Svadobný termín 7. 8. 2010

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte, hladala som, ale podobnu temu, okrem "august 2010" som nenasla a zaujima ma tento konkretny datum... Ma niekto rovnaky datum svadby? Ako ste na tom s pripravami?
Odpovedať
ajojte baby prvykrat som objavila aj moj termin na fore tak sa pripajam :-D :-D :-D kedze tento termin vybral moj drahy s tym ze ma poziadal o ruku a svadbu naplanoval presne do roka a do dna :-D :-D :-D my uz mame toho tiez dost vlastne mame salu kde nam urobia aj vyzdobu aku budeme chciet a vsetky veci okolo toho, kostol, fotografa, dj, tento vikendik sme nasli pani ktora nam upecie nieln vybornu torticku ale presne podla videa ktore sme nasli na internete, tak sa tesim :-D :-D :-D teraz vyberame oznamenia a ideme objednat obrucky :-) ;-) chodim po salonoch skusat satocky, a aj ked ma viaceri strasili ze je to dost neskor, tak maju vsade na nas termin volne satocky, lebo to nie je nejaky vychyteny co ma aj tesi. uz len si vybrat :-D :-D :-D jaj a skoro som zabudla na kadernicku a vizazistku :-D tie uz tiez mam. takze celkom pekne to odsypava :-) a maminka zajednava zakusky :-D takze celkom pohodicka :-)
Odpovedať
Tak ta tu medzi sebou vitame :-) My teraz riesime hlavne oznamka a potom chcem aby sme riesili obrucky...
Odpovedať
dakujem :-D :-D :-D no oznamenia su aj u nas este stale problem, ale uz sme sa trosku pohli dalej :-D tak to hadam do konca mesiaca dokopeme :-D a co sa tyka obeucok uz mate aku taku predstavu? ci este nie?
Odpovedať
ahojte baby, pridavam sa k vam, my mame tiez svadbicku 7.8.2010 pekny datum a dufam ze nam vyjde aj pocasie
Odpovedať
Juj...obrucky... mne sa pacia skoro vsetky, tak to bude podla mna dost vacsi problem, mozno vacsi ako oznamenia. Ale nejaku nejasnu predstavu mame, uz len dokopat draheho do zlatnictva :-) vy mate nejaku predstavu? Zabka... ahoj... veru, aj ja dufam, ze pocasie nam bude priat...bol by to od neho velmi pekny narodeninovy i svadobny dar v jednom :-)
Odpovedať
to zabka4: vitame ta medzi nami :-D :-D :-D no ak budeme vsetky velmi dobrucke tak nam to urcite s tym pocasim vyjde ;-) ;-) :-D to lubka83: to mi hovor ked sme boli prvykrat obzerat, tak sme sa nevedeli rozhodnut tiez sa mi skoro vsetky pacili a neskor sa mi uz zlievali do jedneho velkeho gulasu. ono co je pekne na obrazku na nete, je skarede na zivo a na prstiku a zase opacne. my sme na odporucanie znamych boli pozriet v kamei v trencine a tam sme sa rozhodli ze chceme z bieleho zlata, pripadne kombinaciu s cervenym, hladke hranate, lebo pologulate sa nam nepacia. moj milacik bude mat bez kamienka a ja s jednym hranatym vacsim briliantikom. mame asi 3 favoritov a z nich si vyberieme ako pojdeme objednat tak este raz vyskusame :-D a vsetko najlepsie aj ked predcasne k narodeninkam :-D :-D ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj babule aj mne sa páčil ten dátum, tiež máme svadbu 7.8.2010 v Moravskom Lieskovom na matrike a hostina je v Trenčianskych Bohuslaviciach u Žákovica. :-) :-) :-)
Odpovedať
:-) sa nam to tu pekne rozrasta :-)
Odpovedať
ano pekne :-D a to som si este v januari myslela ze tento termin ma iba par ludi podla fora co som nasla ;-) :-D :-D
Odpovedať
presne... No...momentalne si mailom riesim oznamka, lebo pani mi nejak sice odpisala, ale odpovedala na vsetko mozne, okrem ceny :-) 8-) a stale riesim vyzdobu. Skoda, ze hotel, v ktorom mame svadbu nerobi vyzdobu sam, odpadol by mi jeden tazky kamen zo srdca. ;-)
Odpovedať
v tomto som rada ze nam vsetko urobia tam kde budeme mat hostinu, iba farbu si mame vybrat a asi ako by sme si to predstavovali, cize co by sme tam chceli mat :-D to som rada lebo ju este navyse riesit sa nam nechcelo :-| no my SO tiez stale riesime a hadam to uz dokopeme :-D
Odpovedať
Tak s tymi oznamkami som mylsela, ze to dokopem tento tyzden, ale pozrela som si tie, co som s drahym povyberala a nakoniec sa mi to, kvoli ktoremu som pisala do tej firmy (pani mi medzicasom odpisala aj cenu) prestalo pacit... tak ja neviem...zacinam odznovu, v robote pozeram stranky s oznamkami a vyberam a vyberam, kolegyna uz salie ;-) , ze ona by uz davno mala vybrate... A to som si myslela, ze takto budem blaznit so satami a s tymi bol najmensi problem... :-) A este tie obrucky chcem doriesit,... uvidime, snad niekedy koncom maja, ked budem mat dovolenku kvoli statniciam, neviem, uvidime. Inak, vcera som bola riesit kvetinarstvo a pani kvetinarka povedala, ze vie urobit aj vyzdobu saly, tak jej pojdem doniest obrazky, ci vie tak, ako ja chcem a ked ano a za dobru cenu, tak vezmem ju... :-) uvidime. CHcem sa tam stavit este tento tyzden, tak snad...
Odpovedať
Článok sa načítava...
No... baby...konecne som nasla oznamko podla mojho - nasho vkusu...len teraz ze kolko ich mam objednat...tak idem pracne pocitat, komu vsetkemu chceme oznamenie dat... Ako ste na tom vy? co teraz riesite? Ja este tortu, som akurat pisala do jednej cukrarne, ze ci by mi vobec vedeli urobit taku, ako chcem a kolko by asi vysla...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj baby... Tak aj my máme termín svadby v tento krásny datum. Podla čoho ste si ho vybrali?
Odpovedať
Profilova fotka
No katika ja tak že aby to bolo tento rok ale v juni mam 30 a v oktobri ma svokra 50 tak aby to nebolo na kopu tak môj Tomo povedal august a ja som povedala že 7.8.dobre sa to zapamätá, a ty?
Odpovedať
Profilova fotka
No my sme sa minulý rok v lete rozhodli, že by sme mohli urobi svadbu a zobrali sme kalendár a hladali..do úvahy pripadal jún, ale to má segra maturu a nechcela som ju stresovat tak sme prešli na august a tento datum sa mi hrozne páčil a hlavne moji rodičia sa brali v ten sami datum, tak to bolo hned jasne. vybrali sme ho na prvy krát a od tej doby nemenili čo je tiež fajn. A čo už máš všetko zajednané a ak sa možem opytat budete robit nejaký program na svadbe? Ja furt neviem ale myslím, že na slovensku to asi neni moc zvykom že?
Odpovedať
Profilova fotka
no program asi žiadny, nejaká volná zábava ale možno sa niečo strhne samo (dufam že nie bitka), inak nič neplánujem, a vybavene už máme asi skoro všetko, urad,sála,kamera,šaty, a drobnosti okolo, asi všetko
Odpovedať
Profilova fotka
No tak s tou bitkou to máš pravdu :-D . Inak ja tiež nechám len volnu zábavu, do toho len projekciu s fotkami a popolnočný tanec..ešte furt rozmýšlam na odčepčením...Ale kedže to tu skoro nikto nepozná tak neviem...
Odpovedať
Profilova fotka
ale to si daj, odčepčenie je pekné, ja som tiež nechcela nič tradične, ani nemám pýtanie či odobierku (každý to volá inak) lebo už 2 roky bývame spolu, takže pojdeme spolu z nášho domu, aj sa budeme spolu obliekať ale to odčepčenie sme nechali to je také ukončenie "slobody"
Odpovedať
Profilova fotka
no ja by som ho chcela, lenneviem ako to urobit. Pretože objednávat súbor zo slovenska do čiech je nezmysel..no musím na tým popremýšlat. ty budeš mat subor? Tak odpytavanie tiež mat nebudeme, lebo tiež už 4 roky žijeme sami a nemá to zmysel kedže svadba nebude ani na slovensku takže budeme všetko robit v hotelu.
Odpovedať
to katika: ajoj vitaj medzi nami :-D u nas mal moj Petko na svedomi datum sobasa lebo poziadal ma o ruku 7.8.2009 a zistil ze 7.8.2010 je sobota tak mi navrhol svadbu do roka a do dna a mne sa to hrozne zapacilo :-D a tiez sa to dobre pamata :-D uz mame tiez skoro vsetko, najdolezitejsie veci mame vsetky (sala, kostol,dj,fotograf,zakusky,torta,obrucky sme mali ist tento tyzden ale maju dovolenku tak sa to odklada na buduci a zajtra si idem zajednat satocky, kadernicka, vizazistka a este nejake drobnosti ) :-D pomalicky sa nam to blizi :-D co sa tyka zvykov tak mi tiez ich nejako neriesime, iba rozbity tanier bude lebo to mas aj ked nechces a to odcepcenie som este uplne nevylucila :-) inak zabavu nam bude robit DJ takze pohodicka :-D ja tiez uz zijem dlhsiu dobu s priatelom v Ziline tak aj my sme riesili svadbu v Nitre hoteli :-D je to jednoduchsie hlavne ked vsetko za teba urobia :-D to lubka83: super ze si uz konecne nasla tie svoje :-D my sme sa nakoniec rozhodli pre vlastny navrh ktory si dame spravit, tak na nom momentalne pracujeme :-D a tiez to budem riesit pracnym pocitanim hosti a plus musim pripocitat komu chcu poslat oznamenia moja mamina a svokricka (buduca). ale radsej to spocitat plus par navyse ako potom davat dorabat :-D my uz torticku mame zajednanu a pni nam ju urobi presne podla obrazka co sme jej doniesli iba sme dojednavali s nou naplne :-) a konecne uz aj zakusky maminka zajednala uz len upresnit druhy a cca pocet. tak zase ideme ratat :-D lebo este aj do vysluziek treba :-D neviete nahodou baby kolko cca ks zakuskov sa rata na osobu do vysluziek?
Odpovedať
Profilova fotka
katika nemám súbor, budeme mať 2 chlapíkov-živá hudba a odčepčovať ma bude asi sestra alebo kamoška , ako nič prehnané aby nám babičky a mamičky neplakali len dáme dole korunku, zahodím kyticu a trocha zatancujeme a pojdeme sa prezliecť. asi sa nejak dohodneme s muzikantami či to nejak uvedu alebo tak nejak. monicska neviem ako sa to ráta, zákusky sme nechali na maminy.
Odpovedať
Profilova fotka
monicska : dakujem za privítanie..Tak vidím, že už mate tiež skoro všetko. Niektoré zvyky sú fajn, ale niektoré mi prídu zbytočné. V čechách je hodne že sa hrajú hry atd a čo trebárs vobec nechápem je tombola na svadbe. Inak my už tiež máme tak nejak skoro všetko ako obrúčky,šaty, oblek, oznámka, dj, fotograf, kameraman. Zbytok budeme ladit niekedy na konci mesiaca s agenturou a s hotelom.ale to je už maličkost pretože majitel hotela je šéf mojho piratela. Akurat sa dnes chystáme na slovensko rozdat oznámenia. Inak do výslužies sa ževraj dáva tak 10dkg koláčov, ale to sa asi myslí kalasických svadobných.. neviem kolko sa potom dáva zákuskov. Moc to neriešim, lebo výslužky som radikálne odmietla.namiesto toho budeme dávat inú pozornost hostom. lebo5: no to odčepčenie si predstavujem tak nejak podobne. tiež chcem len dat dolu závoj alebo korunku a zatancovat a ist sa prezliect...
Odpovedať
Tak baby, co sa tyka vysluziek, to som sa inspirovala kamaratkou, ktora mala svadbu v septembri 2009. Oni to mali takto: robili male aj velke vysluzky, do malych tusim 8-10, velke okolo 20 podla toho, ci to bolo pre jednotlivcov, pary alebo cele rodiny. My budeme mat starejsieho a DJ, starejsi bude robit taky hlavny program, ale nic extra... nechcem, aby sa narusala spontanna zabava, ale mame zajednane, ze keby nieco viazlo, tak to rozbehne, hra na fujare a na harmonike (starejsi), chcem aj odobierku, ale nic trapne, skor tak pre fotky :-) a hlavne nechcem, aby niekto vyplakaval. No... a aj zacepcenie budeme mat, ale tiez nechcem nic traposske. Rozmyslala som aj nad vajnorskym suborom na cepcenie, kolegyne mi to tu ospevovali, ake je to krasne a tak... no...este neviem.. mozno by to bolo fajn, len aby to netrvalo dlho... A este nam DJ spravi asi tiez nejaku speci vsuvku, ktoru chysta drahy, ako darcek pre mna k narodeninam, kedze mam 7. narodky... :-) Kocky moje...ja sa tak tesim...uz aby to bolo :-D
Odpovedať
To ma byt, ze 7. 8. mam narodky, nie ze mam sedem rokov... :-D Viem, ze je to jasne, len napisane to vyzera vselijako.... :-D
Odpovedať
dakuejm za rady :-) tiez mi to tak vychadza ze cca 10 zakuskov a kus torty kedze ich budeme mat niekolko okrem svadobnej :-D a v tom teple by sa asi aj tak nezjedli :-D a odcepcenie si predstavujem tiez tak podobne, dame dolu zavoj, hodim kyticku a zatancovat. kedze velmi zvyky nechceme netreba to prehanat :-D Aj ja sa velmi tesim :) teraz som sa dostala do stavu euforie, lebo uz mam konecne vybrate satocky ako som chcela :-D tak som velmi spokojna. este dotiahnut tie SO :-D
Odpovedať
kocky, mate pred sebou posledny stvrtrok :-N ;-) :-) :-) cize o tri mesiace uz budete hviezdit :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No veru už nech to je, ja som včera vymenila šaty. Tie prvé som mala vybraté už 2 mesiace ale stále som z nich bola taká nervozna, niečo mi na nich nesedelo a včera sme šli pre pierka do tej svadobky a nebola tam majiteľka ale zlatunká pani krajčírka ktorá upravuje šaty na nevesty a ta mi kázala vyskúšať ten pôvodný korzet a hovorí že to sa jej teda nepodarí zúžiť na mna aj keby čo robila tak davaj skúšať na novo ine šaty a take nádherne mi podala že až som sa skoro roztopila. nechcela som hole plecia a ona mi povedala že ona mi dokáže že sa mi také hodia a bum... mám hole plecia a šaty v celku (tie prve boli korzet a sukna). holka sa proste vyznala, neodbila ma ako majiteľka.
Odpovedať
Profilova fotka
a ešte baby sa chcem spýtať akej farby samodržky? mám biele šaty a kupila som samodržky telovej farby, nemusia byť biele?
Odpovedať
Telovou nic nepokazis... ja si ale kupim biele... tak sa mi to paci...len dufam, ze sa v tych pancuchach a satach neroztopim :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?