aby nam nezdrhol, lebo je strasne akcny :-D
Uz sme manzelkami 1/4 roka ;-) :-D
http://fotoalbumy.azet.sk/julialorenz... - foto zo stavby... Uz je to fakt na rozvod :-| :-D :-D :-D :-D
Zajtra ideme do IKEA nakupit drobnosti...
Nasim sa zas podarilo kocurika uspesne zbavit - chyba nam, lebo bol najviac mojaci.... :-D Ale ma sa super - je jedinacik v dome so zahradou ;-)
Ahojte júlovky, tak no skoro pol roka nikto nič, ako sa po takj dlhej dobe máte? A čo prírastky do rodinky žiadne? Teda okrem chlpatých štvornohých :-D
My nemáme nič nové ani byt ani prírastok :-| ale neva hádam bude niekedy lepšie :-D
Julinka máte krásne deťúrence. Ešte budete mať, alebo tieto dve stačia?