Svadba v Trenčíne a okolí II. Pridajte sa
OZNAM: neviem preco ale uz mi viacere babule poslali na IP kontakty na fotografov a DJ-ov a ja naozaj nechapem preco, kedze ziadnu svadbu urcite neorganizujem ani sebe, ani kamoske, ani nikomu....
takze mi naozaj nemusite posielat ziadne cisla ani kontatky......ale vdaka, preposlem dalej keby bolo treba
ako ste oslavili prichod noveho roka????????????1. jan 2009- Sponzor fóra
ahojte babulky...trocha neskorsie, ale vsetko dobre...
http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vImageID=2227826&vReferer=
5. jan 2009Ahojte babeny, ak si este na mna vobec pamatate...
Straaaaaasne moc ma mrzi, ze som taku dlhu dobu nenasla na vas cas, ale vela sa toho v sukromi udialo a bolo by to na 10krat tak velke pripsevky, ake pise Lom
Lom, vidim, ze tvoj imunitny stav sa za posledne mesiace vobec nezlepsil, Miri, stale v Londyne?
Ery, mi hovor o tom nestihani, ja som zmenila job...
Danka a Majo, super image, kedyze si ho zmenila? Danni, vas uz bude coskoro o jedneho viac vsak?
Vsetky sa drzkajte, casto na vas myslim...12. jan 2009@mill
no prepaaaaac...ze ci si ta pamatame?
no jasne... prijemna babenka...ako sa mas? som rada, ze si zavitala...tiez uz lozim sem pomenej...nie ze by ma to nebavilo...ale zmenili sa u mna veci a tak ...a s tou imunitou...no jo...mas pravdu...
@danny
ahojte fazulky...uz sa mrvite a kopete?
@ery
vcera som si na teba spomenula s pranim...som cely den zehlila a mam as plny kos pradla...
@stankan
v trencine ich je v centre niekolko..okolie neviem..viem len o jednom salone v dubnici tusim "amarel"...ci poziciavaju to neviem, viem, ze siju pre salony...ale vlani a predvalni boli na veltrhu...za cias ked som byvala v tn-e sa mi pacila "danica", ale terajsie skusenosti - neviem...13. jan 2009bry vecer sa zela
**milluska..a ty si kto? ta pozname....
a coze sa take podialo vsetko preboha? az ma strasis...snad nic zle!!! a preco si zmenila pracicku?
a jasne, stale londyn.....
**ery, ahooooooooooooooooooooj, ako dobre, ze mas po inventure..a vsekto na eura...moju maminu skoro porazilo ked to robila....
**ywett, vdaka za radu a hlavne za ten link na letenky!!13. jan 2009@dannynka
my ked sme sedavali v cakarni, a ze sme sa tam nasedeli, tak asi citila, ze som nervozna a zacala hrat taky futbal, ze bolo viditelne aj z dialky, ze sa v tom bruchu melie zo strany na stranu...
babulky, povedzte mi, ci sa oplati kupit si saty z e-bay. ak ano, tak od koho? oplati sa, ze made in china za 150,-euro?14. jan 2009Caute babulky... tak uz mame po vsetkom tom vianocnom zhone a sme znova v praci, co?
Ery, prepac, ze som sa u teba v obchode nestavila, ale akosi mi to nevyslo a navyse som mala take nervy na vsetko... toto boli snad najhorsie vianoce... Pokazilo sa nam auto (nastastie az na Slovensku) a vsetky Volkswageny upravovali system, tak poriadne nemohli zistit co tomu je. Navyse skoro vsetko bolo pozatvarane a suciastku sme zohnali az v Uherskom Hradisti a auto sa opravilo az den pred odchodom naspat do UK. Takze cela dovolenka v strese. Dalsi problem bol s domom. Henten idiot, co od augusta do novembra neurobil nic okrem planych slubov dostal kopacky a novi ludia nam dva dni pred vianocami povedali, ze kupeny projekt (ktory nam ten idiot odobril) je nevhodny na pozemok. No a aby toho nebolo malo, dostala som antibiotika na 10 dni. Cize ani poriadny drink na vianoce a na silvestra som si nemohla dat14. jan 2009@ery
aj ja vsetko najsamlepsejsie...16. jan 2009- Sponzor fóra
ahojte vsetci
dakujem za gratulkoveru poviem Vam ze uz mam oslav az az, od vcera oslavujeme (teda vsetci okolo okrem mna) a to este cakame svagrovcov ale v pohode zvladam, kolaciky, ocka misy kavicky, cajiky, pfuuu mame u nas dni otvorenych dveri, mam pocit ze mam total mega okruliny a nie meniny
ale manzelik pomaha dnes napriklad robil ocka
vsetkych Vas pozdravujem
dani, neva ved sa stretneme nabuduce, ako citam tak ste mali vianoce sviatky pokojaale neboj vsetko zle je na nieco dobre to sa mi za posledny tyzden par krat potvrdilo, drzim palceky nech je uz len lepsie
17. jan 2009@miri
aj ja chcem oslavovat 30.-ku20. jan 2009@miriama
ip22. jan 2009@ery
aj ja som smutnaaa...
zajtra mam skusku...babulky, keb ste vedeli ako sa mi nechceeeeee...aaaale tesim sa na veltrh...30. jan 2009lom aj ja som smutna - v stredu som mala diagnosticku laparoskopiu a zistili mi endometriozu.
A o liecbe sa budem s nejakym odbornikom rozpravat az 30. marca. Tu v UK to vsetko tak nehorazne trva... Prvykrat som ohladom mojich problemov isla za doktorom uz v auguste a presiel polrok a este sa neliecim...
31. jan 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
**lom, no to fakt ako na potvoru....ale neboj, bude zas lepsie, ved snad sa uz aj dnes citil lepsie

a dakujem, zabava to moc nebola, to nebola vobec typicka svadba, bolo sa len na urade, potom sa posedelo v jednej malickej izbe u nich a potom sa islo do restiky iba cisto na obedo-veceru normalne medzi ludmi sme sedeli co si len tak vysli na papanicko a potom sa islo domov....teda len my z opacneho konca...xi
ale inak bolo celkom fajn
A STASTNY NOVY ROK VAM VSETKYM!!! krasny silvestrovky vecer zelam