Svadba v septembri 2005
To sme pôvodne chceli aj my
10. sep 2008- Sponzor fóra
fifitko.. kujeem
doteraz som sa netesila na vyrocie.. ale dnes sa "moj malinky"
" prekecol, ze mi chysta prekvapenie.. nieco som vyluskala
) ze co chcel a nevyslo to.. tak som mala slzy na krajicku.. ze waw.. My ideme na taku slavnostnejsiu veceru do podniku, kde sme mali svadbu.. pozeranie foteciek a videjka
a nejake drobnosticky potesia.. ja mu zhanam tiez jednu knizku ktoru precital a ostala mu doost v pameti.. a coko to ist
Fifitko.. Teba by co potesilo?
12. sep 2008No tak ja som hladal pár inšpirácii v téme super nápady na výročia či ako sa to volalo, je tam toho dosť
ale kedže my nebývame sami, súkromie žiadne, tak pojdeme ( ak bude pekne) na piknik, zoberiem niečo pod zub, svadobné poháre a niečo na pitie a spravíme si pekné popoludnie..v pondelok je aj tak sviatok, takže nič sa nerobí.
13. sep 2008- Sponzor fóra
ahojte 15-tky
Dufam, ze rocne vyrocie ste si uzili tak, ako sa patri
My sme si spravili torticku..cely den sme boli spolu. Chceli sme si ist sadnut do restiky, kde sme mali svadbu.. ale skrz pocasie sa nam nechcelooopozerali sme si fotecky.. sv. videjko.. a tiez som nechapala, ze ako rychlo to prebehlo.. a bolo mi trosku aj smutno.. ze uz je to za nami.. ale snad sa nam podari maly anjelik
... Co ste amli minuly rok svadbu.. uz ste traja? Alebo kolke sa tesite prirastku?
Pripadne.. ktore este neplanujete? to len tak zo zvedavosti .-) krasny, aj ked uprsany dnik
16. sep 2008fiftko
vsetko najlepsie k vyrociu a pekne - romanticky a hlavne spolu si to uzite
Asi u vela mladych je "bejbatko" aj otazka penazi-zabezpecenia.. Zial, aj u nas to tak je
.. ale zasa.. zatial si vystacime dvaja
zatial sme sice v podnajme, ale uz sa kupil bytik - tak snad to bude uz lepsie
17. sep 2008Tweety: dakujemee krasne za blahozelanie
Tinika: v zivote si treba stanovit priority... nechcem, aby to vyzeralo,ze sme karieristi alebo chtivi po peniazoch a preto sa rodinka docasne "odklada", ale nevidim zmysel priviest na svet deti, ked ich nemozem zaopatrit, dat im to, co budu potrebovat a hlavne... tesit sa z nicha akk budeme v strese, ze nemame peniazky, alebo malo miesta na byvanie, nebude nas ten zivot tesit...a kedze este nie sme na tom vekovo tak zle (ja 26, manzel 25), "chvilu" pockat mozeme a za tu dobu sa toho moze taktiez vela zmenit...
aaaa medzi nami: dufam, ze si to v pondelo 22. 9. taktiez suprovo uzijete18. sep 2008Ahojte,aj ja sa hlasim...
pozeram ze sa tu preberaju deti,tak mi to neda a musiim podotknut,ze my mame dvojrocne,pracuje sa na dalsom a da sa to zvladnut uplne v pohodicke,kariera nikam neutecie a byt sme kupovali a zariadovali tiez subezne.A milionari nie sme.Neviem si to uz ani predstavit bez maleho,to by bola nuda23. sep 2008