Svadba v Trenčíne a okolí II. Pridajte sa

8. apr 201774300
  • Ajoj Ery, akurat som ti pisala IP, mam navstevu, tak bezim, zatial papa vsetkym a Miri, popytaj sa na ten redovy tanec... 😉

• mill uz som aj odpisala 😵

miri boze to si daj radsej zapalky do oci namiesto spania 😃 😃 😃 😃 😃 ale vsetko je v najlepsom poriadku to si musis pretrpiet aj mne sa snivali kade ake blboviny 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃

• mill, no neviem ci stiham....zajtra to poriesime 🙂 uzi si navstevu...ja idem volat kamke este... 😵

kika, no mala by som si veru dat nieco 😃 😃 😃

• Sponzor fóra
  • lil, prave som ti mrkla do albumceku na poslednu foto. To bol saty s tebou skusat drahy? 🤔 🤔 Ale ved on by ta pred svadbou nemal vidiet v svadobnych satockach.... 😬 ... ci ty neveris na take povery?

• babulky ahojte,nestiham vas citat ale myslim na vas. 🙂 😉
    cmuk vam vsetkym 😉

• bru nocku danny 🙂 🙂 🙂

• caw miri ! 😉

• cawes! 😎

• pekne si mi zdrhla 😬 😬

• Prepac, my sme sa vratili vtedy zo salsy a hladali sme daco na nete a potom som ceeeeeeelkom zabudla... 😴

• wpoho dani 😎 😎
    ja sa nemozem z postele vyhrabat....len som rychlo kukla mail, lebo stale riesime oznamka..ale cakal ma prijemny mail.....dnes na obed to vytlacime...taj kupiiiiiiiiiiiiiii
     😵 😵 😵 😵

• tak to je supis 😵 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
    a ako vlastne planujete riesit rozposielanie oznamiek? To budes robit odtialto alebo niekoho tym poveris na Slovensku alebo obojo???

• akurat som na teba myslela...
    zas som cumela na tu bizu ale az teraz som si vsimla, ze je to z niecoho ako striebro...teda bizu-plech tomu hovorim..a to ja nemozem dat na seba 😞 😞 mne to do par minut ocernie na mne 😐
    aj teraz som si kupila prste z takeho materialu..som neodolala a do vecera som mala zeleny prst a prsten sa dal na ciernu... 😞

oznamka sa uz dnes tlacia!! teda uz by mali byt! ywett ide pre ne dnes tak sa tesiiiiiiiiiim 😵 😵
    a mamina mi to rozposle ale par ich budem aj odtialto posielat... 😎

• pekne, ze na mna takto myslis... 😵
    S tou bizou treba vymysliet nieco teda... Ale plechovemu sa vyhni. Moja mamina je presne taka ista. Som jej aj na nasu svadbu kupila taku krasnu bizu a tiez mala do hodiny krk zeleny 😠 Jej telo si proste potrpi na kvalitu 😬 Ja mozem byt len rada, ze ja taka nie som... Mozem si na seba dat hocico a nema problema... 😃

• tak to mas stastie...ale ma to aj vyhody...kedze potrebujem len kvalitu a nieco stoji, tak aspon toho vela nemam... 😬 😬 😬 inak by som dokazala na to minut tazke libry 😃 😃 😃
    ale zas napriklad bizu mozem bud ciernu, alebo taku hnedu...ako zlto-hnede...vies co myslim? tak take mam aj nausnice a wpoho..len ten plech striebro nemozem...
    ale origos striebro mozem..ale tiez zalezi ake...niektore ocernie tiez 😠

• Sponzor fóra
  • Kocky moje, ahojte!!!

Nejak nestiham ani citat, ani pisat..

Milluska, uz si uplne zdrava???

Miruska - MAM OZNAMKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Su squeleeeeeeeeeeeeeeeeee 😎 😎 😎 😎 , ale najblizsie 3 tyzdne asi do TN nepojdeme, vsak uvidime..dam vediet, vsak sme non stop na mail

Kikus, no kedy to prides??

Dannuska - MAJKOVA, dikes moc za tie brylky, sa uz neviem dockat..sice sosovky su fajn, ale sem tam mam unavene ocka a treba to menit...a moje okuliarky sa mi uz tak nepacia 😃

Julka, mas IP 😉

Danka - GABIKINA, (som vas pekne oznacila, coooo??? ) Ako sa mate, co malinka??

Lomnicka, ty sa nam mas ako???

Ostanych vsetkych zdraviiim...

Pekny vecer a huraaaaaaaaaaaaaaaaaa zajtra je piatoceeek 😎

• yweet-no krasne si oznacila dakujem(aspon viem co patri mne 😬 ).
    no mame sa v celku fajne,kazdy den som s Gabikou vonku a teraz mame novinku chodime napecso bez kocika a krasne prejde.....ale musimat zo sebou buginku (hrackarsku) a babiku v nej 😃 😃 😃 😃 😃
    a ty ako?a co nove?

• ahoooooooooooooooooooojte 😎 😎 😎

ywett, to je supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer, ved zajtra si dame info co a ako....bud niekoho pre ne poslem alebo ... no ved vyriesime,neboj... 😎 😎 😎 😎 😎

dany-gabi ahooooooooojte 😵

• miri ahoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj

• ahoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj tinka 😵 😵

• a to si mi zas zdrhla?? dnes az o 4min 😃 😃 😃 😃

• ajooooooooooooooooj mia
    nechce sa mi hladat bielu noc..dufam,ze to nebude vadit ostatnym babam...ak ano sorry 😉
    co tak pozde si dosla....ja som tu dosla,a teba nikde,uz mi aj baterka pyta jest.....tak az kym ma nevypne...pohladaj ty bielu noc..mne to pomaly otvara.... 😒 paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• ahooooooooooj, idem hladat..vydrzzzzzzzzzzzzzzzz 😎

• ale nie tu sooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooom 😎 😎 😎 😎 😎 😎

• a co robiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis?????? 😵 😵

• a aj ty si mi zas ci uz zdrhla?? 😛

• tak bru noc...si pustim este markizu archiv ale asi ani dnes neuvidim ani prvych 10min 😃 😃

• ahoj miriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii no zaspala som vcera pri telke tak som ani neviem kolko bolo hodin len zatvorila nb lebo som bola totaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal unavena..... bola som vcera na tom koncerte a bolo uuuuuuuuuuzasne 150 spevakov z 3 krajin spievali, najskor kazdy sam teda kazda krajina a potom asi 5 skladieb spolocne a jednu slovensku co sa naucili no naaaaaaaaaaaaaaaaaaadhera to bola 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

• ahojte,ste tu niekdo?

• ahojte 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov