Svadba v júni 2008
- z
- 154
ahojte junove nevesticky, aj ja som bola junova ale z roku 2007, prajem Vam v mene nas junovych manzeliek 2007 vsetko dobre, nech vas pripravy na svadbu tak bavia a tesia ako nas a nech vas spolocny zivot v manzelstve je nadherny sladky a rozpravkovy
ak by ste s niecim potrebovali pomoct tak nas najdete v nasej teme Junove manzelky 20075. sep 2007- Sponzor fóra
jeej ahojte vsetky
tamiarobi,vy budete mat svadbu v nedelu? my mame zatial video, fotografa a miesto, to vsak mozno budeme este menit uvidime podla situacie ako sa nam majitel prisposobii nakolko sa nam zda nezmyselne mat obed a veceru a vsetko k tomu hore, ale tancovat budeme musiet chodit o poschodie nizsie fakt si neviem predstavit ako budu stary rodicia chodit hore dole a este mame jedno dietatko na vozicku tak uvidime
v decembri budeme mudrejsii ked sa stretneme, kedze zatial sme mimo Sk. A dj by nam mal byt moj sused nakolko kedysi hraval tak zatial tak. Ale v dec. uz budeme zarezavat
5. sep 2007ahojte dievcata, no veru mohli by sme to uz roztocit
to anaxamon, hostina by mala byt v Brezovici uz som si pisala s jednou kockou co tam mala svadbu teraz v septembri a bolo to oky tancovali normalne hore tak som rada
dj,nechcem pisat tu meno ak chces poslem do ip, kedysi davno hraval ale teraz sa venuje uz niecomu inemu. Ako ste na tom so svadobnymi satami? Boli ste uz skusat?
11. sep 2007- Sponzor fóra
no jasne to by som nebola ja, keby nemam problem s technikou. takze este raz
@witchka
no macenko, tak som si ta nasla, sice nahodou, ale aj tak
co mas nove? saty uz mas vyskusane?
a tiez vy ostatne nevesticky, uz ste si boli vhupnut do tych vasich vysnivanych? ci to len ja som take tela uponahlane?12. sep 2007@bebecko
ano bola, doteraz som nechapala, co kto na tom kazda vidi, byt vytesena z nejakeho skusania siat, ved o nic nejde...beriem spat, je to fajn pocit, nemam este vybrate, ale aspon viem, co mi ide a co nie
Nove ani nic, roboty dost, pocuj, nie sme este dohodnute, ale teoreticky buduci tyzden ta kava? myslim ze by sme s babami dosli?
a ostatne holky srdecne zdravim12. sep 2007@witchka
jej, tak to si v predstihu, kde si bola, v Nicole? teda iny taky lepsi v BA nepoznam, a tiez sa tam chystam12. sep 2007zdravím júnovky
ja to už síce mám za sebou, ale veľmi rada by som to znovu prežila...
vás teraz čaká nádherný čas... tak vám želám, nech vám všetko dobre dopadne, užite si každý dníček príprav! A určite si splňte vaše sny... veď to prežijete len raz v živote- teda dúfam
Tak teda VŠETKO DOBRÉ19. sep 2007@witchka
uz dobre srdco, uz dobre.
poslala som ti na gs linky na moje saty, tak vyjadri svoj nazor, pod do mna28. sep 2007ahojte babeny, tiež s priateľom plánujeme svadbu a tiež to bude jun 2008, pravdepodobne 14.jun, ale.... nabehla som tento týždeň na matriku, že chcem sa vydavať a napíšte nás na tento termín (aby sme mohli niečo už vybavovať) a tetula na mňa zvlaštene pozrela, že stačí 3 mesiace pred svadbou, že skôr nie a že ani netušia aké termíny budú mať... a otázka - vybavujete a objednávate reštiku a fotografa a spol.na konkrétny termín aj keď neviete, či vôbec bude vypísaný?
29. sep 2007
- z
- 154
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Ahojte kocky, uz dlho cakam, kedy sa otvorii tato tema na tento termiin, tak Vas srdecne viitam a zelam krasne svadobne pripravy , aby sme boli tie najkrasnejsie na svete pre tych nasich vyvolenych