..takze moji mili, uz sme toho straaaaaasne vela popisali a je na case otvorit novu temu...aj ked s rovnakym nazvom, ale snad pojde rychlejsie...a uz velka vacsina z nas je po svadbe (az na mna ]-( ]-( ) takze snad sa k nami pridaju a dalsie cakatelky :-)
tak sup do pisania 8-) ;-)
Odbieham (vsak som ti to pisala na skype) a ty co?...ale vies co? Mne sa chce spat...a do pol dvanajstej este dost casu 8-( 8-( 8-( idem rychlo makat, nech nezaspim...Ked tak velmi chce ist na ten koncert, tak sa budem musiet premoct :-| :-N
ja tiez odbieham.xi..pradlo povesane, peto pili drevo o zabitu a ja idem aj nieco upratovat na nedelu 8-) 8-)
toto vam tu musim dat...
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Velrybí samec plavá okolo svojej polovicky a šomre:
"...kopec ekologických aktivistov, svetové vlády a rôzne nadácie vyvíjajú enormne úsilie na záchranu nášho druhu, ale madam boli hlava...."
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
tak aj tu s tebou pokecam :-N :-N :-N
aj ja idem do prace zajtra tak sme na tom rovnako..a idem aj na melirik new 8-) 8-) 8-) tak zas budem kraaaaasna :-D :-D :-D :-D
Jeeej, tak budes kjaaasna, potom sa zasa odfot :-)
Vcera inak bolo nenormalne dobre...foto pridam na moju stranku...predskokan bola skupina Nazov skladby (Luza+Drviva mensina) a Naughty by nature nemal chybu, mam supeeer zazitok :-p :-D :-D , takze nakoniec som rada, ze ma mangel vytiahol 8-)
Jasneeeeeeeeeee :-) Len asi uz nie na tuto istu skupinu..myslim, ze tu 1x vystupovali...drahy to dostal od kolegu jako darek ;-) , mali sme ist na after party aj, ale ja som bola uplnee unavena a nebola som na to ani oblecena... x-)
ahojte babenky... :-) vsetky vas zdravim...
tyzden sme este lebedili u mojich rodicov aj so stuplikom...internetu tam nieto a tak az vcul som sem strcila nos...reku, ze aspon vam poviem, ze som, a ze na vas myslim, len nemam chut sa "rozpravat a klabosit"...na brachovej svadbe som si naposeldy zatancovala so svojim bratrancom ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( , ktory uz na tej mojej svadbe chybat bude ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( som smutna a nahnevana...zase si spravil, chlap jeden, po svojom... :-( ;-( ked si pomyslim ,ze ku vsetkemu bol tak stary ako moj drahy |-| vobec mi nie je veselo...a tak celu svadbu prekryla (v mojom pripade) tato smutna udalsot...ale fotky zavesim...aj ked velmi sa mi na ne nedari pozerat...lebo sa rozplacem... :-( ;-(
zatial papa...