Svadba v Trenčíne a okolí II. Pridajte sa
- Sponzor fóra
caute cauteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Tak uz je po svadbicke a som tu tusim skor ako nasi mladomanzelia tak vam co to bonznem
bolo SUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER
uzasna svadbicka to bola MLADOMANZELIA to zvladli na 1!!!!!!!! baska bola kraaaaasna, gustik fesaaaaaak
mam aj zopar mojich foto ale nechcem ich sem dat pokial nedostanem suhlas, ale kedze asi este vsetci buvaju tak az neskor, nooooooooooooo videla som uz aj zopar profi foto a su fakt nadhernemate sa na co tesit
krasne pocasie mali vsetko dobre dopadlo...
stretko sa chysta niekedy teraz buduci tyzden pokial su este vsetci doma tak sa dohodneme nejako cez tel...
vsetkym peknu nedelu idem sa venovat manzelikovi pa pa13. júl 2008- Sponzor fóra
caute cauteeeeeeeeee
jeeeeeeeeej koho ze to tu nevidiiiiiim
vcera som dala na chvilku fotecky do mojho pripravneho ale admin chcela aby som ich zmazala tak som rychlo brnkla ywett ta si ich kukla a potom som ich musela zmazattakze tak
ako sa vsetci mavate? co je tu uz letna unava ci co?
aha stretkoooooo bude teraz v piatok o 6 niekde v TN ywett, baska, jja, gustik a ja zatial tolko
tesime sa na mladomanzelikov17. júl 2008**gusti, tak tak....treba si manzelku pekne od pocitaca odtrhnut a ist buvat...
**kika, unava riadna...asi este zimna
**bella, no skoda, ze nejdes...teda nie koli mne..ja tam tiez nebudem..ale urcite by ta radi videli aj s Petkom...ozaaaaaaaj, ako sa ma Petik junior?
uzite si prijemne stretko17. júl 2008
kika, a ty zijes?? na icq uz nechodis??