Svadba vo februári 2009

je tu niekto na tento mesiac? :-)
Odpovedať
naozaj nikto? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ked som si pozerala v casti "clenovia" svadby na februar, tak ich tam bolo dost.... ved pockaj, mozno sa ti casom zacnu ozyvat.... len mozno este neobjavili tuto temu....
Odpovedať
No asi :-)
Odpovedať
naozaj nikto? :-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
ahoooooj asi už nepostrehneš moju odpoved ...ja sa vydavam 21.2 2009 : )
Odpovedať
ale postrehnem :-) som rada, ze si sa ozvala...nejako nas je malo na tento mesiac :-| ale co uz ;-)
Odpovedať
Co uz mas vybavene? my sme konecne tento tyzden doriesili starejsieho, tak mam jednu velku starost z krku :-)
Odpovedať
oživujem tému...naozaj nik vo februári?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, aj my sa berieme 21.2.2009. Uz sa mi zacalo snivat, ze sa uz vydavam a nic nie je nachystane, tak som sa radsej zapojila do tejto diskusie :-)
Odpovedať
takéto sny mám už mesiac ]-( som zvedavá čo to bude týždeň pred svadbou :-D
Odpovedať
a co uz máte vybavené?
Odpovedať
Profilova fotka
mame salu, vyzdobu, ja mam saty, starejsieho, kadernicku a momentalne stale zhaname muzikantov, ale zaroven rozmyslam, ci ich este budeme potrebovat, lebo toho chlapa, co je prave vedla mna asi dnes zaskrtim, lebo stale mi keca do toho, co pisem. Ale aj tak ho lubim :-) A ak to prezije dnes, tak dufam, ze prezije aj svoju rozlucku so slobodou a ja si este budem mat koho zobrat. ;-) Co sa tyka toho vybavovania, stale mi vsetci tvrdia, ze to ma cas, tak sa nestresujem, ved vzdy nejako bolo a nejako bude. Co mate vybavene vy?
Odpovedať
Článok sa načítava...
My sme mali uz v marci salu,hudbu, kameramana,fotografa,aranzerku, starejsieho a cukrarku sme vybavili pred mesiacom, saty mam od minuleho tyzdna zajednane, mam aj topanky:-)drahy si musi kupit este oblek, ale pomalicky uz sa nam doma kopi alkohol a nealkoholicke:-)oznamka budu o 2 tyzdne...aj mne vsetci hovorili, ze mam cas, ale ja som nedala na ich rady, vsetko som vybavila vopred a teraz viem, ze som urobila dobre. nemam ziadne stresy, treba uz len doladit detaily ako krabice na vysluzky, menovky a pod.ale to uz su tie prijemne veci, ked hlavne clovek ma. som rada, ze som zacala skor, lebo teraz uz by bol aj starejsi, aj hudba obsadeni a takto mam tych, co som chcela:-)tak si pekne vsetko vybavuj a kasli na ostatnych:-)ake budes mat saty?
Odpovedať
Profilova fotka
Ach ti chlapi, ani ten moj este nema oblek a povedal, ze si ho kupi az po vianociach, lebo sa cez ne chysta pribrat. Biele so swarovskeho kamienkami. Take luxusnejsie. Mam pozicane zo svadobky. A co tvoje satky? My zatial oznamka nechystame, lebo az za dva tyzdne sa chystame za knazom, tak ako sa s nim dohodneme na case. My sme skoro vybavovat nemohli, lebo az v lete sme sa rozhodli, ze sa zasnubime a zoberieme. Ale mam super maminku a buducu svokru + moja sestricka, svedkyna a tie nam so vsetkym pomahaju a spolocnymi silami vsetko zvladneme povybavovat.
Odpovedať
Aj ja som si skusala so swarovskeho kamienkami, ale bala som sa o tie kamienky, lebo boli dole na cipke a keby mi na to dakdo stal, tak sa nedoplatim...tak som vybrala ine a este drahsie :-o ale vydavam sa len raz, nie? :-)moje su strasne veeeelkeeee s 2 m vleckou, su tazke, ale stoji mi to za to. a veeeelky zavoj-nie dlhy,ale mohutny:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som vlecku nechcela. SOm nizka, tak by ma to este viac znizilo a vydavam sa v zime, tak radsej bez vlecky. Ja mam kamienky len hore na zivotiku, tak snad sa im nic nestane. Aj ja dufam, ze sa vydavam len raz. Boli najdrahsie v svadobke, tak dufam, ze budem platit len prenajom. Zavoj mam taky jednoduchsi, lebo saty vyzdobenejsie, tak sme vybrali radsej jednoduchsi zavoj. Este mi treba bizu, ale tu uz mam tiez dojednanu v svadobke.
Odpovedať
Ja mam 178 cm, tak mi v kazdom salone odporucali velke saty a ja som aj po takych tuzila :-) a vlecka sa da vypnut, tak toho sa nebojim ;-) v piatok nam prisli uz uaj podbradniky,uz len obrucky apohare nam chybaju. u nas davaju biyu aj kabatij automaticky v salone ku satam, ktorukolvek chces a ked mam saty s vleckou, tak ani za zavoj sa neplati prenajom.
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja som dostala kabatik a bizu automaticky. Kabatik za prenajom, ale s 50% zlavou, bizu zadarmo. Tiez este nemame pohare. Pierka a podbradniky si objednam u jednej pani, co to robi, nasla som ju na nete. Do dvoch tyzdnov od objednavky mi vsetko doda. Este len minuly tyzden sme sa dohodli na farbe vyzdoby, tak to budem objednavat v najblizsich dnoch. Tiez nam chybaju pohare, ale zatial vsetky co som nasla sa mi nepacili, tak uvidim, ci este nieco zaujimave nenajdem. Obrucky zatial vyberame, ale budem mi ich robit velmi dobry znamy - zlatnik, tak s tym problem nie je. Dokonca som dnes rano nasla na fore obrucky kocky, ktora sa dnes vydava a robil jej ich prave on a velmi sa mi pacia, len som zvedava, co povie moja polovicka. mas uz obrucky vybrane?
Odpovedať
Mame predstavu,ale na obrazku a v skutocnosti vzdy tie obrucky vyzeraju inak :-) ale jedny sme boli pozerat, uvidime este, co budu mat teraz ;-) pohare chceme take klasicke velke case, rucne malovane, strasne sa nam to paci...nie som na tie moderne so stopkami do srdca a pod...podbradniky som tiez objednavala z netu :-) lebo v svadobkach boli straaaasne drahe a nic zaujimave na nich nebolo. pierka budeme robit vecer pred svadbou, y kruspanu,maslicky a kvietku ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
No my sme zatial pohare nenasli. Tie, co sme zatial videli, sa nam nepacia, tak som zvedava, z coho si nakoniec pripijeme. ;-) Ja budem tiez robit klasicke pierka - rozmarin alebo kruspan s maslickou, ale pre druzbov a rodicov chcem nieco ine, takze to objednam od jednej pani spolu s kosickami pre moje krstne dcerky - mini druzicky, podbradnikmi a podvazkom. Kde si si ty objednala podbradniky? Dnes sme vybrali typ obrucok, ktore by sme obaja prijali na svojich prstoch. :-) Tak uvidim, co si ich nakoniec dame spravit.
Odpovedať
z jednej galanterie, kt. mi vysla ako prvá, ked som zadala svadobné podbradniky, vysli po 150 sk jeden. boli take jednoduche a pekne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tie su pekne. Asi si ich objedname aj my. Vdaka za tip :-) Len spekulujem nad tym, ci si tam dame vysit mena a datum. ;-)
Odpovedať
Ja som nedavala, staci nadpis nas svadobny den ruzovou a modrou na biely podklad...prisli do 4 dni...
Odpovedať
Profilova fotka
Ked mne by stacil aj len "nas svadobny den", ale moj drahy konecne prejavil zaujem a chce tam aj meno, ze budeme mat co raz ukazovat detom a sem tam si spomenie aj na datum nasej svadby. ;-) Tak asi mu vyhoviem, nech aj on ma nejake splnene prianie, co sa tyka svadby. Inak mu to je viac menej jedno, este sa zaujima o obrucky a dnes dostal za ulohu zavolat muzikantom a zaistit ich, tak som zvedava, co vybavi. :-) A ma u mna strasne velke plus, lebo beha so mnou zhanat topanky a popolnocne saty, a to je u mna tazky oriesok, tak vzdy ho po takejto nakupnej ture milujem este o cosi viac. ;-)
Odpovedať
Tak to ti verim:-)ten moj chodi velmi rad so mnou:-)ani ja este nemam vybrate popolnocne saty, ale nechavam to nakoniec, lebo o tie sa tak velmi nebojim, ze by som vybrala zle ako o tie svadobne:-)tie som chodila skusat uz od jula :-D
Odpovedať
Profilova fotka
No ja sa este chystam s nasimi do Polska, tak mozno si satky kupim tam. V lete tam mali zopar nadhernych, tak dufam, ze svoj sortiment este rozsirili. ;-) Ja som svadobne vyberala tak, ze som vosla do jedneho z naj salonov v mojom okoli spolu s mojou sestrou a draheho maminkou. Vyskusala asi patoro siat a obe mi nakoniec aj s majitelkou salonu povedali, ze prve, ktore som dala na seba a bolo vybrane. Nemala som ziadnu specl predstavu, takze som isla tak, ze co mi padne do oka a tie mi v nom aj ostali. :-) S topankami to bude horsie. Chcem spicaky, ani nie prilis vycackane, ani prilis jednoduche. V tomto som strasna. :-D
Odpovedať
Ja z polska saty nechcem, nebudem riskovat, ze niekto bude mat rovnake, kedze kazdy sa teraz chysta kupovat saty prave tam:-)ja som mala so svadobnymi veeelky problem, lebo mi boli vsetky dobre a ja som sa nevedela rozhodnut :-D vsetky boli krasne a sedeli mi...ale vybrala som nakoniec ;-) ja som prave spicate topanky nechcela :-| ale okruhle :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja do okruhlych nedam palce, a strasne ma v okruhlych bolia nohy, tak si neviem predstavit, cely den a noc v nich vydrzat. ;-) Ja som povodne z Polska tiez nechcela, ale po mojom zisteni, ze vsetky butiky so satickami dovazaju z Polska, tak si ich tam aj mozem kupit, lebo nehodlam dat za popolnocne nejaku strasne vysoku sumu. :-| Uvidim, co este najdem aj na SK.
Odpovedať
ja som obehla par butikov zo spolocenskymi, take, kde maju po jednom dvoch kusoch...ceny boli okolo 4 000 a tolko dam i za pozicanie spolocenskych, tak uvidim...ale asi si poziaciam...maju tu krasny vyber...
Odpovedať
Profilova fotka
Ceny su vacsinou podobne aj u nas okolo tych 3 000 - 4 000. Este premyslam, ci sa mi oplati kupovat, ci ich vyuzijem, alebo si poziciam. Vedla salonu,kde som si poziciava svadobne maju aj spolocenske a pozicanie stoji okolo 1 500, tak sa tam este musim pozriet, ale zatial to velmi nenahanam. Skor musim zohnat tie boticky. ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?