Tak ja sa tiez pripojim - mame svadbu 26.5.2012
Zarezervovany hotel Slovakia aj s ubytovanim hosti, vybaveny termin sobasa v katedrale sv. Trojice,
profi fotografa, moderny kriz s gravirovanim do spolocneho manzelskeho zivota :-)
Dohodnuta s kadernickou na skuske ucesu a make up - Jamborova :-)
Saty este nemam vybrane ani som ziadne este nebola skusat. Kedze nebyvam na Slovensku je to o to tazsie, ale ide to zvladnut :-)
Ahojte, ja sa k Vam taktiez pripajom, jul 2012.... Zatial nemam nic vybavene, snad len papiere mojho draheho, ktore musime este prelozit, pretoze je Spaniel.... Nemam ani potuchy a zatial ani predstavu o tom, co chcem.... :-)
@bastillka Ak môžem poradiť - dohodni sa dopredu s krájaním torty - my sme mali zakázané, aby ľudia nechytili salmonelu. A taktiež by som si ako nevesta išla v piatok pozrieť výzdobu, lebo mňa skoro porazilo, čo mi urobila a hlavne aké servítky mi dala - ako z tretej cenovej kategórie a boli sme dohodnuté na pekných servítkoch skoro ako plátených - proste, aby sa jej to zmestilo do rozpočtu, urobila škrty na ktoré ma neupozornila - a o kytici na stôl ani nehovorím, som myslela, že ju zastrelím.
@katee18 Joooj, dakujem za postreh! Výzdobu si chcem robiť v piatok pred svadbou s kamarátkami (tú si idem robiť doma) a škrty budem robiť ešte len ja - lebo si s priateľom hovoríme, čo všetko nechceme ( predjedlo, rozbíjať tanier atd atd). takže to budú skôr strieľať oni nás a nie my ich :-)) :-p
No ale fakt si dávaj pozor a na tvojom mieste by som od nich chcela urobiť objednávku. A všetko si riadne dohodnúť...nestojí to za tie nervy, keď prídeš v svadboný deň ako nevesta... veľa šťastia prajem a nech vám všetko dopadne tak ako si to predstavujete
caute, pripajam sa my mame svadbu 7.7.2012, zatial mame zajednany hotel Polom, fotografa a kameramana, kostol, saty svadobne a po polnocne a postupne dokupujeme nejake drobnosti.. btw mate uz vymyslene darceky pre hosti?
ahojte chcela by som sa spýtať na jednu vec, so snúbecnom sme rozmýšľali aj o svadbe na Budatínskom zámku... má niekto skúsenosť s týmto miestom a prípadné info kde by sme sa na to mohli viac popýtať - cena, či je tam voľné keď chceme svoj dátum už určený a podobne... dík Tatiana :)
Boli ste už niekto pozrieť priestor sály v Strečne? Priamo v dedine je jedno zariadenie, SIP, ktoré je na organizovanie svadobnej hostiny priam ideálne. Podľa fotiek na ich stránke: www.sipstrecno.sk to vyzerá ozaj profesionálne. Je to len pár kilometrov od Žiliny a Martina. Napíšte niekto, kto ste to tam vyskúšali? emoticon
@tanka1286 ahoj, my sme sa v priestoroch tohto zámku len fotili ;-) ale má to tam atmosféru a všetko, viem, že tam nejaké svadby už boli... možno sa skúste opýtať na mestskom úrade, za akých podmienok a koho by ste mali kontaktovať ;-) P.S. my sme sa tiež brali 22.9. :-D ale v roku 2007, bodaj by ste mali taký nádherný deň ako my x-)
ahoj, vedeli by ste mi poradit?chceme civilny sobas,iba novomanzelia a dvaja svedkovia,ale nie na radnici.da sa to vybavit?citala som,ze v Ziline s tym robia problemy
ahojte pripíjam sa do témy :) my budeme mať deň D 22.9. 2012, malú tak 17 ľudí na večeru .... viete mi poradiť nejakú peknú miestnosť na večeru, tak aby sa tam pootm dala urobiť aj zábava,,,kedže nám tam prídu kamaráti a bolo by nás tak do 30...
ahojte, my uz mame skoro vsetko poriesene a chcem Vam odporucit, s cim som co sa tyka spoluprace naozaj mimoriadne spokojna:
- polovnicky hotel diana v strazi (hostina),
- cukrarska vyroba tvrdovski v stiavniku (toto naozaj odporucam, nielenze robia luxusne torty a kolace z prirodnych surovin ale este to ma aj humanisticky rozmer - precitate na ich stranke ),
- kvetinarstvo v dome odborov na vyzdobu, kyticu a pod.
vsetko su to miesta kde su otvoreni Vasim najroznejsim vymyslom;)