;-) čauko babiky, určite nie som sama, čo mám svadbu v septembri, tak dufam, že ten mesiac, dva sa tu budeme stretávať a radiť si a spoluočakávať náš den D 8-)
k tej svadobnej ceste, my pôjdeme v septembri aj s kamošmi, čo majú teraz v sobotu svadbu, mocmoc sa tešíme, len dátum ani cieľ cesty nie je upresnený (zatiaľ). Mali sme ísť do Tunisu, ale boja sa teroristov, tak rozmýšľajú, že na Korfu. Mne to je tak jedno, ja som pri mori ešte nebola, tak pôjdem hocikde, ale musí tam byť teplučko a pekne :-D
Mirka - jasne, ze nie, kedy by si to stihla? ;-) Statna sprava este nie je na takej urovni :-D Letenku a doklady na cestu budes mat este na svoje povodne meno, takze nebude nikto robit problemy. Vsak doklad o tom, ze ste sa zobrali dostanete aj tak az neskor, nie hned po obrade...
Harper, no, kedze pojdem na svadobku asi na 2 tyzdne hned v pondelok, tych 8 dni nestiham ani keby som ako chcela :-D A farar mi tak ci tak povedal, ze sobasny list ci ako sa to vola, dostaneme asi az po tyzdni az dvoch...
neviem ake su pokuty, ale v podstate cestujes na neplatny pas. i ked o tom viete len vy dvaja. ale potom bude lepsie, ked si nedas spravit ani obciansky, lebo neviem ci to nie je nejako prepojene.
Su aj pokuty, ale zalezi to od osoby, ktora tam bude sediet. Lebo ti moze dat iba slovne napomenutie ;-) Ja som si bola vymenit obciansky po pol roku ako stratil platnost, teta sa rozculovala, ze na to kaslem a ze mi da pokutu. Ja som sa nebranila a povedala som., ze v poriadku, ze ju zaplatim. A potom povedala, ze aj tak mi ju neda, lebo sa jej nechce vypisovat ten papier ;-)
Myslim, ze kazdy pochopi, ze ste boli prec a nikto z toho nebude robit vedu, tak stastnu cestu :-)
Mirka, ak ti môžem poradiť, na Korfu sa v septembri už moc neoplatí - jedine že netúžiš po klasických letných "horúčavách". Keď Grécko a v septembri, tak potom doporučujem ostrov SAMOS, práve sme sa odtiaľ vrátili a všetci domáci nám hovorili, že máme šťastie, že sme mali pekný júl, lebo najkrajšie počasie na dovolenku je tam v auguste a v septembri.
neviem, na Rhodose som nebola, a priznám sa, že veľmi ani netúžim po preplnených plážach... o Samose všade rozprávame, že sme boli "Na samote na Samose" ;-) Ale čo sa týka počasia, určite sú krajšie septembrové dovolenky na východnej strane Grécka (od pevniny) ako na západnej. Boli sme v septembri na Zakhyntose a z toho týždňa sme mali pekne 3 dni..a Korfu je odtiaľ vážne kúsok.
Ahoj harper, myslim, ze uz mam viac menej vsetko dohodnute, uz len doladujem :-) Na skuske ucesu som bola minuly tyzden a vyzeralo to OK (len ta kopa laku, cu bude na mojej hlave ma desi ;-) ). Ako ty?
ahoj zvedava, ja idem na skusku ucesu az 22. a vobec nemam predstavu, co vymysliet. nastastie to mam vsetko v jednej budove, tak sa asi obleciem do svadobnych siat, zavolam kadernicku a vizazistku nech sa pridu pozriet ake saty som si vybrala a ako v nich vyzeram a asi to necham na nich dvoch. snad to dopadne dobre :-D
a my predsa len ideme do Tuniska, tento týždeň aelbo budúci dostaneme ešte najaké informácie, len ešte nevieme presný termín, ale určite v septembri, buď hneď po svadbe,aelbo tak po týždni
aj my asi pojdeme do Tuniska alebo do Egypta. este rozmyslam nad Tureckom. ja som bola uz vo vsetkych troch krajinach. moj drahy zatial nebol nikde tak je mu to v podstate jedno, len nech je tam teplo :-D
baby sa vam nezda trosku skoro mat tuto temu? uz to nebude mat tu prichut tych posvadobnych pocitov ale rovnaku ako tie ostatne temy 8-) ale to ja nie v zlom ;-)