Svadba Žilina 2012. Nájdu sa tu také nevesty?

4. dec 20129850
  • @lillian18  baby a co budete mat ako ,,vienok" nejakú pokladničku alebo čo???

• Ak to spravne chapem, tak u nas je to do klobuka - siraka

• @alexandra1402  no neviem presne co to byva u nas... nejak som si to nikdy nevsimla 😃 ale asi nejaky kosik, alebo nieco take.. a asi by to malo byt niecim zakryte, aby sa nevedelo, kto kolko dal...

• Sponzor fóra
  • @lillian18  no ved to niektorym je to blbe...dokonca na bratrancovej svadbe tristvrtina svadobcanov davali peniaze v obalke, bolo to zvlastne 🙂

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Jemine, o co tomu chlapovi ide, ved si tu robi reklamu a to nie je stopnute...
    Zdielame si tu svoje nazory, postrehy - buduce nevesty !

• @petrisorka  ja nechápem, som zostala zarazená normálne, ja som len napísala akú som mala skúsenosť, myslela som si že o tom táto stránka je. Ale teraz mám chuť normálne sa odtialto zmazať. Ma to sklamalo som myslela že je to stránka pre budúce nevesty aby si poradili a nie aby sa tu kameramani a fotografovia pridávali do diskusii.

• Normalne by ma zaujimalo stanovisko admina, ze nie buduca nevesta, ale niekto z komercnej brandze ma profil a zasahuje do debaty. Debata tu je predsa o tom, ze zdielame nazory na vsetky veci okolo svadby....
    Ci uz dobre alebo menej dobre... skusenosti
    Tak nepojdem tam, kde viem, ze zle varia, ze obsluha je na figu, ze ten a ten fotograf nefoti dobre, alebo aj pristup kameramana pri vybovovani a vlastne pytani sa na podmienky... Ved predsa neprijmem hned kazdeho, chcem vediet aj cennik, podmienky.

• @petrisorka  to by aj mna zaujimalo a este ze ake su vlastne presne podmienky fora ked tu moze byt zaregistrovany fotograf alebo kameraman a prispievat do diskusii.
    Ja som tu videla inu kritiku na niekotrých dodavatelov, myslela som si ze kazda si tu mozeme napisat co chceme.
    Ja som vlastne napisala len svoju skusenost.

• Ano, aj ja som citala mnoho nazorov na hotely, restauracne zariadenia, takisto aj na fotografov, kameramanov, proste na vsetko.
    A o skusenostiach to vlastne je...
    Takže pane Kopřiva nemáte tu co hledat!!!

• Dakujeme dovidenia, viac o vas pocut nechceme...

• Sponzor fóra
  • @petrisorka  ach jaj hroza 😞

• @alexandra1402  damy... trosku som tu somrovala a kukam, ze na kameramana Tomasa K. mate tazke srdce... to sa dost cudujem, lebo podla mna je to velmi v pohode chalan, mlady, flexibilny, vrtipny a hlavne: pre nas spravil, co nam na ociach videl a s vysledkom sme boli nanajvys spokojni - kuk jeho stranku - tie prve dva zostrihy zo svadieb su nase... tiez som ho nasla tu, na mojasvadba a kazdej neveste ho len odporucam! da sa s nim dohodnut a myslim si, ze aj na buducorocnych cenach 😉 a k tym cenam: porovnanie cena - kvalita je veeeelmi dobra! ak ste niekde z okolia, viem vam pozicat aj cele dvd na ukazku 😉

• Tu nejde o to ake krasne fotky ti spravil....
    Citaj pozornejsie

• @susibjork  Ale ja nemám nič proti jeho práci pomer kvalita - cena, velmi dobrá. Ale naozaj ma zarazil jeho prístup tak som to tu napísala. Bola som sklamaná lebo som ho brala ze velkého favorita ale jeho správania ma zarazilo. A naozaj s každým s kým som si písala mal už stanovený cenník na rok 2012 on bol jediny a to som mu aj napísala ja som potrebovala vedieť presnú cenu.

• @alexandra1402  hm, tak dost som z toho prekvapena, akoby sme kazda hovorili o nejakom inom cloveku... ja len vravim, ze v tomto pripade je to vynimka a urcite nie pravidlo, ze by mal Tomas nejake odmerane alebo povysenecke spravanie. pisem to hlavne preto, aby si ostatne nevesty nemysleli, ze je to nejaky magor! ved nikto z nas nema stale super naladu, ci? 🙂

• @susibjork  ale tu nejde o náladu. On by sa mal chovať podľa hesla zákazník, moj pán. Ved predsa ja som chcela jeho služby. A to ze tu ide este vypisovat na fore pre nevesty, no nechapem.

• Rozmyslam, ze si objednam titul: 12 mesiacov do svadby 🙂
    Co vy na to?

• @petrisorka  to nepoznám kde si to našla???

• @petrisorka   už som pozrela vyzerá veľmi zaujímavo. Niekde bolo napísané aj pár strán z nej. A odkial si ju ideš objednávať???

• @petrisorka  ja som ju tam nenašla 😞 a za akú cenu tam bola???

• @alexandra1402   ahoj , ja som si stihla rano prečítať ten prispevok , pouziť tvoje priezvisko bola podla mna drzost

• @petrisorka  my mame svadobný bedeker 🙂

• @ivka219  ako teoreticky tu mám fotku takže keby tu bol niekto známy tak ma aj tak spozná, ale nechápem čo si to vobec dovolil. A uz vobec nechapem ze sa tu hned registroval a pisal tu na fore. Ja som len napísala svoju skúsenosť ako sa choval ku mne v mailoch. A keby bol normálny tak sa nad tým zamyslí príjme kritiku a povie si že nabudúce sa budem chovať inak. Ja by som to tak spravila a nie vypisovala blbosti. Ale to je škoda slov, nemá to zmysel 🙂

• @alexandra1402  a myslíš že ten bedeker ti pomože pri plánovaní pýtam sa preto lebo som tu knižku nemala nikdy v rukách, či má vobec zmysel niečo také kupovať 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    SVADOBNÉ OZNÁMENIA, KTORÉ INDE NENÁJDETE. SKUTOČNE ORIGINÁLNE A KRÁSNE KÚSKY NA VAŠU SVADBIČKU. VITAJTE U MŇA.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov