Ahojte
Najde sa tu este niekto taky blaznivy ako ja kto uz teraz zacal postupne kupovat a vybavovat veci na svoju svadbu?my mame konkretne v Ke 20.oktobra 2007
tesim sa na vase prispevky
Jeden obchod s bytovými doplnkami v PO požičiava výzdobu ako vyzdobené svietniky, brány vyzdobené stlpy apodobne- veľmi pekné a za dobré tak sa tam chystám. :-)
V PO sú návleky zatiaľ problem buď nie sú alebo sú drahé. Jedna firma návleky ponúka za celkom dobrú cenu 60 Sk s ružou a prácou. Vieš o niečom lacnejšom?
To alla24: Obchod je na Trojici v tom známom sklenenom / Hagyaryho/ obchodnom dome na prízemí je športové a obuv a dole v podzemí je obchod s krásnymi bytovými doplnkami- tak oni tam aj požičiavajú výzdobu. Ten kontakt mi prosím ťa pošli je to nejaká firma? nemá náhodou web stránku?
No tak to je pre mňa vážny problém. Stále som chcela zeleno vanilkovo bielu ale problem mám v tom že steny v reštaurácii sú oranžové tak neviem čo s tým a ty?
no ja som chcela povodne kremovo bordovu, ale mam povedala, ze ona s tym nesuhlasi, lebo ze to vyzera komunisticky...no a tak som sa rozhodla pre kremovo zlatu...
Ešte rozmýšľam nad čisto bielou a ikebany na stoly bielo zelené to je veľmi pekné, jemné a také neutrálne, mať tak biele steny tak problem nemám.
Tá tvoja kombinácia môže byť pekná máš niekde foto?
ziadne konkretne zatial nemam, len kremove a zlate veci ako stuhy a balony. my mame nastastie biele steny. niekde v niektorom albume som to videla so zlatymi servitkami a vyzeralo to pekne.