Svadba v júni 2007. Pridajte sa
- z
- 192
- Sponzor fóra
cafte manzelky! som rozmyslala, ze si celu junovu temu vytlacim a zalozim do mojho svadobneho zakladaca ako dennik mojich svadobnych priprav... ale 242 stran - no neviem...
ja si zas neviem zvyknnut hovorit o mojom manzelovi "mein Mann" - v nemcine to znie este tak vaznejsie, sa mi zda... este sa sem tam prekecnem a poviem "moj priatel"...
posielam usmev do kasicky! cheeeeese10. júl 2007- Sponzor fóra
... hm, keď si teraz na to spomínam, čím všetkým sme už prešli a čo nás čaká ešte...
keď budeme vidieť dve čiarky na teh.teste... prvé kopkanie v brušku... slzičky v očiach, keď prvý krát uvidíme ten malý uzlíček... juuuj ako sa strašne teším!!!
Spomínate, ako vás žiadal (už teraz manžel) o ruku? My sme mali romaniku podvečer v prírode...10. júl 2007konecne mozem aj ja napisat do temy, dala som obednajsiu pauzicku
alex a eleni, 242 stran a 7243 prispevkovale je to dobry napad si to vytlacit a ked budeme raz telhulkovat, tak si to precitat ako spomienku
babenky, ja som svojho draheho prvykrat oslovila ako manzel po svadbe, ked som sla do Bologne a sa ma na nieco pytali a ja, ze to je manzelovo a moja kolegyna Katka na mna ... ty koki, to tak zvlastne znieale pre mna to neznie zvlastne
ale je pravda, ze sa mi obcas jazyk posmykne a poviem priatel ale castejsie o nom hovorim ako o Majkovi
na meno som si uz zvykla, minule mi prisla k nim prva posta a sme sa nasmiali, lebo tam bolo napisane:
Pre: Fialova Marcela
Mitasikova Marcela
a pod tym adresabolo to vtipne a sme sa zasmiali na to, ved kym postarka zisti, ze tam niekto taky byva, tak sa banka poistila, aby sa im to nevratilo
v robotke si v pohodke vypisujem dovolenku uz novym menom a aj na podpis som si zvykla, aj ked mi to trvalo, ked mi povedali, ze sa mam podpisat, tak sa vzdy zarazila, ze ako
bamulka, my sme mali romantiku na Namesti sv. Petra pri jednej fontane10. júl 2007hej, ja dnes v banke som tiez chaosila, lebo na jeden papier som sa mala podpisat ako slobodna, a mi to doslo strasne divne
aj ked este nie som na nove meno uplne zvyknuta, este neviem kde mam ake meno pouzit, hlavne v praci, lebo tu si kazdy system musim ziadat zmenu osobitne... najvacsia sranda bude s databazami... tych mame miliooooooon...
10. júl 2007
- z
- 192
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Vitam vsetky junove mladomanzelky z juna 2007, nech nam aj dalej pise tak ako v starej teme