droby tie fotky su uplne perfektne!!! perfektne a este raz perfektne :-) :-) :-)
hlasim ze som bola u kadernicky - mam presvetlene vlasky melirom - ale takym jemnuckym - ako slnkom vytahane a je tu uplne perfektne - no a aj som podstrihnuta o dobrych 10 cm ...letny zostrih - no co no :-D :-D :-D
vdaka katka som sa troska pohrala.
ozaj ty si zhanala ten mattitude? aj si ho zohnala a aky je?
pekne na leto akurat skratit a zosvetlit, vidis dobry napad, ja som nechavala vlasy dorast na svadbu, ucel splnili a teraz mi je snimi akurat teplo mali by ist dole.
lubka..tie fotocky su kraaaaaaaasne, aj ja nieco take skusim, snad buduci tyzden, to budem mat trosku casu, lebo drahy mi ide zase na sluzobku do Nemecka :-|
inac dobre ranko prajem :-D :-D
no mrtvo je tu uz par dni - leto... seci sa poflakuju kade tade -ja by som tiez najradsej na vylet isla..alebo apson k vode... nebavi ma to tu sediet - straasne scem prazdniny :-( :-( :-(
no aj ja by som ich bila a potom by sa furt omne pisalo v novom case :-D ja neuznavam ani tu "americku vychovu" ze decku ani po zadku nemozes dat...nehovorim ze otlkat alebo fackat - to nie - ale na zadok ked neposlucha by som nalozila..potom z deciek rastu nespratnici co nevedia kde su hranicu v amerike a strielaju sa tam v skolach...obchodnych domoch..lebo nepoznaju kde su hranice... drzaci krpati :-D
katka..ja som toto zazivala, ked som sa v Nemecku starala o 2 chlapcov..ten mensi mal 3 roky a bol hrozne zly a drzy..raz mi z nicoho nic svihol cez papulu, tak som mu to vratila..reku moj mily, ty ma bit nebudes..
ani si neviete predstavit, aku hubovu polievku som vtedy dostala od jeho matky..ale aj tej som povedala..ze mna jej deti teda bit nebudu, ked to jej nevadi, ze ju otlkaju a ona sa len usmieva a s kludom im povie, aby prestali...no tak toto nie..
tiez nie som zato, ze sa maju deti byt, ale ked uz fakt neposluchaju, tak aspon po tom zadku by som im dala..