Ahojte kocky :-) Takze sa hlasim po sobotnej svadbe, bolo super...este stale mam svalovicu a nohy ma boleli viac ako po mojej vlastnej svadbe. Bolo to teraz samozrejme ine...ale svadba bola pekna, aj som si ju inak uzila.
Tu uz 2 hodiny leje a aj to vyzera na burku, takze pondelok zacal hrozne... :-)
katka pamatam...sme ti aj hovorili, aby si potom dala vediet, ze ako zareagoval..
no co uz..kaslat na neho..hlavne, ze vy dvaja s manzelom ste stastni ;-) x-) x-) x-)
Kati tak aspon vieš, na čom si, keby si mu ho neposlala, cítila by si sa blbo a rozmýšľala nad tým, takto si OK a jeho reakcie (alebo nereakcie) sú jeho problém
moni hej - ale ma to sklamalo - lebo sme boli kamarati - a vcelko kedysi dost blizky a je pravda ze ja som to ukoncila - lebo som ho mala uz rada len ako kamarata - ale vazila som si ho ako cloveka a v podstate uz sa tvaril ze je vsetko ok - ze sa ma dobre a ze je rad,ze aspon takto sme v kontakte...a vzdy vedel co sa patri a - popriat na oznamenie sa patri...no hold skoda - trochu ma to mrzi ... ale mas pravdu - hlavne ak my s manzelom sme stastni ;-)
Matka,tak dik za referencie.ja som este stale nepohla s tym zmensovanim fotiek....v sobotu som mala tu skusku,vecer oslavu 70-tky + Janov, Petrov....vcera sa zacala stahovacka u svokrovcov, tak sme zalahli len co sme prisli pred desiatou domov....
Tinka, dakujem. no, na 3 sa to dalo stihnut aj za jeden vecer popri panelaku a popri Spider manovi :-N :-N :-N ale uz mam pokoj.
vcera sme zacali stahovat nejake veci do novej kuchynskej liky a do novej kuchyne a tiez nabytok z obyvacky do novej izby. proste aby sa do konca mesiaca vypratalo cele jedno poschodie,ktore caka kompletna buracka a rekonstrukcia. ja sa zatial nestahujem :-N
Jani ja tiez gratulujem ku skuske :-) tak uz mas pokoj.
a este vlastne byvate u teba v byte?
Kati no tak sa na neho vykasli, aspon zo slusnosti mohol zablahozelat...
dakujem babulky...
Matka,este byvame u mna, a ani nam to nevadi :-)
Katka: ja mam ten isty pripad, ale aspon viem,ze rozchod s tym clovekom bola ta najspravnejsia vec.
dobre ranko - fakt moni - 5,55 mi zazvonil prvy krat budik ale nevladala som vstat :-D posunula som ho o 20 minut...
aj ked od vcera chodim skorej do roboty aby som mohla skorej odist - lebo si chcem leto uzit a nie presediet v robote..
no ja kazde rano vstavam s tym, ze som nevyspata..ale zase sa musim priznat, ze ked je toho uz vela, tak si poobede sem-tam podriemkam nejaku tu hodinku ;-)
pekny den zelam :-)
tak konecne mam chvilku cas v praci snad ma nazahrnu pracou konecne som si bola dnes vybavit doklady, tak uz len teraz pockat tak dva tyzdne pokial ich budem mat hotove :-)
no lubi ja takisto akonahle si lahnem som hned mrtva, a hlavne telka je pre mna hrozny uspavac :-D
inac ja chodim na 7.00 do roboty takze vacsinou tiez vsatava uz 5.30, ale clovek si zvykne, so zaciatku to bolo hrozne ale teraz celkomv pohode.