Ahojte môžem sa k Vám pridať? My budeme mať svadbu pravdepodobne tiež v júli 2011. Našu svadbu sme museli presunúť. Pôvodne mala byť 2.10.2010. Každý mi hovorí, že mám dať svadbu na najbližší voľný termín. Vychádza v júli. Bojím sa, že bude horúco ale dlhšie sa ani mne nechce čakať. Vás horúčava neodradzuje?
Presunuli sme ju preto, lebo priateľov otec zomrel. Chápeš, že v takom prípade sa svadba ťažko robí štyri mesiace po pohrebe. Najbližší možný termín po ročnom smútku je 16. júla. A mne sa nechce dlhšie čakať. Hlavne keď už som bola rozbehnutá s prípravami svadby. A čakať dlhšie Boh vie čo by sa ešte mohlo stať 8-( Fúú ale poviem ti ruža neteší ma predstava, že sa budem v svadobných šatách potiť v tej horúčave. A chráň Boh že by lialo lebo máme po svadobných fotkách.
Caute baby,
ja tiez planujem svadbu na Jul 2011. Zatial sme zarezervovali salu a farara. Uz son v kontakte so starejsim/DJom a teraz pozeram na vyzdubu.....
Teraz niekedy zacnem skusat saty :-)
lady ahoj, zdravim nedaleke PN, ktore mam rada :-) ja este nemam nic rezervovane, pride mi to skoro? nie je to este skoro? :-D ...inak ja som tiez xcela mat 1.7 ale to je piatok a u nas na radnici su vzdy len sobotnajsie terminy,tak mi pride ze sa to neda zmenit..hmm ci? :-N ale priala by som si ten piatok
inka ano to chapem...tieto smutne udalosti zivot prinesie a musime ich respektovat..ani ja sa netesim na horko, ale zas minuly rok casto prsalo cez leto, ted je to lepsie trocha, nevies co prinesie ten dalsi rok :-N
Biela ruza,
ja planujem na dialku takze preto tal dopredu. Robim si aj vysku popri zamestnani tak aj preto - na buduci rok by som mala promovat.
Vy kde planujete? :-)
ja tiez som chcela mat v juni povodne ale cakaju ma takisto statnice a promocie takze neviem tak som to dala na jul, ale tiez ma presvedcaju o tom ze to mam presunut az na september tak neviem???? a uz sa chystame ist za salou
tonka, ak ti nevadí čakať do septembra tak by si to mohla presunúť. September - október je ideálnejší dátum na svadbu. Ak ti to neponáhľa ja by som počkala.
Zienky aj my mame svadbu 9.7. 2011 a zacinam sa obavat tych horucav, ako to budete riesit? vsade so sebou nosit ventilator?:))my mame zatial len salu vybavenu. neviete nahodou kedy treba ist na matriku?
makromolekula zalezi z akeho si mesta :-) podpisat papiere som pocula ze staci 3 tyzdne pred datumom, ale kvoli zaisteniu datumu treba skor aby ta nepredbehli...fakt zalezi od konkretnej matriky,napr ta co dava vacsiu moznost na datumy a hodiny obradu,staci neskor..ale napr. v mojom meste je to iba kazda druha sobota cize pojdem skor...neviem aj zalezi od obdobia...jedna baba ma v marci a povedali ze staci prist v decembri a to je BA..ak to mas teda v juli je to viac nabity datum..asi som nepomohla :-| ale tu fak sa neda takto povedat vseobecna odpoved
ja viem neda sa povedat ze nutia ale myslim si to ze sa to bude posuvat koli sale lebo bola som sa predbezne informovat o salu vo februari a tento rok bola uz kompletne obsadena, ona je teda dost obsadzovana a ten ujo co to ma nastarosti nas sice napisal na 9.7.2011 ale s otaznikom lebo na 100% to plati az ked das zalohu no a chystame sa za tym uz zo zalohou ale ci ten datum bude neviem preto si myslim ze sa to bude posuvat :-)
ruza ty si dobra - ze uz dlhsie cakat nebudes ;-) Co studujes? ja studujem externe popri robote - tu v Manchestri, odbor Business Management.
A my svadbu planujeme na piatok preto, lebo tu bude asi 60 anglickych hosti - moj je anglican. A lietadla odlietaja v nedelu, utorok a vo stvrtok. Tak si neviem predstavit, ako by anglani leteli domov hned ten isty den - hned zo saly ?? :-)
Tak preto, ani nie pre mna, ale akor pre nich......aby sa mohli prespat.