Svadba v októbri 2008. Nájde sa niekto?

4. okt 201018720
  • Cauko kočky no s tým počasím je to bieda - ja si musím zajednať asi kožuch a kúpiť teplý šálik 😃 😃 😃 okrem toho som dostala angínu tak dúfam, že do 25. vyzdraviem 😛 😛 😛

• ja mam smotanovy kabat...nromlne dlhy kabat 😃 ale mam saty bez spodnice a kabat chcem len na fotenie na prechod, fotit sa s nim nebudem

• luko prosím ťa ,chcem sa spýtať kolko ste si dali piecť zákuskov,dali ste si každa rodina zvlašť?alebo ste to davali dokopy ženích +nevesta....

• Sponzor fóra
  • no asi 13kartonov to je nasa rodina, salaa okolie)casnici, kameraman, sesedia, bratova praca...)a drahy si dal v BA netusim kolko, ale spolu to vyslo asi nejakych 18tis.
    do vysluziek davame tak 15 kolacikov, niekomu aj 20

• tak som stihla zas povybavovat, spevacky na obrad, domietla somt oho ich varhanika co tam spieva, velmi neprijemny pan

a pridat obrucky do albumu

• ahoj luko,prosim ta kde ste si ali spravit tie obrucky a kolko vas vysli? my tiez nad nimi rozmyslame..si spokojna?Inak drzim palce na zajtra 🙂

• som celkom spokojna aj ked na obrazku so o trosinku krajsie myslim
    podla obrazka ti ich urobia hocikde, nam ich robil Fiber-zlatnik z vrakune 😉

• som dobra, vybavuje, upratujem kosele zehlim a este aj prispievam do fora, akoby som sa zajtra nevydavala 😃 😃 😃

• ahoj luko tak zajtra ti prajem len a len vsetko naj..nech sa to vydari presne ako chces a nech aj v dalsom zivote je to pohodicka....a potom uz len planovanie svadobnej cesty

tesim sa na foto

😃

• dakujem lindus 😉

• luko...ja ta obdivuje...zajtra sa vydavas a ty si tu v klude pises na fore akoby nic.... 🙂 nemas ziadnu nervozitu... 😉 dufam, ze to budem aj ja tak sportovo a v klude brat... 😵 drzim ti palce aby ti vsetko vyslo ako si si naplanovala... 😵

• jasne...sak to netreba brat smrtelne vazne... 😃
    no poobede to bude horsie lebo kolace, etikety lepit a tak ale vnoci este nabehnem na chvilu 😃

• a vdaka za prianie 😉

• mna asi steba porazi..... 😵 ale v dobrom....fakt si prajem ,aby moje pripavy som tak brala v pohodicke ako ty.... 😵 obdivujem ta 😵 uz sa tesim na nedelu ako napises svoje prve pocity ako vydata zena 😵 zajtra na teba budem mysliet.... 😉

• vdaka 😉 ja sa takto odreagujem a ked somtu zabudnem na chvilu na ten stres 😉

• Sponzor fóra
  • luko - my sme mali tiez 13 krabic kolac - 1300ks, a po svadbe sa nam zvysili este 3 (okrem 2, co sme po 1 zobrali ja aj mama do roboty), z ktorych sme este bud porozdavali "len tak" alebo sme dali zamrazit

• ju, len v ba sme davali robit zvlast vysluzky 13 je pre salu a nasu stranu (24ludi)

• Luko - cauko..vela stastia, radosti a pohody zelam 😉 Pekne si to zajtra uzi 😃 budem na teba cely den mysliet a ak mi to vyjde, tak skocim mrknut do Pariza a poslem pohladnicku 😉

• dakujem...jej pariz..brala by som 😉

• caute zienky,
    ja som mala svadbu 11., poviem vam, to boli stresy, nic som nestihala, vsetko bolo ako vo sne a ta noc bola mimoriadne kratka, ale nadherna. cize zajtra uz budem tyzden vydata zienka 🙂
    tie co vas to este caka, tak vam prajem vela stastia a uzite si ten den aj noc, fakt su to jedinecne okamihy (mne je hlavne luto tych krasnych siat, skoda ze ich nemozem mat este raz na sebe 😉

• sa tesiiiiiiim 😃

• Aj my sa tesime na fotecky a odporucania a postrehy 😉

• ahojte babenky...namám čas sem písať...ale ked bude po všetkom určite s ozvem,....papa

• Luko: drz sa moja 😵 nech vam to zajtra vyjde na 110 % 😃

• dakujem 🙂
    dorazil mojik s kyticou a zavojom..zavoj je uuuzasnyyy a kyticka tiez...krasna smotanove ruze jemnunky odtien losos

• tak bona, dandulik...a vsetky osemnastky zajtra to bude super!!!!! 😃

• luko..tak si to zajtra uzite na plno 😵 😵 😵

a aj vsetky ostatne,co to mate zajtra..nech mate cely den usmev na tvari..

• baby, zajtra treba vstať šťastnou nohou z postele, hlavne vám držím palce aby ste dnes v noci zaspali, lebo ja nemôžem zaspať večer pred oveľa menej dôležitými udalosťami ako je svadba. Držte sa.

• ja som si dala vecer pred svadbou dva pohare vina a spala som ako vo vaticke 😃

• laleeta: great nápad, na mňa však alkohol nepôsobí utlmujúco ale opačne. Mne sa osvedčil na spanie liek s názvom Melatonin, je čisto na prírodnej báze, žiadne hypnotikum. je síce drahší, ale zaspinkám a ráno som svieža.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    ...všetko čo na svadbu potrebujete vytlačiť
    Zvečnite si svoj svet, objektívom môjho fotoaparátu.
    Dokumentárna svadobná fotografia
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov