Svadba v septembri 2005

Zobraz úvodný príspevok
;-) čauko babiky, určite nie som sama, čo mám svadbu v septembri, tak dufam, že ten mesiac, dva sa tu budeme stretávať a radiť si a spoluočakávať náš den D 8-)
Odpovedať
k tej svadobnej ceste, my pôjdeme v septembri aj s kamošmi, čo majú teraz v sobotu svadbu, mocmoc sa tešíme, len dátum ani cieľ cesty nie je upresnený (zatiaľ). Mali sme ísť do Tunisu, ale boja sa teroristov, tak rozmýšľajú, že na Korfu. Mne to je tak jedno, ja som pri mori ešte nebola, tak pôjdem hocikde, ale musí tam byť teplučko a pekne :-D
Odpovedať
ozaj, čo ak pôjdeme už v nedeľu, dokedy si musím zmeniť doklady? :-o
Odpovedať
Profilova fotka
do osmich dni :-D
Odpovedať
Mirka - jasne, ze nie, kedy by si to stihla? ;-) Statna sprava este nie je na takej urovni :-D Letenku a doklady na cestu budes mat este na svoje povodne meno, takze nebude nikto robit problemy. Vsak doklad o tom, ze ste sa zobrali dostanete aj tak az neskor, nie hned po obrade...
Odpovedať
ha, dobre, ale pôjdeme asi na 10 dní, tak potom kedy?
Odpovedať
Harper, no, kedze pojdem na svadobku asi na 2 tyzdne hned v pondelok, tych 8 dni nestiham ani keby som ako chcela :-D A farar mi tak ci tak povedal, ze sobasny list ci ako sa to vola, dostaneme asi az po tyzdni az dvoch...
Odpovedať
sú nejaké pokuty za neskoré ohlásenie zmeny údajov? ak budú prijateľné tak to risknem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
neviem ake su pokuty, ale v podstate cestujes na neplatny pas. i ked o tom viete len vy dvaja. ale potom bude lepsie, ked si nedas spravit ani obciansky, lebo neviem ci to nie je nejako prepojene.
Odpovedať
Su aj pokuty, ale zalezi to od osoby, ktora tam bude sediet. Lebo ti moze dat iba slovne napomenutie ;-) Ja som si bola vymenit obciansky po pol roku ako stratil platnost, teta sa rozculovala, ze na to kaslem a ze mi da pokutu. Ja som sa nebranila a povedala som., ze v poriadku, ze ju zaplatim. A potom povedala, ze aj tak mi ju neda, lebo sa jej nechce vypisovat ten papier ;-) Myslim, ze kazdy pochopi, ze ste boli prec a nikto z toho nebude robit vedu, tak stastnu cestu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mirka, ak ti môžem poradiť, na Korfu sa v septembri už moc neoplatí - jedine že netúžiš po klasických letných "horúčavách". Keď Grécko a v septembri, tak potom doporučujem ostrov SAMOS, práve sme sa odtiaľ vrátili a všetci domáci nám hovorili, že máme šťastie, že sme mali pekný júl, lebo najkrajšie počasie na dovolenku je tam v auguste a v septembri.
Odpovedať
Profilova fotka
My, ked pojdeme, tak asi do Tunisu, tam sa mi zda v septembri take dobre prijatelne pocasie.
Odpovedať
mivi ďakujem za tip :-) , harper, ja by som tiež išla do Tuniska, ale keď sa boja :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
Mivi, a co Rodos zaciatkom septembra? Podla mna by tam malo byt OK, nad 30 stupnov tak ci tak nemusim (stacilo tych par dni toto leto ;-) ).
Odpovedať
Profilova fotka
my sme toho nazoru, ze co je nam sudene to nas neminie. ako sa hovori: ked sa mas obesit, tak sa neutopis :-D
Odpovedať
Profilova fotka
neviem, na Rhodose som nebola, a priznám sa, že veľmi ani netúžim po preplnených plážach... o Samose všade rozprávame, že sme boli "Na samote na Samose" ;-) Ale čo sa týka počasia, určite sú krajšie septembrové dovolenky na východnej strane Grécka (od pevniny) ako na západnej. Boli sme v septembri na Zakhyntose a z toho týždňa sme mali pekne 3 dni..a Korfu je odtiaľ vážne kúsok.
Odpovedať
Profilova fotka
No tak mi sa chystame v septembri na Rhodos....malo by tam byt pekne a teplucko,a na Krete sa da kupat este aj v oktobri :-)
Odpovedať
zuzike, aj my sa chystame na rhodos, ale pravdepodobne sa budeme uz vracat domov, ked vy tam pojdete ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My letime 19. na 15 dní so Senecou...do akeho strediska idete? My ideme do stredisko Pefki/Lardos a hotel Montemar Beach Resort
Odpovedať
Este neviem do akeho strediska, ale asi cez Hydrotour niekam na vychodne pobrezie. Este to nemame kupene, ale do konca tyzdna sa tak snad stane ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my si to ideme kupit zajazd do konca tyzdna :-) Hydroour ma tiez pekne veci, urcite si vyberiete
Odpovedať
Profilova fotka
uz len 24 dni :-) mate uz vsetko co budete potrebovat? boli ste uz na skuske ucesu?
Odpovedať
Ahoj harper, myslim, ze uz mam viac menej vsetko dohodnute, uz len doladujem :-) Na skuske ucesu som bola minuly tyzden a vyzeralo to OK (len ta kopa laku, cu bude na mojej hlave ma desi ;-) ). Ako ty?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj zvedava, ja idem na skusku ucesu az 22. a vobec nemam predstavu, co vymysliet. nastastie to mam vsetko v jednej budove, tak sa asi obleciem do svadobnych siat, zavolam kadernicku a vizazistku nech sa pridu pozriet ake saty som si vybrala a ako v nich vyzeram a asi to necham na nich dvoch. snad to dopadne dobre :-D
Odpovedať
Ahojte, aj ja sa hlasim k Vam, septembrovkam :-) Holky, je tu niektora, ktora vobec nebude mat skusku ucesu? Cize pojde naostro az v den D?
Odpovedať
Profilova fotka
ja ich budem mat asi viacej. zaciname 22 a mame na to cely tyzden aby sme nasli ten najlepsi uces. i ked mozno sa nam to podari hned prvy den :-D
Odpovedať
a my predsa len ideme do Tuniska, tento týždeň aelbo budúci dostaneme ešte najaké informácie, len ešte nevieme presný termín, ale určite v septembri, buď hneď po svadbe,aelbo tak po týždni
Odpovedať
Profilova fotka
aj my asi pojdeme do Tuniska alebo do Egypta. este rozmyslam nad Tureckom. ja som bola uz vo vsetkych troch krajinach. moj drahy zatial nebol nikde tak je mu to v podstate jedno, len nech je tam teplo :-D
Odpovedať
harper, mne takisto, tiež som ešte nebola pri mori, jediná moja podmienka bola, aby tam bolo horúco a stále pekne :-)
Odpovedať
baby sa vam nezda trosku skoro mat tuto temu? uz to nebude mat tu prichut tych posvadobnych pocitov ale rovnaku ako tie ostatne temy 8-) ale to ja nie v zlom ;-)
Odpovedať
aktak, ja keciam tam kde je debata :-D dáme si ju potom vymazať a začneme odznova
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?