Svadba v júni 2008

26. aug 200846100
  • ok, a cez akú cestovku idete? ináč máme tam rodinu tak neaké odporúčanie už mám. 🙂

• ahaaaaaaaa tak to je dobre ked tam mate rodinku sak to si mozete potom zaplatit len letenky a mate to klido pido...
    no my ideme cez thomascook 😃 cez holandsku cestovku...takze v tomto ti moc nepomozem...

• ahojte, len jednu otazocku mam,

planujem svadbu na 5.6., povodny termin mal byt 3.7.,ale vsetci ma odhovaraju,ze bude teploooo..

a v juni az take teplo nebolo???

poradte pls. 🙂

• Sponzor fóra
  • no ja som mala 30.6 svadbu minuly rok a mali sme krasne teplo...ale fukal nam jemny vetrik tak oto to bolo prijemnejsie...ale ved vonku stravis cas len pri foteni a potom si v podstate stale vnutri v restaruacii alebo v hoteli...neviem kde to mate...a ked je klimatizovany tak pohoda 😎

• no to je strasne individualne mariynka my sme mali 14. juna a to ti poviem, ze prv to vyzeralo zle bol dazd a predstav si, ze na nase fotenie okolo 12tej brutal slnko dokonca aj neskor a cely cas a v restike nam bolo teplo
    inak kamoska mala svadbu v juli a mali take vseliake pocasie a aj dazd 😒

• hej teraz je to indy vindy... 😎 stale sa to meni....

• my sme mali 20. 6 a tiez bolo velmi teplo....a preco by to teplo malo vadit?

• aj my sme mali vtedy ked yvett 😉 a bolo tak akurat.predtym cely tyzden bolo chladnejsie pocasie ale v sobotu sa umudrilo.pocasie je fakt jedina vec,ktoru si neobjednas a nevies zariadit

• ja som mala svadbu tiež 14.6 a počasie bolo perfektné, svietilo slniečko nebolo príliž horúcu a fúkal vetrík sem tam zosilnel. jednoducho perfektné počasie. sestra mala svadbu v júli a bolo dosť horúce, ale to sa stále mení.

ibáč baby konečne mám občiansky 🙂 a idem sa zapísať do autoškoly. 😃 😎

• ja som mala svadbu 28.06. a pocasie bolo super.Boli neake mraciky, ale neprsalo a potom vyslo slniecko. Teplota bola 26 -27 stupnov, to je akurat, torty zostali cele a chlapy sa nevarili v sakach 😉 Lebo ked je 30 stupnov a byt v saku...fuha

• aj my sme mali svadbu 28.6.. okolo druhej,. ked sme sli na urad sa dost zamracilo a zacalo fukat, ale potonm sa vycasilo a neprsalo.
    Inak baby. kam teda na svadobnu cestu? my nakoniec ideme na Rhodos a zajtra odlietame 😃 ....bola to last minute tak sa este len teraz spamatavam. Nemam nic zbalene a nachystane a navyse mam dnes zakaznicky audit, tak neviem, kedy sa dostanem domov. Ale tesim sa, 11 dni budeme u mora a kedze posledne dni mame dost hekticke, budeme mat konecne cas aj na seba 🙂

• ahojte 🙂 my tiez konecne ideme na svadobnu cestu 🙂 do grecka - v pondelok odlietame na kos, tak hadam sa vydari aj pocasie 😃 tesim sa, ze konecne bude trocha veget 😉

• rybi: tam sme boli pred 2 rokmi, Kos je uzasny 😛 isto si pozrite Hippokratov platan v meste a nezabudnite aj na ine pamiatky, divadla, Hippokratove kupele a krasne pieskove plaze 😛

• tak drzim palce rybicka na Kose aj my sa chystame do Grecka, ale az o 2 tyzden ale uz sa strasne tesim 😬

• baby, dakujem 🙂 potom napisem ako bolo 😉

• Sponzor fóra
  • ahojte baby
    rybičke je teraz dobre ona je už dávno v Grécku.
    yvettka vy idete kedy do Grécka a kam?
    ostatné júnovky kde ste?

• Ahojte...len sa chcem spytat, kde by som vedela zohnat svadobnu knihu hosti???uz som zufala..dakujem

• ahojte zienky 🙂
    tak uz som spat zo svadobnej cesty ... bolo uplne skvele 😉 hadam pridam dake foto aj do albumu, len ich musim najprv scenzurovat 😃
    co mate nove? 😉

• aj my sme uz po svadobnej dovolenke bolo skvele, len to nejak rychle ubehlo. ja sa momentalne vytesujem zo svadobneho albumu od nasho fotografa a su to nadherne fotky, ma naozaj zlate rucicky 😃 potom sem hodim nejake fotky, pre inspiraciu a tip pre buduce nevesty z okolia 🙂 tento tyzden mi ma dat CD a aj video. Na to sa tesim teraz. cez vikend akcoska: kolaudacia nasho bytu + teleklub svadba

• ahojte,
    Anka, Mon tak to ste po dovolenke čerstvé a oddýchnuté čo?! 😉 porozprávajte neaké zážitky.

matuška pozri na internete. ináč neviem kde sa dá zohnať kniha hostí.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    ...všetko čo na svadbu potrebujete vytlačiť
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov