Svadba v máji 2008
- Sponzor fóra
jej ale muselo to byt mile ahlavne pre mamu
pekne
my smedakovali vlastne pri odobierke co blolo vlastne len stretnutie na par minut dal mi kyticku amama sme podakovali a dali kyticky, ale nerozkecavali sme za co vsetko, no bolo by to mile ale zas straasne dojimave a svokra aj tak plakala16. jún 2008Já bych se taky vdávala zas, byla jsem před týdnem na svatbě kámošky a kámoše a prožívala jsem to s nima. Mě se to moooc líbilo
Je fakt, že plánovat můžem zas něcoTeď můžem s manžou plánovat kdy pojedem na víkendy, co jsme dostali jako svatební dar
A taky můžem řešit tu naši zahrádku, pořád ji totiž nemáme napsanou na sebe, soused co nám ji prodává je lempl a teď když už jsou smlouvy nachystané k podpisu si zjistí, že tam visí věcný břemeno po jeho zemřelé tetě......Se picnu. Na zahradě už máme novou trávu, tujky, kytky, skalku, krb a zahradní nábytekPokud z toho nakonec sejde (jako že doufám, že ne), tak nevím jak budu zas všecko stěhovat pryč (hlavně ten půltunovej krb by stál zato)
16. jún 2008dostali jsme víkend v hotelu ve Znojmě a pak víkend v rehabilitačním centru v Luhačovicích, pak projížďku na koních
Gril párty se doufám konat bude, ale bude muset být jen maličká protože zahrádka je opravdu pidi, cca 40m2, ale na sednutí si a na opalování stačíVíc nám prodat bohužel nechtěl
Já už se pro dnešek loučím, měj se krásně a zas se ozvu. Dobrou16. jún 2008- Sponzor fóra
lubi..vcera som ta uz nestihla..napisala som prispevok a vobec mi ho nepridalo..potom mi vypadla stranka a uz sa mi nedalo prihlasit
inac dobre ranko sa tu praje
no dnes si musim najst cas na tie fotocky..album mam uz prichystany, tak ked pridem domkov, pozmensujem to a nahadzem do albumu..
dufam, ze mi to uz pojde, pretoze vyzeram pekne trapne medzi vasimi svadobnymi fotkami v pasoch17. jún 2008ja som nad tym formatom 10x15 uvazovala,lebo uz som dala vo fotolabe urobit taky format,ale potom som si uvedomila,ze vsetky v tom formate nenapakujem ani do toho najvacsieho sv.albumu co mam.nastastie sa tam daju vkladat nove stranky, ale neviem,kde ich zohnat. mne este kopa ludi tiez nedodala fotky, ale co uz...budem to snad objednavat na 500 krat
Mna mrzi,ze som neskusala aj tie portretovky objednat spolu s tymito,len neviem,ci by to uz ten program zvladol,tie portretovky su strasne velke,kazda jedna fotka ma cez 5 mega....to by to stahovalo asi cely den. musim ich trosku pozmensovat.
ja sa v tych programoch nevyznam. cez infra som vedela akurat tak otocit a zmensit, ale od minuleho tyzdna uz ani to v praci nemam. doma mam nieco ine,ale netusim,ako sa to vola17. jún 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Svadobné foto - video
Rodinné foto - video
Letecké foto-video DRONOM
Book,glamour
Fotoatelier
no vsak aj moja mama si upravila verziu