Svadba v júli 2011. Plánuje niekto tento termín?
@oskvarka joj no teraz upratujem a potom včera som bola predsa na žure
tak som to tu nemala ešte kedy dat
ale bude to neboj
9. júl 2011- Sponzor fóra
@mishita2401 joooj.. takze spala cele doobeda
... no mi sme vcera tiez oslavovali.. ale boli sme len do mesta sadnut na pizzu.. drahy mal meniny tak sme si zrobili romantiku
tak sup sup upratuj... som hrozne zvedava...9. júl 2011@oskvarka heh
upratane už je tak ich idem odfotit až maš radost
9. júl 2011@oskvarka už som ich tu dala tak komentuj
chval
9. júl 2011@mishita2401 teraz som pozerala tvoj album,krasne svadobne saty si si vybrala
no skoro som odpadla,ked som zbadala vas vekto ste sa taky mladucky rozhodli uz vziat?
9. júl 2011@lindos dakujem
tak vysvetlim to už asi po stí krat ale nevadi
- nam nejde o vek nam ide o lasku, chceme byt spolu, milujeme sa, planujeme si rodinku
po svadbe v kostole sme tužili obaja
... a svadba prišla zo dna na den
termin nebol planovaný len sme si povedali podme zajednat salu a bolo to
.. niekto sa berie ešte mladši niekto starši laska kvitne v každom veku. nikde nieje povedane že tý čo sa vezmu v 30tke spolu zostarnu.... čiže na veku vobec nezaleži...
9. júl 2011@mishita2401 ja som to nemyslela v zlom
ja vam fandim a paci sa mi,ze ste sa rozhodli k takemu dolezitemu kroku
ja len ze ked som bola v tvojom veku len som zac zit a uzivat si zivota,aby som neskor nelutovala
teraz uz sme usadeny a po nicom nam srdce nepisti
drzim vam palce,nech vam to vydrzi este 100 rokov9. júl 2011@lindos ved ja viem že si to nemyslela v zlom
... dakujeme
nam srdce pišti po jeden druhemu
...chceme byt spolu..a uživat si života sa da spoločne...
9. júl 2011@mishita2401 drzim vam palce
niekto najde lasku v neskorsom veku,niekto skor,vy ste ten druhy pripad a to je pre vas dobre
9. júl 2011@lindos každemu sa dopreje to čo sa ma
... vela štastia prajem
9. júl 2011@nimika neboj to za tyzden prejde..
16. júl 2011- Sponzor fóra
@oskvarka si zlatá, ale neprejde, ja to mávam min. 2 týždne... ale nejdem si z toho robiť veľkú hlavu, make-up to spraví
16. júl 2011@nimika ja mavam zase vzdy ked to najmenej potrebujem herpes.. este som nemala tento rok tak som zvedava kedy to na mna pride...
16. júl 2011@oskvarka tak toto zasa ja nemávam, ale za to snúbenec, mal ho nedávno, tak snáď to do týždňa už zvládne bez
16. júl 2011@lindux no ja sa bojim ze to bude v piatok pred svadbou u nas
... uz som normalne zvazovala ze si kupim tie drahe hojace naplaste na opari... nepouzivam to ale vraj to funguje.. (len ci aj na mne)... lebo to je des... vzdy na vsetkych foto z dovoleniek herpes...ak nie na pere tak aspon na nose... a pri tomto pocasi by som sa ani nedivila...
22. júl 2011@oskvarka mavam herpesy velmi casto a tie naplaste su uplna blbost, pokial si nimi chces herpes vyliecit. Mne to vzdy zacne pod nimi mokvat a nemusim ti popisovat, ake je to nechutne
Kazdpopadne, na obrad by som ich zvazila, celkom to herpes zakryje a chrani to pred prenesenim na ostatnych. Inak na liecenie je najlepsi teatree olej
22. júl 2011@lindux ja mam na to tiez taku dobru masticku... ale aj tak dik za odporucanie to zakritie znie celkom lukrativne... lebo to vyzera desne..
22. júl 2011@oskvarka niet zač
23. júl 2011
@mishita2401 hotovo.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... idem varit na zajtra cosi
... tak sa tesim...

btw... kde mame tu foto nausnic ?
@angel1979 balila som ich do celofanu ... tak ze zo spodnej casti srdiecka som to vzadu zalepila paskov a hore vrch som zaviazala stuhov ako vrecusko... casom dam foto ... snad.... ked vo mne opadne odpor k celofanu