Svadobý termín apríl 2007

6. apr 201128300
  • no som ja ale zabudlivec vsak 😴 😐 tak mi to prepacte. moja nova adresa je mzuzka@centrum.sk  fotocky prosim posielat s co najkontrastnejsim pozadim a najlepsie sama vonku. tak sa zatial majte

• ahojte aprilovky?

ako sa vam dari? a co nejake nove mamicky?

ja sa mam celkom dobre, uzivam si matersku dovolenku - terezka rastie ako z vody, uz ma pol roka... robi nam len radost...

tak drzkajte a majte sa pekne

• ahojte, zuzka este ti tychlo poslem fotocku, dufam, ze nie je neskoro,
    my sa ideme tiez snazit o babatko tak dufam, ze sa to podari cim skor 😃 na zaciatok sme si kupili aspon psika
    vsetky Vas zdravim a prajem pekny vecer 😉

• Sponzor fóra
  • jej, aj minulo rocne aprilovky este drzia spolu. aj my sa snazime. ale piseme si vacsinou len 3
    to je pekne ked si pisete po takej dobe
    vsetko dobre a nech sa vam podari otehulkovat, ktore pisete ze idete na to
     🙂

• a chcem sa spytat, ci sa vam podarilo dat si vyvolat sv. fotky?
    od fotografky sme mali velmi rychlo jeden album, ale ostatne, kt. som si povyberala, aj z hostiny, sv. cesty.... akosi som sa stale nedostala k tomu ze to odnesiem vyvolat. ste poriadnejsie?

• ahoooojte aprilovky,

tak ako sa mate v novom roku?

dufam ze ste mali prijemne sviatky aj zaciatok noveho roka...

u nas je vsetko v poriadku - terezka je anjelik, uz ma skoro desat mesiacov, no leti to....

majte sa pekne

• ahojte aj ja zdravim v novom roku 🙂 , my sa mame celkom dobre a hadam sa v tomto roku uz aj my posnazime o nejake to baby 😃
    pekny den a majte sa

• funy, no ja sa musim priznat, ze som neporiadnejsia, pretoze my mame fotky vyvolane len tie v parku od fotografky ale nikto z rodiny zatial chudatka moje nema ziadnu lebo nie som schopna ich odniest na vyvolanie a to som mala svadbu 2007, no hroza ale slubila som si ze do konca februara to napravim 😬

• Ahojte.no ja som dala fotky co mae od fotografa vyvolat ale nie vsetky len taky vyber a zasa nie vsetci ich take vyvolane.Tak tomu kto nechcel sme dali cele CD s foto

• ahooojte dievcata, neviem ci sem este niektora z vas kukne... dufam, ze ste ok, ze ste stastne a ze je vsetko ok... a ze su okolo vas aj nejake tie deturence 🙂
    drzte sa

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    ...všetko čo na svadbu potrebujete vytlačiť
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov