..takze moji mili, uz sme toho straaaaaasne vela popisali a je na case otvorit novu temu...aj ked s rovnakym nazvom, ale snad pojde rychlejsie...a uz velka vacsina z nas je po svadbe (az na mna ]-( ]-( ) takze snad sa k nami pridaju a dalsie cakatelky :-)
tak sup do pisania 8-) ;-)
No to hadam nie, na to davam pozor, ale nasla som chrobaka...a je v nasom PC :-( asi tu mame nejakeho bacila, zajtra volam lekara na pomoooooooooooc, preto mi asi nestiha...a ja do neho busim jak o zivot :-N
Mne to tu cele hapruje, aj ked som si fotky presuvala, tak mi ich dalo dvojmo...ten bacil hnusny tu robi galibu!!!!! Zajtra ho usmernim, kam patri!!!!! Mne proste z tej karty nejdu fotky otvorit vo phote managerovi...
Som z toho rozhodena teda riadne :-| ]-( , ale zajtra pride ITckar a da to dokpy, urci diagnozu a bude.
Dannynka ty tu nemas album? Som chcela kuk, ci Ta nepoznam nahodou 8-)
Uz som pozrela, napoznam :-| , kde byvate? OK, ked pridas foto, taj vediet...ak by som ich nahodou opomenula...vy ste sa brali 18/6/2006? My 06/10/2006 ;-)
no ved ani ja teba,ale nevadi ale rada ta spoznam ;-)
neboj ked fotto pridam urcite vam poviem,uz sa tesim ze sa budem moct aj ja pochvalit svadobnimy foteckami :-D
noo tak datum svadby sme mali lizko seba ;-) :-)
a vy ste mali kde sobas?tu v tn?
Taku salu, aku sme si predstavovali sme v TN nenasli, tak sme to mali mimo v Piestanoch :-)
...tak nabuduce sa mozes pridat na stretko, aj s malou ;-)
Miruska, ty sama stahujes, ci s drahym? No ked ta to bavi, tak preco nie 8-)
ywet no v tn malo c zozenies :-N
my sme mali len taku malinku svadbu bo presne mesiac pred nasou svadbou sme pochovali manzelovho deduska :-( ;-( |-|
a mali sme to u maminky mojej v robote,bo ona je kucharka a tak sme mali miestnost a reziu zadarmo a aj na jedlo sme mali zlavu ;-)
no pomohol mi to peto zniest zhora..ale prestavovat si budem zajtra..lebo moje napady sa mu nepacia..ked mame taku ooooobrovsku postel..nieje kde co ine dat :-D :-D :-D :-D
jasneeeeeeeeeeee..ved by to nebolo prvykrat :-D :-D :-D :-D :-D :-D
este, ze mooj ma tazky spanok tak mozem kludne aj skrine stahovat..a aj postel aj s nim...ani by nevedel :-D :-D :-D :-D :-D :-D