Svadba v máji 2008
- Sponzor fóra
moni hej - ale ma to sklamalo - lebo sme boli kamarati - a vcelko kedysi dost blizky a je pravda ze ja som to ukoncila - lebo som ho mala uz rada len ako kamarata - ale vazila som si ho ako cloveka a v podstate uz sa tvaril ze je vsetko ok - ze sa ma dobre a ze je rad,ze aspon takto sme v kontakte...a vzdy vedel co sa patri a - popriat na oznamenie sa patri...no hold skoda - trochu ma to mrzi ... ale mas pravdu - hlavne ak my s manzelom sme stastni
30. jún 2008Tinka, dakujem. no, na 3 sa to dalo stihnut aj za jeden vecer popri panelaku a popri Spider manovi
ale uz mam pokoj.
vcera sme zacali stahovat nejake veci do novej kuchynskej liky a do novej kuchyne a tiez nabytok z obyvacky do novej izby. proste aby sa do konca mesiaca vypratalo cele jedno poschodie,ktore caka kompletna buracka a rekonstrukcia. ja sa zatial nestahujem30. jún 2008dobre ranko. Monika!!! az za ma zamrazi,ked pozriem na cas tvojho prispevku.to som este spala
1. júl 2008- Sponzor fóra
Ahojte kocky
Takze sa hlasim po sobotnej svadbe, bolo super...este stale mam svalovicu a nohy ma boleli viac ako po mojej vlastnej svadbe. Bolo to teraz samozrejme ine...ale svadba bola pekna, aj som si ju inak uzila.

Tu uz 2 hodiny leje a aj to vyzera na burku, takze pondelok zacal hrozne...