Svadba v oktobri 2007. Začali ste už vybavovať?

16. jan 201627280
  • Ešte stále poctivo hľadám Lenka 😉

• jasne, v poho. ved ja som tu...

• No tak už to neviem najsť ale keď niekde niečo uvidím tak ti dám vedieť 🙂

• Sponzor fóra
  • no ved nevadi. budem rada nejakym inspiraciam.

• A už si si pozerala agentúru Daisy ona má tam nejakú výzdobu vo vanilkovej so silnejšou potlačou ruží na obrusoch alebo servítkach? 🤔

• nieco som pozerala, ale nie velmi detajlne. hadam dnes vecer budem mat trochu casu.

• Caute baby, tak som k Vam spadla, termin 13-teho bude ten stastny

• čaute oktobrovky - ticho vam závidim.... a držím Vám ako minuloročná oktobrovka palčeky a užite si den D najviac ako viete 😃

• Tak vitaj doma evita!!!!!! 😃 😃 😃 Dobre ste si vybrali 😵 . Čo už máš?

• Cauko, ten termin sa nam pacil...hlavne to cislo 13.. 🙂
    Máme: kamera, miestnost, kostol, DJ a aby sme mali z coho pit tak uz aj pohare....na ostatne je este trochu casu. A Ty si na tom ako?

• evita, a mali ste aj nejaky iny termin? ci len tento?

• Máme to čo ty a aj fotografa a mám aj kúpené šaty. 😉 A ty si ako s oblečením?

• Mali sme stanoveny iba jeden termin aj ked jeho uprava nie je vylucena v zavislosti od okolnosti... :o))) Kde si kupila saty? ja som zatial bezradna...iba pozeram a neviem ako najst tie spravne....Koho mas ako fotografa??

• Mám Alenu Maskaľovú z Prešova, je super fotografka- dnes som sa s ňou náhodou zoznámila 😉 😵 a šatky som si kúpila od jednej kočky z tejto stránky- sú také ako som si priala takže som mala šťastie 😎 . A ty máš akú predstavu?

• To Bubatenko: až teraz som si všimla tvoj príspevok tak ti za všetky ďakujem 🙂 🙂 🙂

• Sponzor fóra
  • Saty som si zatial pozerala na stranke: www.salondiamond.sk...asi stvore sa mi tam celkom pacili...Jena, Michelle, Aseel, Rosemary - bez rukavov...ale potrebujem to skombinovat s dajakym bolerkom alebo niecim takym,pretoze nechcem mat holy chrbat ...-nie je pekny.... Posli foto tvojich siat...

• Tá tvoja adresa nefunguje skús ju znovu poslať. Ja mám šaty od cestovateľky tak si pozri jej album keď chceš 🙂

• Už som to pochopila že kde je chyba v tej adrese, šaty sú krásne, už si nejaké skúšala? 🤔

• Dakujem, skusala som tie ktore som ti napisala..ale este nie som rozhodnuta....este by som rada dajake vyskusala...tak uvidim...

• Dobré by bolo aby si sa nafotila a my ti tu s radosťou poradíme 😃 😃 😃

• Nakolko som saty skusala na vetrhu, nechcela som tam brat foto, bola by to v tom dave starost navyse...Ale ked budem dajake skusat v salone dufam ze foto povolia.

• A fotografa chceš niekoho známeho?

• To este neviem, vies mi niekoho poradit??

• lenka, vy uz mate fotografa? vies mi povedat, kolko chce?

• Tak ja som myslela na na Rofa, Čechovského a podobne. Poznáš?

• My máme Alenku Maskaľovú, máme ju objednanú na fotenie v exteriery a úrad, stojí to myslím 5000,- aj s fotkami a albumami

• Dik za info, ale podla mne dostupnych informacii je on vzdy na minimalne rok vopred uz obsadeny...takze som to ani neskusala...

• aj my budeme mat asi tak za 5000. to je myslim celkom v pohode.

• Za opýtanie nebijú 🙂 tak sa im skús ozvať, pozerala si na fotografov na tejto stránke? Je ich tu dosť z BA a okolia ,fotky vyzerajú pekne.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov