..takze moji mili, uz sme toho straaaaaasne vela popisali a je na case otvorit novu temu...aj ked s rovnakym nazvom, ale snad pojde rychlejsie...a uz velka vacsina z nas je po svadbe (az na mna ]-( ]-( ) takze snad sa k nami pridaju a dalsie cakatelky :-)
tak sup do pisania 8-) ;-)
..predpokladam, ze zajtra zatvoria shopping centrum a vecer sa tiez nieco prihodi...ale ved co uz..nic nove ked budem zas cely weekend doma kukat z okna!!!!!!!!!!!!!!!! ]-( ]-( ]-(
tak sa opat hlasim aby to tu aspon trochu ficalo...xi....aj ked mozno sama pre seba...ale aspon sa vykecam...
...takze piatkova xmas party v cudu, shopping zas stal za to!!! tak nas to odrovnalo, ze sme sa ledva dovliekli domov a zbytok partie, co mala ist s nami na tu akciu zas cely den stravil na Oxforde..samoze shopping a dopadli rovnako... :-N :-N :-N ...a co este dodalo k nechuti sa vybrat do nocneho londyna bolo nenormalne otrasne pocasie!!!!!!!!!!!! tak strasne lialo, ze to som uz davno tu nevidela.....take taky vianocny weekend :-N
no a dnes upratujem, varim, stromcek asi idem postavit a este do par obchodov behnem tu kusok lebo mi treba kabat....30teho totiz idem za svedka na polsko-alzirsku svadbu 8-) 8-) 8-)
no pekne..takto poza plochu ]-( ]-( ]-( ]-( .... :-D :-D :-D
ja viem, ze trochen skoro na stromcek ale ked tu uz vsetci maju daaaaaaavno a tak ma to akosi chytilo..ale teraz v tyzdni si ho nevsimam, nezazinam...az cez weekend zas...
tak vam zelam prijemne sromcekovanie 8-)
@danny
ja na vas vsetky myslim, len naozaj nebolo kedy..r.esp. nebolo sil...
@danka
hod mi, pls, do ip tvoj mail, lebo nechcem vypisovat na ten co mam, lebo netusim, ci si nahodou nezmenila a chcem sa nieco spytat...
@miriama
posli mi fotku stromceka, pls...ja milujem obrazky vianocne...ma chytil taky oný, že teraz stahujem z netu obrazky vinocne, ake len pride a take co sa mi pacia...a stromceky a ozdoby a vyzdoby a adventne a tak...
som zas rozlietana a uz zas nevladzem...dr-i povedali, ze sa musim setrit a oddychovat a vela spat a nerozculovat sa...a nech mi neiktory povei, ci sa to da...
moj tatik mal oslavu, tak som frcala tam...hoci som mala byt pracovne inde, vyriesila som to a prisla som...bol stastny...vcera som si tak poplakala do vankusov, mi ptislo tak clivo...kurník aj šopa aj sliepky, aj teraz revem, ked si na to spomeniem...no a potom sme leteli sem...este bolo treba u nasaich nieco hore dole poriesit, pobalit a letiet sem, vybalit, vystrojit sa na vianocny vecierok do skolky, potom frcat na jazykovku, potom upit stromcek a o siedmej som nevedela, cia som :-p dnes je to podobne, len v otocenom garde...dokoncovacky na detskej, ptom vystupenie dcery na namesti, potom pracovne zase az do noci...uf...a je tu paitok...a binec doma a ziadne napecene a medovnike nevyzdobene...
chcem urobit stuplikovi k vianociam tu izbu..vyzdobit a dat jej tam stromcek a previazat dvere maslickou ako darcek..takze musim este kupit svetla...modre...ma rada modru...
tak idem na to..ale este tuto trochu pokukam...kukuk...
**lom, ak chodis na facebook tak tam je x-) (ak nie tak poslem na mailik)
ten darcek pre krpceka bude kraaaaaasny.....potom tiez pofot :)
a preco ti prislo luto? sa nieco stalo..?
**dani, ja rada intimco :-D :-D :-D
...joj akurat som teraz spominala, ze by som sa aspon rada zbalila a mala pocit, ze niekam vyrazam :-(
..v oktobri sme tak isli my na aute plnom darcekov.....ako je to uz daaaaaaaaaaaaavno ;-( :-(
ahojte
ja len tak na skok
vsetkych pozdravujem a prajem KRASNE VIANOCE x-) x-) x-) x-)
zijem zijem len mam toho teraz straaaaasne vela a nestihacky ako vzdy pred x-mas, v praci mame frmol... a ze financna kriza :-p :-p :-D :-D 8-) 8-) :-N :-N
opatrujte sa ozvem sa zase viac hned ako to bude mozne x-)
**dany, si viem predstavit, pred dvoma rokmi som stedry den travila s mojim krstniatkom...to bol zazitok.. x-) x-)
Ja som prave dobalila darceky a dala pod stromcek..nech drazdia oci uz od dnes az do zajtra vecera :-D
**kika, no to mi hovor o tej "financnej krize"....ved shopping centra nestihaju doplnat tovar :-N a cim viac ich otvraraju tym viac ich je plnych.... :-S :-S :-S
ale ja uz mam posledny den konecne za sebou, 20min pred koncom som si tak rozrezala prst, ze som dnes mala problem polepit darceky...a to nehovorim o pisani pohladnic.....zrovna na pravej ruke stredny prst....no des :-S
Tak zajtraaa je tu Stedry den!!!! vobec mi to nepride...
Prajeme magicku atmosferu a pohodu na dusicke, bo to je to najdolezitejsie v zivote. Magicke je natom, ze stale nasepkava aj prave teraz , psssst pocujes? x-)
PREKRASNE VIANOCE VSETKYM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
zelam vam babule krasne a pokojne sviatky, myslela som na vas, len som nestihala,(ved ako inak)...ale zvladla som spravit stuplikovi izbu, len tie skrine som nedotiahla do konca, takze to po novom roku... =-)
prikladam pohladnicu pre vas...
http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
jezisko bol stedry a priniesol po com nam srdiecko pistalo...len pre mojho draheho nedorazil ten najsamspravnejsi darcek...tak som bola smutna...ale vo februari ma narodky...a to je coby dup...
odchadzame teraz k rodicom, takze neviem, kedy sa tu objavim...
Ahojte.
Babenky mohli by ste mi poradit nejakeho DJ-ja? a mozno aj fotografa. Snazim sa zorganizovat svadbu cez internet, lebo nie sme na Slovensku a neviem si dat rady s DJ-jom. Za kazdu radu dakujem.
ahoj Ashley,
ja som tiez organizovala svadbu cez net tak uz mam nejake skusenosti ;)
kde to chcete mat? fotografa si vies pozriet aj tu na tejto stranke ked kliknes hore na katalog firiem, ja som mala mat jedneho odtial a dj-a...ak chces mozem ti poslat kontakt do IPcky x-)
vela stastia a neboj sa toho organizovania na dialku..je to docela sranda :-D :-D
tak sme sa vratili..a z navstevy som frcala ani nie domov, ale na pohotovost...mam atb ako pre kona, ale hlavne je mi uz o kusok lepsie, pretoze predchadzajuca noc, tak to bol jazz... :-N
@miriama
prijemnu zabavu na svadbe...
@ashley
velmi neporadim... =-)