Svadba v Trenčíne a okolí II. Pridajte sa
miri - to je toto
http://www.harm.sk/H1_02/cokolada.htm
ery - v tn mi bolo povedane, ze mam zapal nejakych svalov alebo vaziv, co mi drzia maternicu, tak som mala predpisane antibiotika. Ked bolest a pichanie pretrvavala, volala som mu, ci mam tu laparoskopiu podstupit. Lebo vlastne uz po nasom prichode do UK ma cakal list, ze som na nu objednana. Doktor povedal, ze mam pockat s laparoskopiou a ze ma vysetri pri dalsej navsteve slovenska. Ale endometriozu ako moznost nevylucoval. Ja som ho neposluchla a na tu laparo som isla (lebo to je aj tak jediny sposob, akym sa da endometrioza potvrdit) a videli sme aj fotky zo vnutra.2. feb 2009- Sponzor fóra
@miriama
ahoj...rano som citala pri kavicke o siedmej, ze co to tam mate...vraj najtuhsia zima za poslednych 10 rokov..a ze podla prognozy s mate na co tesit...to su teda zavistlivci...neviem si predstavit, ze to dorazi k nam..brrrr.ja uz chcem jar, lebo ma nebavi chodit v hnusnych rifloch, ktore este k tomu zo mna padaju a nove si kupovat nemienim, kedze ich nemam rada...
skuska dopadla v poho...3 bude urcite, 2 by mohla byt a 1 by potesila...
svadobny veltrh v blave pekny, ukecala somd raheho na veltrh do ziliny a potom som objavila, ze bude v brne, tak sa sam ponukol, ze podme radsej do brna..jupiiii..tak sa hadam do brna dostaneme, ak nebudem zase skuskovat...musim sa pozriet...
a nemam si s kympokecat...utekam pre stuplicu a potom na jazykovku a potom zase odkvecnem do postele...tfuj...2. feb 2009@danka
ahojcek...somr ada, ze si urobila kukuk...naozaj sa vytesujem ako male decko...
pre stuplika sla polovicka...ja sliepnam a makam pri pc...skoda, ze vam nemozem ukazat, co som vyrobila...ach jo..sa z toho vytesujem..
2. feb 2009lom - aj na som rada. Aspon viem, co mi je a tiez som si vyskusala, ako chuti narkoza. A bola to sranda. Dokonca mi ani potom nebolo zle.
No inak, vela stastia v studiu
miri - aj ja chceeeem tolko snehu. Zrovna som ti ocheckovala fotky na FB. Ukazala som to Majovi a nechcel verit, ze to je London. A je? To aj tie srnky?2. feb 2009@danka
narkoza..vies ko ja somsa bala laparoskopie? tfuj, ako cert kriza...
nepotesi taketo nieco..na to tazko hladam slova...
@miriama
srnky...ako v tatrach ked mse boli a zazili srnku v meste...no jo...
ano, pochudla...mam teraz tak clkom znesitelne kil..ale boky ostali sirokeeee
idem sa venovat stuplikovi..je chora...no...dan za navstevu bazena...ale vyhovorte to chlapovi, ked si arz postavi hlavu, ze treba chodit plavat3. feb 2009Ahojte babeny, vidim, Dani, ze si teraz dost v strese, poznam tvoju dg. velmi dobre
Je velmi dolezite to preliecit, hlavne ak chcete mat babetka a zase babetka...A pri LSK si bola ako dlho v nemocnici? V GB to asi funguje ako jednodnova chirurgia, vsak? (jeden den prides, druhy odides..)
Drzim ti moc palce a preliec sa, aj ked vidim, ze s tym neponahlaju...
Miri, to je na dlho, ale neboj, vydata som stale...
Lom, ty nieco studujes???
Ery, mas IP4. feb 2009@mill
ja studujem cely svoj zivot...4. feb 2009- Sponzor fóra
@miriama
viem, viem...ale si nadherna na nich...4. feb 2009milluska, ano, LSK bola jednodnova zalezitost. Prisla som tam o 12:30, bolo nas tam tusim 5 a ja som bola prva na zozname (nastastie). No a okolo 17:00 sme uz boli na ceste domov.
No ale nastastie sa mi podarilo stretnutie prehodit na 2.3., cize som mesiac usetrila. No uvidime, co mi odporucia. som sama velmi zvedava.5. feb 2009@danka
nemyskli n a to...
baby,s traaasne ma boli gebula..dnes som amla od piatej rana akurat dost...padam do postele...11. feb 2009@martinaon
neporadim, neviem...
@danny
servuste...
@mill
ty sa ani nepochvalis..aj ja si prosim vidiet...15. feb 2009
ahojte
ako sa dari? co nove? vikendujes celkom fajne ako citam na FB
teda nic co by satlo za zmienku....
veru veru flakam to tu, riesila som nejake kontakty cez IP aj tipy...
dani a ako si dopadla tu v tn?
miri jaaaaaj vsak uz ani neviem ako vyzeras
vsetkych zdravim, u mna nic nove