..takze moji mili, uz sme toho straaaaaasne vela popisali a je na case otvorit novu temu...aj ked s rovnakym nazvom, ale snad pojde rychlejsie...a uz velka vacsina z nas je po svadbe (az na mna ]-( ]-( ) takze snad sa k nami pridaju a dalsie cakatelky :-)
tak sup do pisania 8-) ;-)
Lomnicka je mi to velmi, velmi lutoooo... ;-( ;-( ;-( ani neviem, co na to napisat....ale som s Tebou a hlavu hore, nech stuplik moc nevidi, ze sa trapis..vela sily
Kikus dnes som navstivila Ikeu...to tam dole prerabaju..taky bordel tam mali az noooo...ani som nezohnala, co som presne hladala...:-( brutalne vela ludi bolo...
tak vam tu pekny vecer..mam nejaku robotku, musim ist rychlo dohladat a dorobit 8-) 8-) 8-)
papaaaaaaaaaaa a zelam vam krasnu nedelu zajtra x-) x-) x-) x-)
Ahooooojte kocky....
Lom, celu svadbu som na teba myslela a teraz toto, moooooc ma to mrzi :-( :-(
Ale na fotecky sa tesiiiiim ;-)
Yvettuska, som uz OK, zajtra idem prvy krat po 3 tyzdnoch do roboty, tak sa tesiiiiim ]-( :-S
My sme mali vesely weekend, behali sme s nasim psom po veterinaroch, nedoslapoval,chudacik, na jednu prednu nozicku ;-(
No a skromny veterinar si vypytal iba 1 650SK!!! ]-( ]-( ]-(
Miri, prepac, ze sa neozyvam, ale mobil mi padol tak nestastne, ze mi neide displej ]-( ]-( ]-( ]-(
Ale ICQ uz mam na NB a aj v robote, takze sa neboj a piiiiiis!
Danni, pekna fotecka ;-)
Barborienka a Gustik, super, ze uz tooolko toho mate, len tak dalej ;-) ;-)
Vswtkym kraaasny zbytok nedele, paaaa
Bryyy vecer vsetkym,
*Milluska tak prijemny start do noveho tydzna v robotke 8-) , aspon, ze si uz zdrava...mna to zasa caka zajtra - nejake vysetrenia, este neviem ci sa ma tam aj nenechaju, ale budem bojovat, aby nie :-D :-N
*Baska svadobne saticky vybrate?? Nemas tu albumik?? Som zvedavaaaa...si sikovni aj ty Gustik, ze to uz takto mate naplanovane, zaistene...inak budete mat naj fararka pod slnkom :-), sa tesiim na bublinkovanie na vasu svadbicku ;-)
*Bella nasa, ty si kde :-( sa to mooc neukazes.ani neviem, ako brusko rastie ..drzim paste, nech ste hlavne zdravucki...
*Miriamka + Kikuska....diiiiiiiiiiiiiiik, super ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
*Lom dufam, ze je trosku lepsie....
...pekny tyzden zelam
ahojte babulky...
dakujem za podporu..ste zlate...lepsie? ano, trochu...v stredu bude tazko... :-( ale ako sa hovori, co nas nezabije, to nas posilni... |-| a tak...
som prisla po tyzdni domov a co ma caka?velke upratovanie...velke pranie...a taketo srandicky ...:-N no...takze hor sa do prace...pekny zaciatok tyzdna vam zelam...
myslim na vas... ;-)
*Lom aj my myslime na Teba, bud statocna...
*Kikus, moj drahusik nefrflal, som sa ho pytala, ci moc trpel a on, ze preco :-) ze pohoda...on je v tomto zlatyyy
*Miruska, bracha aj dedicka som informovala ;-)