Svadba v októbri 2008. Nájde sa niekto?

4. okt 201018720
  • niki inak ze batr tvoj je vazne sympos 😃

• ahojte
    fifitko - no prave že manželia isť nechcu
    ale budu musieť 😃 😃 😃

jejda zrada som tam na fotke 😃 😃 😃

• hej je... a Zuzi oni tam tiež nechcú ale ja s Jerry hej takže sa prispôsobia oni si pokecajú vypijú a my sa zatrsáme... 😃

• Sponzor fóra
  • dobre to mate vymyslene dievcata 😃

• jej pisemjak tatar...brata som myslela 😃

niki..no sa nestratite vy dve 😃

• no to sa teda nestratime 😃
    take držky 😃

fifitko ideš na stretko?
    luko a ty prideš?

• kedy je?

• no to chcem aj ja vedieť... 😃

• jejda myslim 30teho oktobra?
    hej 30.10. o 5 večer

• niki teraz vsimla som ze si sa fotila v kastieli vOrlovej...tam v okoli alebo vo vnutri?

• ešte vymyslieť tu farbu najvyšši čas objednať šaty a košelu drahemu 😃

• vo vnútri aj trošku vonku... ako vieš ty to tu poznáš???

• tak ja toho 30.10 zatiaľ nič nenám.. tak kto dojde, nech je sranda... 😃

• jerry to nejak vymyslíme a ozaj Rudimu sa páčia Tomášove manžeťáky, že ich chce tiež... 😃 😃 😃

• mas to v popise albumu 😉
    ja len rozmyslam,a k by prsalo, ze kam, zatial je v hre Budatin...ale verim, eze aspon hodku nebude a pofotime vonku 🙂

• Sponzor fóra
  • no ty už šaty maš ale ja mam len tie tyrkysove a bordove 😐
    niečo vymyslime no

manžetaky su super stali okolo 700,- prišli asi za tyžden
    len košelu zohnať inu ako bielu a kremovu u nas nemožné 😠

• Mati tak držím palce nám akurát na fotenie nepršalo a pak mi to už bolo fuik... 🙂

• ste sa tam aj ohlasili dopredu niki ze idete fotit?

• hej museli sme bo za otvorenie salóniku chceli 500Sk

• tak ja to asiknecham tak a rpinajhorsom pojdeme na ten Budatin, inak tam sa tusim plati 600sk, ale fotograf vravel, ze den predtym na predsvadobnom foteni neplatili a na druhy den s inymi ludmi uz na svadbe platili...

• to je aké divné...

• ze....????
    no ale to len v pripade dazda plan B
    inak palti plan A fotenie v prirode

• Caute babky, tak ja len tak na rychlo..saty uz maam doma, nastastie "sadli mi ako zadok na serbel" 😃, no proste su uplne nadherne😉 , kolace sa dopekaju, instrukcie uz maju snad vsetci povolani, este nejake drobnosti, ale inak vsetko zatial vychadza, tak v sobotu snad mozme ist na to! 😃 A uz ma zas chyta mierna panika.. 😛 Ale nie, chce to klud.. 😎 Tak este vela zdaru, 18-tky.. 😵 😃

• mna chyta panika ze dnes a zajtra prsi, v sosobtku uz nema...tak do bude na doraz 😃

• caute kocky, ja lezim doma s dooobrou chripkou a robim vsetko mozne aj nemozne, aby som sa do soboty dala nejako dokopy 😠 ale to sa uz vsetko nejako zvladne. Prajem vam nech vam ide vsetko od ruky a aby sme si ten krasny den skvelo uzili so vsetkymi ktori tam budu s nami 🙂

• ja mam celkom srandu, okopcim vam svoj dnesny den:
    obim si z toho srandu ze jak je vsetko rozbehnute:
    volam kozmeticke minuly tyzden, ze aj skusku chcem, ona OK, nedojdite teda na 8:30, dojdite na 9:00
    tak dojdem 9:00 a ona, nechtiky ste mali na 8:30

tak mal oci a nechty budu az 15:30 dneskaj
    namalovala ma tak,ze aj sama by som to zvladla, ale dobre, nech mam v sobotu klud

idem na uces, mama dohodla tak, ze dnes mam hocikedy prist...divnou mi to bolo, ze nechce presny cas kadernicky
    tak dojdem a ona 8:30 ste mali prist...pritom mame povedala, ze mam prist hocikedy, mama sa nemohla pomylit, lebo bola s nou aj kamoska, takze mame svadka
    ale budete sa hadat s kadernickou 2dni pred svadbou

tak skuska bude zajtra o 10:00

baby viete, ja pod stresom v praci robim tie najlepsie vykony,takze to na mna vplyva celkom pozitivus, ucidime, co nam dnes a zajtra este osud pripravy, vecer idem do penzionu...

tinkaa, aspirin a vypotit sa a bude to OK 😉

• hodila som etikety do albumu

• luko veľmi pekne etikety,...
    aj my sme mali v plane etikety ,ale keďže vino je s original etiketou nechce sa nam to prelepovať,tak sme vymysleli že budeme mať etikety iba na zázvorovom.
    Aku veľku svadbu mate?

• 42 ludi + vecer dojde kamoska s manzelom. 4 spoluziacky z VS tak o osmej a o desiatej bratov kamarat

• ja som inak nechcela etikety, to drahy si ich presadil

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Zvečnite si svoj svet, objektívom môjho fotoaparátu.
    SVADOBNÉ OZNÁMENIA, KTORÉ INDE NENÁJDETE. SKUTOČNE ORIGINÁLNE A KRÁSNE KÚSKY NA VAŠU SVADBIČKU. VITAJTE U MŇA.
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov