Svadba v Trenčíne a okolí II. Pridajte sa

8. apr 201774300
  • **lom, no to fakt ako na potvoru....ale neboj, bude zas lepsie, ved snad sa uz aj dnes citil lepsie 😵
    a dakujem, zabava to moc nebola, to nebola vobec typicka svadba, bolo sa len na urade, potom sa posedelo v jednej malickej izbe u nich a potom sa islo do restiky iba cisto na obedo-veceru normalne medzi ludmi sme sedeli co si len tak vysli na papanicko a potom sa islo domov....teda len my z opacneho konca...xi
    ale inak bolo celkom fajn 😵

A STASTNY NOVY ROK VAM VSETKYM!!! krasny silvestrovky vecer zelam 😎

• OZNAM: neviem preco ale uz mi viacere babule poslali na IP kontakty na fotografov a DJ-ov a ja naozaj nechapem preco, kedze ziadnu svadbu urcite neorganizujem ani sebe, ani kamoske, ani nikomu.... 😬 😬 😬
    takze mi naozaj nemusite posielat ziadne cisla ani kontatky.... 😬 😬 😬 ..ale vdaka, preposlem dalej keby bolo treba 😉

ako ste oslavili prichod noveho roka???????????? 😵

• ahojte nevestičky, mohli by ste mi poradiť svadobné salóny v okolí Trenčína? lebo ja som z BA a všetko sa vybabuje nadiaľku. Vopred ďakujem

• Sponzor fóra
  • ahojte babulky...trocha neskorsie, ale vsetko dobre...

http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vImageID=2227826&vReferer=

🙂

• lom-krasna pohladnica,a npodobne aj Tebe,nech sa Ti v tomto roku dari viac ako v minulom 😉

• ahojte babule

uz som tu nebola ani nepamatam 😬

Vsetkym vsetko naj super v novom rocku a tehulkam krasne a zdravucke deticky 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

ako sa mate? co mate nove?

• Ahojte babeny, ak si este na mna vobec pamatate... 😒 😬
    Straaaaaasne moc ma mrzi, ze som taku dlhu dobu nenasla na vas cas, ale vela sa toho v sukromi udialo a bolo by to na 10krat tak velke pripsevky, ake pise Lom 😃 😛
    Lom, vidim, ze tvoj imunitny stav sa za posledne mesiace vobec nezlepsil, Miri, stale v Londyne?
    Ery, mi hovor o tom nestihani, ja som zmenila job... 😛 😛
    Danka a Majo, super image, kedyze si ho zmenila? Danni, vas uz bude coskoro o jedneho viac vsak?
    Vsetky sa drzkajte, casto na vas myslim... 🙂

• jeeej mill Teba som tu naozaj uz dlho nevidela,dufam ze sa v tomto rku polepsis a budes chodit castejsie 😬

• @mill
    no prepaaaaac... 😉 😃 ze ci si ta pamatame? 😃 😃 😃 no jasne... prijemna babenka...ako sa mas? som rada, ze si zavitala...tiez uz lozim sem pomenej...nie ze by ma to nebavilo...ale zmenili sa u mna veci a tak ...a s tou imunitou...no jo...mas pravdu...

@danny
    ahojte fazulky...uz sa mrvite a kopete?

@ery
    vcera som si na teba spomenula s pranim...som cely den zehlila a mam as plny kos pradla... 😛

@stankan
    v trencine ich je v centre niekolko..okolie neviem..viem len o jednom salone v dubnici tusim "amarel"...ci poziciavaju to neviem, viem, ze siju pre salony...ale vlani a predvalni boli na veltrhu...za cias ked som byvala v tn-e sa mi pacila "danica", ale terajsie skusenosti - neviem...

• lom-fazulka sa ma fajn uz dava o sebe aj dost vediet,len skoda ze je tajnostkarka,ked som bola pred tyzdnom u dr na poradni tak nam na sone ukazala chrbatik a prdelku,presne ako Gabika ked som ju cakala takze stale nevieme co cakame 😬 😃 😃 😃 😃

a ty ako?v praci,zdravie hmm?

• bry vecer sa zela 😉

**milluska..a ty si kto? ta pozname.... 😒 😒 🤔 😕 😬 😃 😃 😃 😃
    a coze sa take podialo vsetko preboha? az ma strasis...snad nic zle!!! a preco si zmenila pracicku?
    a jasne, stale londyn.....

**ery, ahooooooooooooooooooooj, ako dobre, ze mas po inventure..a vsekto na eura...moju maminu skoro porazilo ked to robila....

**ywett, vdaka za radu a hlavne za ten link na letenky!! 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃

• @dannynka
    my ked sme sedavali v cakarni, a ze sme sa tam nasedeli, tak asi citila, ze som nervozna a zacala hrat taky futbal, ze bolo viditelne aj z dialky, ze sa v tom bruchu melie zo strany na stranu...

babulky, povedzte mi, ci sa oplati kupit si saty z e-bay. ak ano, tak od koho? oplati sa, ze made in china za 150,-euro?

• Caute babulky... tak uz mame po vsetkom tom vianocnom zhone a sme znova v praci, co?
     😴

Ery, prepac, ze som sa u teba v obchode nestavila, ale akosi mi to nevyslo a navyse som mala take nervy na vsetko... toto boli snad najhorsie vianoce... Pokazilo sa nam auto (nastastie az na Slovensku) a vsetky Volkswageny upravovali system, tak poriadne nemohli zistit co tomu je. Navyse skoro vsetko bolo pozatvarane a suciastku sme zohnali az v Uherskom Hradisti a auto sa opravilo az den pred odchodom naspat do UK. Takze cela dovolenka v strese. Dalsi problem bol s domom. Henten idiot, co od augusta do novembra neurobil nic okrem planych slubov dostal kopacky a novi ludia nam dva dni pred vianocami povedali, ze kupeny projekt (ktory nam ten idiot odobril) je nevhodny na pozemok. No a aby toho nebolo malo, dostala som antibiotika na 10 dni. Cize ani poriadny drink na vianoce a na silvestra som si nemohla dat 😠 😠 😠

• vsetko najlepsie k meninam kika 🙂

• @ery
    aj ja vsetko najsamlepsejsie...

• Sponzor fóra
  • ahojte vsetci 😵

dakujem za gratulko 😉 🙂 veru poviem Vam ze uz mam oslav az az, od vcera oslavujeme (teda vsetci okolo okrem mna) a to este cakame svagrovcov ale v pohode zvladam, kolaciky, ocka misy kavicky, cajiky, pfuuu mame u nas dni otvorenych dveri, mam pocit ze mam total mega okruliny a nie meniny 😛 ale manzelik pomaha dnes napriklad robil ocka 😃 😃 😃

vsetkych Vas pozdravujem 😉

dani, neva ved sa stretneme nabuduce, ako citam tak ste mali vianoce sviatky pokoja 😛 ale neboj vsetko zle je na nieco dobre to sa mi za posledny tyzden par krat potvrdilo, drzim palceky nech je uz len lepsie 😉

• KIKA, prepaaaaaaaaaaaaaaaaaac...vsetko NAJsamLEPSIEEEEEEEEEEEEEE 😎
    to som potom zvedava ako budes oslavovat napriklad 30tku....xi.... 😃 😃 😃

dani, no vidim..teda citam, ze ste mali teda riadne hekticke sviatky....ale tak ako pise Kika... a hlavne, ze je uz za tym, nie?

zdravim vsetkych 😉))

• miri dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😵 😵 😵 😵 😵 no to fakt neviem, ale to je este dalekoooooo 😃 😃 😃 😃 😃

• @miri
    aj ja chcem oslavovat 30.-ku 😬 🤔 😃

• **kika, ved ja vieeeeeeeeeeeeeeeeem 😵 😵 😵 😵 ..ale to potom bude rachot storocia, cooooo?? 😎

**lom, este ti netreba 😎

• **lom... 😃 😃 iP 😵

• Ahojte babule,

prepacte, ze sa Vam sem trepem do konverzacie 😬

ale budem mat svadbu v TN tento rok a zhanam kameramana - neviete alebo nemate nejake odporucania na niekoho dobreho z TN, okolia alebo pripadne Piestan?

Dakujem!!! 🙂

• ahoj athena, no ja ti neporadim, ja som ziadneho nechcela tak k tomuto poradit neviem.. 🤔

vela stastia 😉

• athena7

IP 😵 😎 😉 🙂

• dakujem erytrea!!! 🙂 🙂

• ery, no pekne, iba oznam o IP ale inak uz ani pismenko tu 😞 😞

• @ery
    aj ja som smutnaaa...
    zajtra mam skusku...babulky, keb ste vedeli ako sa mi nechceeeeee...aaaale tesim sa na veltrh...

• lom aj ja som smutna - v stredu som mala diagnosticku laparoskopiu a zistili mi endometriozu. 😴 A o liecbe sa budem s nejakym odbornikom rozpravat az 30. marca. Tu v UK to vsetko tak nehorazne trva... Prvykrat som ohladom mojich problemov isla za doktorom uz v auguste a presiel polrok a este sa neliecim... 😠 😠 😠

• *lom, vela stasticka 😵

**dani, a to je co?????????? 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 naozaj netusim ale snad nic vazne, chudatko moje..tak sa drz a neboj, dobre to dopadne. No a nechces ist radsej aj na Sk sa poradit dovtedy a potom v UK?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov