Svadba v júni 2007. Pridajte sa
Ahooooojte, prispievam do kasy
(to je na prvý šťvrťrok).
Babuli teraz nebudem už vôbec stíhať prispievať aj do jednej aj do druhej témy
Ja tiež, keď som sa mala podpísať na zápisnicu, najprv som sa zarazila, že ktorým menom a potom som hodila taký strašný podpis ako na základnej školePredstavovať si už zvykám novým menom, už aj zamestnanci si pomaly zvykajú.
My si medzi sebou tiež hovoríme manžel a manželkaA Marek je hrozne zlatý, ako mi stále ukazuje ruku, že si nezabudol obrúčku
10. júl 2007Ahojte manzelky, takze najprv clenske:
Mne sa v manzelstve velmi paci. Oslovujeme sa navzajom tak ako predtym, ale ked o Duskovi hovorim pred niekym inym, tak je zasadne moj manzel alebo manzelik...hrozne sa mi to paci, aj ked on o mne povie, ze moja manzelka.
A dnes dosiel za mnou, ze mi dal do penazenky nejake peniazky, lebo som ju uz mala prazdnu, tak to mi prislo take zlate.
Co sa tyka zvykania na nove meno, tak podpisujem sa uz suverenne, no do telefonu som iba nedavno nabrala istotu, stale som sa mylila.
Inak este ma caka milion ohlasovaciek o zmenu mena, takze fakticky vivat byrokracia...
tak sa drzkajte a pekne letne dni... (aj ked zatial to ako leto moc nevyzera).10. júl 2007- Sponzor fóra
Až teraz som v obraze. Takže naša júnová téma je uzavretá
Je mi z toho smutno
Dúfam, že tu budeme pokračovať v našich debatách a som rada, že sa ujal môj názov
Eleni nemaj strach, ja sa zatiaľ tiež nechystám na MKNie žeby som nechcela, ale momentálne sme na tom finančne dosť biedne a potrebujeme sa najprv postaviť trochu na nohy, posplácať úvery a tak... Potom môžeme riešiť bábätko
Gretočka som rada, že si sa sem k nám znovu pridala
Kočky, keď som nahlasovala zmenu priezviska v banke, nemali mi náhodou zmeniť aj podpisový vzor? Lebo nikto nič také odo mňa nechcel. Ale dnes pozerám, že na bankomatovej karte mám staré priezvisko a keď mi ju náhodou zablokujú, ako mi ju vydajú, keď na občianskom mám nové?10. júl 2007moncus, ten podpisovy vzor som si menila, ale kartu mam este na stare meno, mala som moznost vybrat si ci chcem hned kartu s novym menom, alebo pockam kym mi vyexpiruje sucasna a potom novu mi poslu s novym menom... ja som si vybrala pockat, ked ma tetusa uistila, ze nebude problem s platnostou nakolko mam na obcianke aj priezvisko za slobodna...
10. júl 2007- Sponzor fóra
bamulka supis, uz sa tesime
ja si vo photospohe robim kolaz z viacerych fotiek a potom to asi vymenim a tak dam viac fotiek na strankuked na jednej budu 2-3, tak vlastne ich nebude 50 ale viac a ukazem aspon viac
gretka vitaj zasa medzi nami a co tvoje fotky? sme zvedaveteda ja a moj manzelik isto
to je pekne, ked ti dal manzel peniazky do penazenky, je to mile
babenky, mne dnes drahy pisal, co mu vcera povedala mamina:
" ked prisiel do kuchyne, tak vraj bol akysi smutny a vravi mu, ze macka odisla a hned si akysi smutny, chyba ti ze?"
a on mi na to hovori, ze bol aj preto ale aj preto, ze vie, ze mi tu nie je dobre a akysi som mala vcera den a aj ze mu chybam a vraj aj ked je sice doma, citi sa tam akoby na navsteve uz, lebo jeho rodinou som teraz hlavne ja .....
az mi slzicky vyhrkli, ked som si to precitalazlaty moj
10. júl 2007My sme tiež niečo točili na vlastnú kameru, dnes večer idem brnknúť kameramanovi, vravel že tak o mesiac by to mohol mať... už je to mesiac, tak uvidíme...
... a dopočula som sa, že niekde robia fotos aj 2 mesiace, tak asi na tom nie sme až tak zle, Babuli
... ale ukecali sme fotografa a dá nám na CD aj všetky neupravené fotky, vlastne všetky čo nacvakali10. júl 2007...skratka je to tvoj milujuci manzel, fialka
baby, inak dnes ste ukecane
ja som si prave pozerala bofo-vu stranku -> ma tam fotky z dalsich svadieb, co fotil a skratka uplne vydarene fotky. tak mi prislo luto, ze s nim uz nemozme "spolupracovat", ze svadba je len raz v zivote, lebo je to uzasny clovek!10. júl 2007www.bofoto.sk a klinki na repretucet
btw, mate v robote fotku vasho manzela?
ak nie, koniec kvizu
ak ano - svadobnu ci inu?10. júl 2007Babuli my sa ešte tiež načakáme na video.
Fiallka zlatý je ten tvoj manželMôj Marek sa tu v Ba asi nikdy nebude cítiť ako doma
Býva tu už skoro 5 rokov, ale stále "plače" za domovom a každý mesiac musí ísť na východ, lebo "by to neprežil"
Eleni myslíš na stole, či máme fotku? Ja veru nemám žiadnu. Pripadalo by mi to ako zásah do súkromia, keďže mi do kancelárie chodia všetci zamestnanci. Ale pravdu povediac, ani ma to nenapadlo, možno nad tým pouvažujem10. júl 2007ja mam len jednu fotku na stole, ked sme boli este za slobodna v amsterdame
tomas mal svadobne fotky v nemocnici na nocnom stoliku a cela nemocnica ma poznala... ale neviem, ci si da aj v robote. ja mam zabrany, si tu vystavit toho viac.
a moj sef ma tiez len svoje lietadlo, ale zenu ani dcerku nie... [co z toho vyplyva? asi by som si mala kupit lietadlo]
10. júl 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Babuli ja som si podpis nacvičovala a aj tak som sa podpísala jak malá...