Svadba v máji 2007. Kto má vtedy svadbu?

14. máj 201060650
  • ahoj ery, mne sa dnes to iste snivalo... fuj fuj 😐
    kde ste boli so psychologom? na faru prisiel? 🤔

• hmmm...no tak tu som nic take nepocula.. 😎

• bella ano tam v tej naukovej miestnosti, bolo nas tam asi 30 samo ze my sme prisli posledny... ako vzdy ale bolo to super 😉 Ty budes mat v kostole ci na urade?

• Sponzor fóra
  • lucy a u vas je to ako?

• no v utorok ti poviem.... 😃

• idete na zapis?

• ery, my mame v kostole.
    na nauke sme boli na 2dnovom seminari v Blave, lebo tu obaja robime. A tiez to bolo S u p e r !!!

• ano...ved uz tam chodim dva týzdne a stale sa minam s fararom... 😛

• bella to vazne??? jeeej to muselo byt dobre, napis nieco o tom, co ste robili a tak 😉

• tak som si dnes bola skúsiť šaty s maminou - teta zo saónu mi priniesla červené bolerko a červenú ružu na sukňu...veľmi sa mi to páči a aj mojej mamine 🙂 - kuk do albumu...čo hovoríte? si odmyslite moju masku a primyslite si vyčesanú a namaľovanú princeznú 😃

• jeeeeeeeeeej kuk som tvoj albumík....vyzeras supis..... 😉 😉 😉

• dakujem...az na ten "priblbly vyraz na tvari...dufam, ze teta fotografka je carodejnica 😃....aj korunky mala krasne s drobnymi cervenymi kamienkami, tak sa pre jednu rozhodnem, ked sa s kadernickou dohodnem na ucese...zrejme - teda urcite budem mat nejaky pricesok..ja sa taak tesim 🙂...inak ze sem tajne chodi citat moj drahy - sa mi vcera priznal 😉...a vraj sa mu velmi paci, ako sa tu o vsetkom bavime, radime si a ze sa dozvedel aj vela poucneho 😃

• xi 😃 este ze moj na net nechodi.....lebo on ma v satickach nevydel...tvoj ano tak to neni tajne 😃

• haloo..je tu niekto? ja jem čínu 😃

• mnááám si sa cela pochválit???? 😃 😃 😃 konecne sem niekto zavítal..... 😛 😛

• Sponzor fóra
  • jasne 🙂)...nech ziju fast foody 😉...az zajtra sa mi chce varit..dnes si uzivam volno ..Ty mas v albume ine saty na sebe?? 😕 si si skusala presne tam, kde moja byvala zamestnankyna, co sa bude vydavat 2 tyzdne predo mnou 😃...tiez mala na fotke tu dreveno sklenenu vitrinu 😃...

• no to su tie co som mala N 1.... 😃 a stale ich porovnavam s teraz N1...a neviem ci som vybrala správne.... 😛 🤔 😞

• Julova k tomu z tej temy egypt...my sa chceme zacat snazit.....asi v marci...april....A na svadobku týzden po svadbe 😃

• a vybrala si si ktore? tie, co mas teraz v albume? alebo tie co si tam mala predtym? lebo v obidvoch mas super figuru...ja by som Ti ani nevedela poradit 😵 ..

• No tie co tam nemam..... 😃 tie co tam mam by som brala hned...ale kvoli tej vlecke ich nechcem.... 😐 😐

• hm...asi nepohodlne na tanecky, ze? 😒 ...v kazdom pripade si v oboch super 🙂...tak to vyriesila aj moja kamaratka..mala dvoje naj, ale nakoniec vybrala ti bezvleckove naj 😃 kvoli tancovaniu a celkovemu pohodliu 😵

• No ved prave v tých co som si vybrala sa citim fakt pohodlne...len su velke ked si cupnem.... 😃 tak neviem neviem ako budem zametat....asi si sadnem a vsetko bude musiet zvlídnut drahý..... 😛 😛

• a ked to zvladne, tak mu posepni aby si dobre zvyky zachoval aj nadalej 😃 😃

• Ozaj uz som sa asi rozhodla pre kyticku....tu zelenu co mam v albume...a take aj to na auto...aj na stole aby to ozivylo tu bordovu....a asi tam pridám...nejake bordo motýle.....aj na torticku.... 😃 😃

• je pekna 😵 ..taka svieza...ja uz mam tiez vybratu a drahemu to pekne ozivi ten smotanovy oblek - cervena ruzicka s nejakou zelenou travou 🙂...auto este vyriesene nemame, dohodneme sa kamaratom, co nas bude viezt 🙂...ale asi tiez do cervena...ta farba je moja celozivotna diagnoza 😃

• caute baby,
    ja som sa tu uz pekne dlho neukazala 😞 ale nestiham od novembra 😒 aj teraz som tu len na minutku....ako ste pokrocili v planovani?
    Chcem sa opytat, neposle mi niekto cez IP nejaky namet na štitky na vino, skor nejaky vtipny text ako obrazok...bola by som moc vdacna..... 😃
    pekne dnicky
    ada

• Kuk moj album my budeme mat asi to....ale mam este jeden tip skovaný 😉 😃 😃

• ahojte defčata 😃...ako po vikende? 😉

• Fuuuha, po vikende prezrato a to si chcem udrzat liniu 🙂

• no mi hovor 😃....ja mam mamu hned vedla nasho bytu...a to kazdy vikend...varila som to a to...nechcete ochutnat? no a nedaj si od maminky 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    0903 591 415
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov