Svadba v októbri 2008. Nájde sa niekto?

4. okt 201018720
  • ja som dostala par od svagrinky, ale dalo som ich len do pripravneho v svadobnom chcem mat tie naj 😃

• no babenky tak väčšina to má už šťastne za sebou - tak už len 25- ky - držme si palce, aby počasie aspoň trošku vyšlo 🙂 🙂 🙂

• o chvílučku pridám aj ja pár fotiek.... 🙂

• Sponzor fóra
  • ahojte babenky...kde ste všetky???? 🙂 či už súrfujete na stánke vydaté v oktobri????

• ahooooj danka, tak pred chvíľkou som ti pridala aj komentár na albumček..a krásna si bola.. super foto..
     😵 😵 😵

• ahojte kočky, nemali by ste niektorá záujem o stretko, kt. sa koná zajta v ZA o 17tej?? 😃 😃 😃

• nikiarudi...dakujem....
    ...a na to stretko ja osobne určite nepojdem, bo to mám daaaaleko.....

• no caute, skoro som aj zabudla ze este piseme do temy oktober 😉 😃 😵

• Ahojte kočky. Kde ste všetky októbrovky? Už tu zapadáme prachom 😬 !

• ahojte, no konečne som sa sem dostala. akosi stále nebolo času. Čo máte nové po pol roku manželstva? ako sa Vám darí? manželia poslúchajú? 😃 Môj hej 🙂 Ktorá z Vás sa chystá už na materstvo?

• Ahojte..ak sem ešte niekto obcas nakukne, tak gratulujem k 2. výročiu.. 😃 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov