Svadba v máji 2007. Kto má vtedy svadbu?

14. máj 201060650
  • julova skus sa konektnut cez www.meebo.com ...to este niektori neobjavili 😉

• tak nasi vychcanci hej.. 😠 😠

The requested URL has been blocked :http://www.meebo.com/ is categorized as :Instant Messaging.

asi nemaju co robit, len blokovat ! 😠 😃

• idem...pridem - z domu 😉
    papa zatial..

• Sponzor fóra
  • julova popytam sa mojho draheho ked dojde on je expert...

• ok, dani 🙂..tooo by bolo supiš 😉

samponik - hlasim, ze doslo 🙂...kraasne 😵 ..a aj maminke mojej sa obe pacili (aj Dankine) , som sa jej pred chvilou chvalila, ze to je od "mojich majoviek" 😉...a ze su krasne originalne...

• julova mas skusit este www.koolim.com 🙂

• no - tak zajtra na poobednej by to bodlo 🙂...takze skusim a poobede budem referovat 😉...

• ahojte, včera sme sa dozvedeli ako vychovávať deti 😎

• ahoj janino 🙂..a poradis? 😉 😃
    apropo, Ty by si mi neposlala na "vymenu" Vase oznamko, prosim.. 😴 😉..uz mam od dvoch "mojich" majoviek.. 😉

• neporadím, lebo to sa nedá...veď som včera sadila kvetinky a bylinky a rajčinky a potom sme tam museli ísť 😛
    poslala...kukučnem na adrersu a pošlem...je to zlaté, že si to tak posielate 😃 😃 teda posielame 😃 😃

• ved to...len mohlo byt celkom zaujimave, ako Vam to tam hovorili 😎
    juj to som rada 😉...dakujem...

• už je obálka vyrobená, oznamko zalepené... 😉
    no rozprávali nám hlavne o ich 4 synoch, ako treba pristupovať k deťom...ako ich viesť k viere...no a to veľmi pre nás nie je...ale čo sa mi veeeeľmi páčilo, že manželia majú byť vo výchove jednotní.... 🙂 lebo takí sú aj naši a vždy boli a to som na nich obdivovala 😵

• juuuj ludkovia moji.... co sa nam dvom este neprihodi?! 😃 😦
    vcera sme si isli vyzdvihnut do Kiky postel co sme si kupili a dali nam jedno celo 160 sirku a druhe 180....
    predtym prstienky nam zle odmerali.... ludia, ked ja raz pojdem z porodnice ak sa to stane, tak si aspon 10x overim ci nesiem domov vlastne dieta alebo cudzie! - pri nasom stasti! 😃 😬

• mia...mat tvoje stastie.... ale ako sa hovori zly zaciatok , dobry koniec 😃

• vitaj v klube mia, nam uz druhy krat prerabali prstienky - najprv mi tam dali kamienook, ktory som nechcela!!! 😠 a potom vyryli(su spravne i/y? 😃) zly datum 😢 a objednavali sme ich 3.februara na svadobnom veltrhu 😦 tak to uz by som si ich aj z plasteliny vymodelovala 😐 tak snad do konca mesiaca pridu 🤔

• Sponzor fóra
  • aj my ideme v sobotu po obrucky 😃

• helooouuu majovky m oje 🙂
    dani 😠 😠 😠 ..aj to je bloknuteee 😞

• julova vecer uz budem doma 🙂 dame lamy? 😃 a som rada, ze oznamko uz dorazilo 😎

• no ja mam dnes poobedku...tak asi ked dorazim domov, tak sa len medzi dverami pozdravim a padnem do pelechu 😃...ale keby este nebol drahy z prace doma, tak ho pockam pri lamach 😃
    a v praci mame pristup na icq bloknuty 😠

• este raz idem zopakovat moju prosbu... neposlali by ste aj mne vase oznamka? potom ja zasa ked budu nase poslem majovkam ktore budu chciet... nech mam na vas pamiatku! 🙂

• dani - dik za povzbudenie! 😬

• mia - ano ano ano ja sa hlasim 🙂...napisem Ti adresu do IP a aj Ty mi napis a hned zajtra Ti poslem 😉...a Ty mi ked uz budete mat hotove 🙂..sa tesiim 😉...a dufam, ze budeme mat torticku od rovnakej kočky a pri krajani tej Vasej si tak trosku tiez na mna spomenies 😃

• cafte - ten miin napad s oznamkami musim zaradit aj do nasho junoveho fora, kam patrim 🙂) len my este stale nemam oznamco (a ja by som uz taaak veeelmi chcela)
    julova, kedze je moj drahy depesak, som z vasich DM-oznamiek dost nadsena 😎 a ta cervena je super - konecne osobnost v bielych satach so zavojom 😉 tvoja maminka vyzera v kostyme tiez super! kde ste kupovali? - nech poradim aj mojej mamine

• ahoj eleni 🙂...dakujem dakujem za mile komplimenty...no nam aj na obrade bude zniet len DM a aj svadobny DJ bol "pouceny" 😃 a oznamko - sa skromne pochvalim - som vyrobila samaaa 🙂....a ako mamin kostym, tak aj moje popolnocne satky mame z rovnakeho obchodu - butik Didi v OC Danubia v Petrzalke...je to na galerii oproti Carrefouru a v porovnani s centrom su tie ceny trosicku ine/nizsie...tie moje satky (teda korzet a sukna) ma vysli 2.600,- a mamin kostym stal 3.800,-...a maju tam vselijake farby aj velkosti...vselicoho celkom dost 🙂
    inak ja by som stravila aj "black wedding DM dress", ale vacsina rodiny asi nie 😃...tak to netreba prehanat 😉

• inak sme mali dlhy cas rovnake favoritky 😃 (islandia z NICOL 😉 )

• eleni - to nie je moj napad... to tu uz holky zacali - ja som sa iba vtirkla 😃 lebo velmi by som chcela mat pamiatku na ne...
    julova - jasne ze si spomeniem - ze vobec pochybujes! 😉

• inak zistujem ze mam asi doost dobre presviedcacie schopnosti (asi som riadna harpia) 😬 lebo som donutila ludi z Kika aby nam to celo postele doniesli a odniesli to nespravne na ich vlastne naklady! ved je to ich chyba tak preco by som za nu mala platit ja - no nie?! 😃 tak som celkom rada, aj ked... kto vie kedy to zasa donesu.... 😞

• mia - spravne! len sa nedaj...prava spotrebitela nepoznaju hranic 😃 😉
    dakujem za adresu, idem "vyčančať" obalku 😉
    a ja si pri krajani urcite spomeniem na Teba - ze takto nejako si sa asi citila tyzden predo mnou 😃

• dik julova - idem hned mamine poslat tvoj tip; a islandia su skratka saty, ktore dobre sadnu a clovek sa v nich neciti jak v torte 😃
    moj drahy uz kamosom na svadbe spieval DM - mal so vtedajsim zenichom kapelu; teraz je kapela uz bez mojho draheho, ale prave dnes maju koncert (tak sa tesiiim), no a snad aj nam po polnoci daju nieco depesacke + ich vlastnu tvorbu - su dobri 😎

• Mia - však my sme skoro susedy 😃..hen cez koľaje kúsok 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    0903 591 415
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov