Svadba v júli 2011. Plánuje niekto tento termín?
No jak citam, to aby sme uz zacali pomalicky vybavovat, vyhoda je ze uz vsetko co chceme, mame v hlave a vieme kde to hladat, mame kostolik a kulturak, ktory sme objavili len nahodou ale je nadherny
skoda ze nam to nevyslo teraz, ale o rok to bude pre nas este carovnejsie a oplati sa cakat
29. júl 2010- Sponzor fóra
Mimika, neboj.
Ja som mala tiez taky problem, alebo dva. Ja mam svadbu 1.7 a vela hosti bude anglickych, co znamena ze vtedy bude este skola. Tak ludia mi hovorili, ze ako si to predstavujem, stanovit takyto datum.
Druhi mi zase hovorili, ze urcite datum nemoze byt pocas futbalovej sezony.......
Keby som mala chodit okolo vsetkuch ze ako im to kedy preco a zaco vyhovyje, tak by som ten datum ani nestanovila
Uz aj tak sa vela prisposobujem hostom..........
Neboj, je to tvoj den, tak zi ho zariad, ako sama chces a basta11. aug 2010- Sponzor fóra
Ahojte vsetky aj mi planujeme svadbu na buduci rok 30.jula 2011 o to teplo sa moc neobavam budeme to mat v Topolcianskom zamku predbezne to mame zajednane o dva tyzdne to idem potvrdit zatial mame fotografa a pana fararka ktory nas pride oddat do zamku..
) aj ked je to o rok uz teraz sa nemozem dockat
11. aug 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
nimika v pohode, ja som mala mať svadbu teraz v októbri. Už som mala veľké chystačky, keď sa to zrušilo.