No jak citam, to aby sme uz zacali pomalicky vybavovat, vyhoda je ze uz vsetko co chceme, mame v hlave a vieme kde to hladat, mame kostolik a kulturak, ktory sme objavili len nahodou ale je nadherny :-) skoda ze nam to nevyslo teraz, ale o rok to bude pre nas este carovnejsie a oplati sa cakat ;-)
Mimika, neboj.
Ja som mala tiez taky problem, alebo dva. Ja mam svadbu 1.7 a vela hosti bude anglickych, co znamena ze vtedy bude este skola. Tak ludia mi hovorili, ze ako si to predstavujem, stanovit takyto datum.
Druhi mi zase hovorili, ze urcite datum nemoze byt pocas futbalovej sezony.......
Keby som mala chodit okolo vsetkuch ze ako im to kedy preco a zaco vyhovyje, tak by som ten datum ani nestanovila ]-(
Uz aj tak sa vela prisposobujem hostom..........
Neboj, je to tvoj den, tak zi ho zariad, ako sama chces a basta :-N
baby...aj mne napadlo, ze bude teplo, ale radsej teplo ako zima, to by sa tiez nikomu nepacilo!!! ja sa o seba nebojim, skor muzom v oblekoch bude teplo :), ale ved sa nevydavame v lete prve, ked to zvladli ostatni....
vidim holky ze postupne uz planujete pridavam sa k vam ja mam tiez termin stanoveny na 9.7.2011 salu uz mame rezervovanu a kameramana tiez, teda ak sa ozve a potvrdi nam to.
Ahojte vsetky aj mi planujeme svadbu na buduci rok 30.jula 2011 o to teplo sa moc neobavam budeme to mat v Topolcianskom zamku predbezne to mame zajednane o dva tyzdne to idem potvrdit zatial mame fotografa a pana fararka ktory nas pride oddat do zamku.. :-)) aj ked je to o rok uz teraz sa nemozem dockat :-)
tonka ja tiez mozno zmenim z 2.7 na 9.7, lebo podla toho jak nasa matrika uda datumy mozne na svadbu :-)
nimika aj moj je taky je mu bude horko i v snehuliakovi :-D ale ja rozmyslam ci treba sako v takych horucavach? =-)
nad tým sakom aj ja rozmýšľam, ale asi treba... nebudem ho ale nútiť mať ho celý čas na sebe, stačí počas sobáša, v kostole by sa to malo dať vydržať :-N