Svadba v máji 2008

14. okt 200826820
  • To znie fakt super, my chceme tiež niečo také, nejaký penziónik, určite nie hotel. Takže hovoríš že aj bocian už poletuje navôkol? 😉

• no dobry tip bezte tam poletuju bociany 😵
    to nebol ani penzionik, skor privat ale tak ze ten dom co prenajimaju bol mimo, takz eperfektne prostredie tak mimo od cesty krasny vyhlad na tatry a blizko vsade sme mali.

• Ahoj kocky 🙂
    Lubko, ten popis zni krasne 😵 Hned bych taky jela 🙂 I kdyz vlastne my jedeme uz za necele 3 tydny, juchuuuuuuuuuuuuu 🙂

• Sponzor fóra
  • ahoj ziraf a kam sa vy chystate?

• no aj my by sme isli - len najako sa neviem rozkyvat a pre nieco sa rozhodnut...tak na par dni - ze by som si vzala len 1 - 2 dni dovolenku a vikend..len oddychnut poprechadzat a tak...
    juuuuuj to by bolo 🙂 slovensko je krasne 🙂

• Lubko - jedem do lazni do Jachymova 🙂

• Lupienka: ja som chcela poslat rodicov do Turčianskych Teplic,ale nevyslo mi to...takze neviem ake su referencie. vyhne poznam len z cesty, ale pre nas by to nebolo ono,kedze to mame asi tak 30 km a neviem,ci sa tam da okrem vyletu do B.Stiavnice nieco podniknut. jaj,este Stiavnicke jazera....tie su fajn

• No tak ja vyskusam a dam refernecie...
    Lubi droby a boli ste spokojni aj so sluzbami? My sme boli v oktobri v Demanovskej doline (tam sa udiali zasnuby 🙂 ) a ja som bola trochu sklamana z jaskyne, bolo tam strasne drahe parkovne, vela ludi na prehliadku, bolo nas tam skoro 200, kym spravila sprievodkyna vyklad, posledny este len prichadzali...Slovensko je nadherne a aj nas pobyt bol uzasny, az na tie ceny za tie sluzby...

• ziraf jouj to sa buete mat krasne si to pekne uzite 🙂
    my mame pri zarnovici chatu tak do vyhni chceme len na jendodnovy vylet, asi o dva tyzdne ideme

• my sme do Demanovskej ladovej chceli ist z toho Lipt.Jana,ale vtedy bola este zavreta.
    Lubka-lupienka: sa tesim na referencie,my tiez chceme vypadnut aspon na par dni ked uz nie vonku tak aspon na Sk

• Tinka: ja chcem vidiet viac fotiek zo svadobky 🙂 aspon myslou zabludim na dovolenku,ked tu tak mrznem a trcim v robote a cele leto aj budem 😞

• inak tu demanovsku ladovu ani neodporucam 😐 nestalo to za to. videla som krajsie jaskyne a 150sk za parkovanie 200vstup na osobu a dokopu dva kvaple to nist moc.
    skor dobsinkska ladova je pekna alebo driny

inak so vsetkym sme boli spokojny, mi o tejto jaskyne drahe a za nic
    a este sa mi nepacilo na besenovej, vsetko ok ale ani sa tam poriadne endalo najes a za vela penazi nic do ust 😐 takze jedine ist pekne nabaleny, co sme enchceli ze ked uz ideme nech nic netahame ze si kupime a ani len zmrzlina sa nedala, na vyber tri druhy algidy za 14sk pomali polkopceka. a ja tu algidovu fakt nemusim.
    ale bazeny sme si uzili a boli sme zrovna ekd otvarali novu cast tak sme vyskusali vsetko a pojdeme aj nabuduce urcite.

• Ja som tiez bola v Dobsinskej ladovej a ta sa mi pacila...
    Besenova...tam sme mali negativny zazitok, boli sme koncom maja a bolo tam plno starsich poliakov a videli sme dvoch, co mali nejake kozne problemy ako vchadzaju do vody, tak uz ma tam nikto nevidel... 🙂

• poslal som vam meilom, co som robila ako fotky namiesto kolaze aj na rozoslanie meilom aj znamim na pamiatku 😵
    ozaj matka dovolenkuje?

• lubik...kraaaaaaasne si to spravila 😉 😵 😵 😵 😵 😵

• Sponzor fóra
  • Drobík aj ja si prosím mailík 🙂 Máš aďres?

• Jani veď ak sa budúci týždeň stretneme, tak možno donesiem foto zo svadobky (ak stihnem dať nejaké urobiť)

• Matka ma myslim vela prace, tak kukne sem len sem tam...

• droby perfektne to je 😉 🙂

• nemam meilik kika na teba posli pls ani na lubku lupienku

• vdaka kocky, no spolu tu uz njaky ten rocik pracujeme tak som neodolala 😵 ked uz sme neboli v spravach tak aspon takto 😃

• Lubik uz mas IP 🙂

• ano uz som aj poslala lubi 🙂
    este mi na matku chyba.
    aspon mam pokope vase meily a ate moj novy stary uz neplati, dopisali by ste sa mojej mamine 😃

• Drobík to je supeeeeeeeer 🙂 Ste hviezdy 😃

• 😵 😃

• Lubi uzasne...

• lubi uz som poslala🙂

veru mam vela robotky tak moc nestiham, ale aspon sem tam sa snazim kuknut 🙂

• aj ja som poslala tak uz vas ma vsetky.
    matka joj takto ve lete ti nedaju pokoj? tak pekne makan a nech ti to rychlo ubehne

• jeeej lubi je to super 🙂 a mohli vas veru aj do sprav dat 😃

• Tinka,ak sa budes mat cas na navstevu ZV,tak ja som za 🙂 pripadne dones USB,alebo CD,doniesla by som notebook

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Klasické aj moderné svadobné oznámenia | Humorné aj romantické svadobné oznámenia | potlač servítok, výroba menoviek na stôl, svadobné menu...
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov