Ahojte babenky :-D
aprilovky sa nam uz skoncili,tak nech pribudnu dalsie,a to tie kde patrim aj ja ;-)
Svadba bude v maji 2007 pravdepodobne 6.maja,tak kto ma este vtedy svadbu?
Co uz mate zaistene?,alebo si myslite ze je este cas? ;-)
ahojte, aj ja vam pošlem oznamkááá...žienky, dnes som bola dohodnúť účes a nakoniec budem mať asi kvety v hlave...nemôžem zohnať korunku, aká sa mi páči ]-(
a dnes som mala veľký deň, bola som si skúšať šošovky...aj so sestrou, nasmiali sme sa... :-D :-D :-D
a na týždeň na skúšku ich mám nosiť a potom mi objednajú, lebo mám nejako divne zakrivenú rohovku...no na čo ešte neprídem... :-S ale najviac sa teším na to, že nebudem na svadbe slepá....huráááá =-) =-)
a... a.... a .... zajtra idem prvý krát v živote do solárka...vďaka tej svadbe sa naučím tooooľko nových vecí.... :-D :-D :-D
janino - ahoooj ;-)...tak ja uz som "stara šošovkarka" ;-) - uz asi 10-ty rok...ale tiez si pamatam na svoje prve skusanie :-D
ja idem zajtra ku svojej kadernicke, tak som zvedava, co vyhutame ;-)
ja som uz doma... :-) som sa zase "narobila" ... ale zatial mi to vyhovuje, mam vela volneho casu .. a malo penazi, ale ja som skromna :-D
oukej janino, posli (adresu najdes ... ;-)) mne korunku pozicaju v salone.. a namiesto solarka sa mi staci natriet tym "zaracnym" mliekom s kvapkou samoopalovacieho kremu :-D funguje to (teda na mne)
ja budem "beloba" :-D...nejak som si uz na to zvykla, takze nebudem riskovat...nic na mna nefunguje, lebo som sa nikdy nejak vo velkom neopalovala...takze na svadobnej ceste budem v tom Egypte asi skakat pomedzi slnecne luce, aby som nezhorela :-D
och na mne to funguje asi tak, že po prvom týždni natierania som zistila, že ruky si musím ihneď po natretí umyť, lebo som ich mala, akoby ma ošikalo decko :-D :-D
a požičať mi nechceli, lebo že sa tým znehodnotí...laky a farby a tak...no čo už... :-|
no to hej, to teda musis :-D ja sa opalim raz-dva, vlastne nikdy som sa asi nespalila (teda do cervena)... tak, ze som to prehnala a bolela ma trochu koza, to sa mi stalo asi raz (co si pamatam).. skor mi nabehne varovna alergia na slnko, tak potom sa uz neopalujem :-) kym nezmizne.
tak fakt je, ze ta korunka je taka akoby textilna ci co a vyzera uz trochu pouzita, ale na hlave uz nie, iba ked som ju mala v ruke, ale aj tak ju chcem vymenit, lebo v zmluve mam pre istotu napisanu tu, co som skusala (ale ta sa mi nepacila) vyberiem krajsiu. A keby nie, tak este nejaku stihnem kupit toho 3.5. :-D a vlastne skoro všade, kde som bola, ponúkali aj korunku... ;-)
joj a zabudla som, ze mi prisli baloniky a girlandy hneskaj :-D 8-)
Aj ja som doma, len tu asi uz sama :-(
Lebo drahy siel na hodku pokecat s kolegom a este sa nevratil, tak pozeram co mate nove vy. Inak myslite ze uz ubehla hodinka od 18.00??? ]-(
No, takze tak =-)
sa cudujem ze ti na toto este nedosli...lebo moj drahy (programator) povedal ze ti vedie odsledovat casto navstevovane stranky....a potom blokuju.... ale mojasvadba sa im zda asi neskodna :-D
julova :-D :-D ty sa ale titulujes.... inak ked sme tak blizko tak kludne mi to oznamko hod do schranky (- ak zazvonis na niektory zvoncek a otvoria - lebo su vnutry) ja chodievam domov az doost neskoro,ale keby si niekedy mala chut sa stavit tak budes vzdy vitana! momentalne mam strasny rozbuch v byte lebo sme vcera skladali postel a este sa rozhodujeme ako ju vlastne umiestnit v tej nasej prdimiestnosticke... ale tak aspon uvidis realitu zivota a nie muzeum! :-N
julova - inak minule sme sa len tak boli prejst a ked tak pozeram na mape, tak sme vam asik behali pod oknami :-D prave tam sme totiz zamierili... vies ty aka to je romantikus ist sa vecer prejst cez tu trat? sme si chodili po kolajniciach a vlak nikde! :-D
dana - nooo ja by som nebola proti! celkom rada by som sa s vami stretla aj nazivo! :-)
posli mi prosim ta tvoju adresu a aj oznamko - ja ti idem napisat do IP
mia - super :-)...tak uz aspon vies, kde mas aj Ty zazvonit nabuduce a ked uz nic ine tak si aspon zakyvame, alebo pojdeme s Vami na kolaje :-D
dani - no mohli by sme , ja som za - trebars aj s polovickami ;-)
fomarik - stale na nu myslim, kam sa podela :-( ...ja vobec netusim...dufam len, ze je vsetko v poriadku a uzivaju si posledne pripravy..
snad len stratila moznost pripojenia na net...lebo povhybujem ze by sem len tak prestala chodit.... :-|
skoda ze nie ste z petrzalky dneska tam hrame v jednom klube malickom by ste mohli dojst =-)
dani no akosi mi nefungiruje citacka na kartu z fotaku, tak pockam, kym pride dnes drahy.. a potom to mozem odfotkat :-) oco je uz zhrozeny zo mna (a to sa mi zda, ze to prezivam minimalne oproti niektorym nevestam), ze to asi s tou svadbou myslim vazne ;-) objednala som to.. tusim svadobneozdoby.sk? asi :-) baloniky su akoze "horcicove", no v skutocnosti su skor zlte, ale neva, nebude vidiet, ked sa nafukaju.. to su matne a este mam aj perletove, tie su fajne.. len musim kupit pumpu na fukanie, lebo odvtedy, co mi pri fukani strelil balon do oka mam z toho paniku. Chcela som dajake helium, aby lietali.. ale smola :-S
ja som bola v pondelok v europe, ale akosi mi nenapadlo ist vypatrat fomarika, ci nahodou nie je v praci... no hadam to nezrusili :-.
a este ahoj julova aj mia :-D