Caute baby ja sa tiez pridavam,svadbu mam 23.7. 2011...ja som si ju prelozila z 3.9.2011 lebo som sa zas bala toho,ze bude zima a prsat...mam rada teplucko....a priatel povedal,ze to vydrzi pre mna :-D ....
ahoj, honey. aj ja ťa vítam :) máme rovnaký termín. My sme tiež dosť dlho rozmýšľali nad septembrom, ale kvôli práci sme sa rozhodli radšej pre júl. Tiež mám rada teplučko a keby som mala naplánovaný september, tak po tomto septembri by som to asi radšej zmenila :-D ...a priateľ to isté - kvôli mne to vydrží :-D
Ahojte nevesticky, my mame zatial vybraty termin 15.7.2011 v piatok...v Kamile...soboty su uz vybookovane, ale zase na druhej strane neni zle mat po svadbe cely vikend na relax...co vsetko ste uz stihli vybavit?kde treba vobec zacat?:)
ahoj kweetinka, volala som dnes do Kamily a najblizsia volan sobota je az 17.9.2011, tak mi ponukli svadbu v piatok, co mi nepride uplne zly napad...lebo my planujeme obciansky obrad vonku, cize nevadi, ze to neni sobota...len rozmyslam, ci s tym hostia nebudu mat problemy...ale asi nie..pretoze obrad zacina az o 17.00, myslim si, ze sa da z roboty odist skor v piatok:)
A babizne napiste teda, co vsetko ste uz vybavili takto vopred pred svadbou:) Ma tu niekto typ na dobreho kameramana a fotografa v jednom z BA a okolia?
babuli21: my máme objednaný kostol, sála sa akurát rieši, a tiež hľadáme vhodného fotografa, potom kameramana a starejšieho to na tento rok stačí a budúci všetko ostatné...
Ahojte buduce nevestičky...aj my s priatelom planujeme svadbu na jul 2011...presne 2.7...vsetci nas od toho mesiaca odhovaraju,ze bude teplo a hlavne sa budu kazit kolace... :-) ..tiez sme premyslali nad septembrom,ale po terajsom sme to velmi rychlo vzdali a nenechali sme sa presvedcit... :-D zatial sme stihli rezervovat salu,muzikantov,na kostole sa stale nevieme dohodnut... :-) tie ostatne detialy ako napr.vyzdoba budeme riesit az neskor...asi az po novom roku...a zabudla som..aj kameraman je uz zajednany... ;-)
Ahojte. My mame svadbu 23.7. Salu mame rezervovanu od septembra :-) . Na matrike povedali, ze je este skoro, ze az v januari mame prist - bude civilny sobas. Momentalne obzeram saty, bola som uz aj v nejakych salonoch skusat. Este som si nevybrala :-|
zatiaľ na to až tak veľmi nemyslím a kamarátka, ktorej priateľ nás bude fotiť mi povedala, že aj fotky v daždi pod dáždnikom môžu byť zaujímavé... veď v podstate iba kvôli tomu foteniu chcem aby bolo teplo, inak mi to môže byť jedno :-)
caute baby ;-) tiez sa bojim dazda, ale snad nam to naladku nepokazi..da sa fotit i pri horsom pocasi a predsa treba mysliet na to, co sa deje v ten den a nepripustat si to tak ;-) ;-)
akurat idem cez vikend na predsvadobne foto, tak asi aspon vyskusam ak bude zle pocasie :-D :-D
nimika: jedno lepšie ako druhé :-D
ja sa len bojím toho, že sa mi stočia vlasy, keď bude pršať :-D poviem kaderníčke nech mi dá celý lak na vlasy na jeden účes, aby som potom nebola nervózna :-) ale celkovo, všetko mokré, šatky by boli špinavé, chodili by sme po mlákach...no nie nie, budeme mať teplúčko dievčatá ;-)
hej, urcite bude pekne, ale ani to s tym prsanim stastia ci penazi neni zle. Som poverciva :-) . Tak trosku. :-D mne sa paci oboje. A viete co? Ja sa hlavne tesim ze sa idem vydavat. Datum sme si neurcovali koli pocasiu ale koli skole, aby bolo po skuskach. Na pocasi nezalezi, pokial neni pod nulou.