Svatba 1.10.2011

26. feb 20138740

Ahoj budoucí nevěsty, taky máte již tento termín zamluvený jako já? 😃

• Ahoj, taky je to naše datum... a nato, že se čte tam i zpět stejně, jsem přiša až dodatečně 😃

• Taky se hlásím 😃 Zamluvené to ještě nemáme a oficiálně to nikde neříkáme, ale sami pro sebe už máme rozhodnuto 🙂 Ale tak já se budu vdávat na malém městě a tam to snad nebude problém jak s místem svatby (klášter), tak s místem hostiny - jeden starší penzion. Oficiálně to budeme zamlouvat až někdy po Novém roce. Jak jste na tom vy, už máte zamluvené místo, popř. něco dalšího?

• ahojte,
    my sme uz zaplatili zalohu za miestnost- a zistila som, ze vobec to nie je az tak skoro, aj ked ide o male mesto ... mame este starejsieho ( zatial dohodnuteho iba cez telefon ). Este chceme vybavit faru, kedze svadba nebude v nasom farskom kostole-tak je s tym trosku viac vybavovaciek, aj ked sobasit nas bude knaz z nasej farnosti - dost komplikovane ...
    a potom uz nemame nic, okrem chuti IST DO TOHO 🙂

• Sponzor fóra
  • Ahoj holky... my budem mít vše v mé rodné vísce 😉 , plánujeme obřad v kostele, tak snad to vyjde, tam to zatím domluvené nemáme... Místo hostiny máme předběžně zarezervováno, ladit budem do tm. fialova, máme zamluvenou fotografku a to by zatím asi tak bylo vše... 😬 Jinak ono to vypadá, že je čas, ale letí to strašně rychle...
    Kdypak se chystáte na šaty?

• ...moje prve kroky k satam budu smerovat asi zaciatkom noveho roka - aby som sa s nimi zoznamila , poskusala, nasla a potom mozno objednam z Ameriky konkretnu znacku - pozri na nete - su tam dobre ceny

• Ahojte,
    aj my sa berieme 1.10.2011 a zatiaľ sme si objednali miestnosť, kameramana a fotografa 😃 Nad šatami som zatiaľ neuvažovala, tiež si ich pozriem až v budúcom roku... Už teraz sa teším na ďalšie vybavovačky 🙂

• ..Ahojky..aj ja sa pridávam 🙂 tak my máme kostol,sálu,fotografa,Dj-a,kaderníčku,kozmetičku...aa šaty idem budúci rok..ešte nám chýba kameraman..neviete o niekom dobrom v Košiciach?

• Ahoj stankarobko,
    tak to som rada, že už máte miestnosť. Ak sa dobre pamätám, tak to tebe som posielala nejaké tipy 😃 Môžem sa opýtať, čo ste si nakoniec vybrali? Môžeš napísať do IP. Tak my kostol zatiaľ neriešime, my sme malé mesto, takže to nie je také súrne 😃

• No, fotografovat nám snad budou naši dva kamarádi, tak s tím problém nebude, šaty začnu řešit tak v březnu, dubnu...Buď si půjčím z půjčovny nebo koupím - třeba přes bazar na beremese 😃 Momentálně mám nějakou divnou náladu, na svatbu se nějak extra netěšim, spíš mám celkem strach z toho všeho 😞

• Jj, já se taky chystám na šaty až po novém roce... Jen asi dřív, než březen, duben...
    Jinak kadeřnici už jsem taky říkala, doporučila mi vizážistu, toho vyzkouším na nějaký ten ples a když to bude o.k., zamluvím si i jeho.
    Teď vybírám hudbu - včera jsem se domlouvala na možnosti poslechu jednoho dua, v záloze máme známé hudebníky, tak uvidíme, koho nakonec zvolíme...
    Fakt si pořád říkám, že je čááás, ale pak chci něco zamlouvat a dotyčný mě vyvede z omylu tím, že mají téměř všechny termíny plné, tak ať si s rezervací pohnu... 😶
    terunka88: to přijde, to těšení se... je to spousta zařizování a starostí a domlouvání, ale určitě to bude pak stát zato... 😉

• Když já ono většina lidí, který potřebujem zajistit na svatbu - fotograf, kadeřnice, kapela.. jsou známí, který by na tu svatbu přišli i tak, takže se nebojím, že by neměli čas..Co se týče místa, tak v našem klášteře je několik svateb do roka, jediný "problém" by mohl být s tím hotelem na hostinu, ale zajednat to v lednu nebo únoru bude bohatě stačit - ono je to trochu odřízlé a že by tam proudily davy lidí se opravdu říct nedá..Myslím, že se to potácí tak na hranici prodělku a výdělku, ale je to tam fajn (už jsem tam byla několikrát na různých akcích), tak proč jim nějakou tržbu neudělat 😃

• Ja mam sice svadbu v maji, ale moja vtedy uz svokra sa bude vydavat 1.10.2011 - a uz sa na to tesim! Vela energie a radosti pri planovani!

• chechnyan: Tak to je bezva, dvě svatby v rodiny za rok, to bude určitě super, i když hodně starostí... 😃 Ale aspoň si budete moct předávat zkušenosti 🙂 Taky přeju hodně energie a hlavně pevné nervy!

• Trošku to tady usíná, ne? 😃 Někdo něco nového? 😃

• čauky... však ono se to třeba rozjede, až nevěst na tenhle termínek přibude... 😃
    U mě nového to, že jsem byla poprvé zkoušet šaty... V Naive výprodej, a tak jsem to musela přece testnout, i když je času dost a v plánu to nebylo... 😃 😃 Šaty mají krásné, takové jiné, ale pokud chcete bílé, tak tam ani nechoďte... 😉 Na fotkách sice bíle vypadají, ale bílé nejsou ve skutečnosti ani jedny...

• Sponzor fóra
  • marefa: Jo jo, taky si myslím, že nás na tenhle termín bude ještě mnohem víc, napsaný vypadá fakt hezky 🙂
    Ty jo, šaty jdou ještě naprosto mimo mě 😃 Ale tak je dobrý si to už někde ozkoušet, alespoň jaký styl a tak.. 🙂

• marefa: Jinak jsem koukala na tvé album a myslím, že máme hodně podobný vkus 😃 Fialovou miluju, takže ladit budeme taky do fialova a zřejmě v kombinaci se žlutou..Nejradši bych měla jako svatební kytici tulipány a máme vcelku podobný zásnubní prstýnek 😃

• ahojte 🙂 tak aj ja sa k vam pridavam 🙂 som Kosicanka ale obrad budeme mat v Rakovciku, pretoze je tam kostolik ako z rozpravky a hostinu vo Svidniku 😎 mame uz salu, hudbu, kameramana a uz mam aj nadherne saticky 😉 inak odporucam kosicankam vyuzit vypredaje v svadobnych salonoch .... daju sa kupit naozaj nadherne saty za smiesne ceny 😉 tak sa tesim s vami 😎

• Ahoj holky, tak to tady zase trochu osvěžím 😃 Jaké jste měly Vánoce? Vlastně už poslední doma, že 🙂 Nebo jste některá už slavila s přítelem?? Dostaly jste něco hezkého do výbavy? 😃

• Ahoj skoronevěsty 🙂 Vánoce již pár let netrávím s rodiči, z domu jsem odešla ve 20, takže od té doby je mám ve své režii. Včera jsem byla s mámou a mojí družičkou - svedkyní v salonu v Praze a šatičky jsem si vybrala, teď už jen zaplatit zálohu a další úkol splněný. Půjčovné za šaty mi zaplatí rodiče, to je část příspěvku na svatbu. Zvažovala jsem i Čínu a šaty přes net, ale pak mi moje úúúúúúžasná družička řekla, že chlap si taky nedává šít oblek v Číně, tak proč mně ty výdaje mají nějak trápit, když hvězou mám být hlavně Já? Do výbavy jsme si koupili novou varnou konvici, jinak bydlíme v nájmu a vše máme již zařízené, takže jako dary budeme chtít peníze a teď musím řešit oddělené SJM. 🙂 což doufám, že naše líné soudy do svatby zvládnou.

PS: jinak víte, že příští rok není moc vhodný rok na svatby, kromě dnů, kdy numerologicky vychází 6? což je i tento termín? Termín na naší svatbu jsem vybírala já, podle toho, co nejlépe pro nás jak numerologicky tak astrologicky vychází 🙂 páč něco to do sebe má 😃

• @lfl_tf  Tak to se toho pro vás svatbou ani moc nezmění, viď? 🙂 To nám vlastně uplně všechno 😃 Ale už se na to těším.. Jinak zařízené nemáme ještě skoro nic, viz výše.. Sice se už Nový rok přehoupl, ale zas přicházejí další starosti se školou atd. 😃
    Co se týká termínu, tak na numerologii nevěřím, takže mi to z tohoto hlediska je uplně ukradené 😬 My jsme chtěli na podzim, protože přítel v červnu státnicuje a přes prázdniny jsou všichni rozlítaní..Tenhle termín se nám líbí sám o sobě, ale ještě to jakožto věřící vidím plus v tom, že má svátek má oblíbená sv. Terezie z Lisieux 😃

• Ahoj holky... tak vás zdravím v tom letošním svatebním roce... 😃

@lfl_tf  jsi mě fakt potěšila s tou numerologií... 11. 1. jsme s přítelem debatovali právě o těch jedničkách, bo ve zprávách říkali, že je to den pro hádky a vůbec, že se nemají lidi brát... a prej nojo, ty jedničky, to bude blbý... tak jsem říkala, že při součtu to vychází na liché číslo, my že budem mít den jiný, právě kvůli součtu sudému... a hele, teď tu čtu, že je to přímo vhodné 😎 😃
    My datum vybrali náhodně, proto, že se celý rok u nás každý měsíc něco slaví, nebo je jiná svatba, nebo jsou dovolené atd., takže jsme zvolili a pak přišli nato, že je v podstatě krásné 🙂 tak uvidíme, co nám přinese.

@terunka88  Vánoce jsme slavili s přítelem, bydlíme spolu.

• Jupííí, konečně někdo, kdo má stejný termín 🙂) Už jsme se dohodli, všechno odsouhlasili a teď jen není nikdo, kdo by začal něco plánovat 😞
    Co už máte všechno zajištěné?

• @slalucka  tak začni plánovat ty 😎 🙂 co už máme zařízeno, mám vypsáno výš a v albu, ať to není pořád dokola... 😬 Kdepak budete mít svatbu?

• @marefa  no jo, 10 hodin denně v práci, když tam nejsem, běhám kolem psů nebo domácnosti, takže času moc není 🙂 mám pocit, že asi budu muset pověřit nějakou kamarádku s organizačním talentem, jinak se vezmeme sami dva někde na úřadě! 😞 je pravda, že ze začátku (asi před 3 měsícema) jsem byla nadšená, vyhlídla jsem si fotografku a moje nadšení totálně zpražilo, že byla na víc než rok dopředu zamluvená!!! 😞
    Jinak svatba bude asi v Třešti... byť jsme oba pražáci 🙂 tak teď už se do toho musím obout! 🙂))

• @slalucka  tak ono je ještě docela čas, ale je pravda, že spousta těch známějších či vyhlášených dodavatelů má ty termíny docela nabité...
    my se snažili zamluvit to nejdůležitější a postupně budem pokračovat v tom ostatním... hlavně teď musíme dořešit obřad... a je fakt, že já fotografku zamlouvala hned, když padly slova "svatba příští rok" a to jsem netušila, že mě fakt přítel požádá o ruku 😬
    Když s něčím začneš, tak se to pak pohne... uvidíš... 😉 taky musím do práce, z práce, domácnost, pes... ale pokud se chci vdát, tak asi nezbývá nic jiného, než zahrnout přípravy do činností... 😉

• Ahoj, taky vás všechny zdravím v novém roce 😃 Já se teď učím na státnice..teda "učím" protože mě hrozně láká okukovat tady na beremku nebo celkově na netu různý věci na svatbu...Jsem hrozná 😃 Jinak zatím ještě termín zajištěný nemáme ani nic dalšího, ale je to v pohodě, protože většinou to všechno budou dělat naši známí a kamarádi..Ještě tomu dáme tak měsíc čas a pak to začnem oficiálně oznamovat 🙂 Ale já si už naplánovala barvu svatby (buď fialovo-žlutá nebo fialovo-bílá), kytku, předběžně vykoukala prstýnky a šaty - ty si nechám ušít podle fotky 😉 Co vy, jak to budete mít s šatama? Půjčované, ušité..? A chystáte se někam na veletrh? My nejspíš na konci února do Ostravy.

• @terunka88  tak státnice nezávidím, jsem tam ráda, že tohle už mám za sebou... 😶 tak ať to jde do hlavy... 😉 copak stujduješ? Co se týká veletrhu, tak my se chystáme do Brna... styl prstýnků mám vyhlídlý na netu od zlatníka z Prahy, tak nevím, jak to nakonec dopadne, protože už jsme po nějakých koukali a nic se nám nelíbilo... (to, co se nám líbilo, stál jeden cca 30tis. a to fakt nedám, nemám 😠 ) šaty si budu půjčovat, jen pokud fakt nic neseženu, budu to řešit šitím.

A já teda musím říct, že jsem ráda, že jsme se do příprav obuli tak dopředu, protože třeba farář nám řekl, že na náš termín bude pryč a neví, kdo bude zástup. Takže nám hnedka přibyla další starost - najít oddávajícího... protože čekat nato, kdo bude zástup, se mi nechce... Radši řešit dřív, než pak na poslední chvíli stresovat. Navíc domlouvat to všechno na dálku není zrovna sranda, i když existují telefony, ale lepší je to osobně a k našim jedem většinou o víkendu a to se toho moc nevyřídí, takže jsem ráda, že mám maminu, která moc pomáhá...

• @marefa  Děkuji 🙂 Studuju žurnalistiku-filmovou vědu na UP v Olomouci..Já právě protahuju,ofic. jsem měla končit už loniv červnu nebo v září, ale bylo toho hrozně moc, tak jsem si řekla, na co se budu stresovat 😉 Jinak si hledám práci a přihlášku na mgr. si dám pak už jen dálkově...
    Mně se právě hrozně líbí jedny z fotky a po pravdě se mi moc nechce obcházet mraky salonů a hledat, když už jsem ty skvělé našla 🙂 Navíc cena ušití bude asi 8 tisíc, pak je prodám za 5 a bude 😃 Ale zas každýmu vyhovuje něco jiného 🙂

Já věřím tomu, že když to všechno začnem zařizovat za měsíc, tak to bude ještě úplně v pohodě.. Nějak je toho teď moc, škola a další věci..Tak to teď nebudu hrotit, když pak na to budu mít spoustu času. Ale rozumím tomu, když si to někdo chce zařídit dlouho dopředu, pro klid duše 😉 Já jsem spíš typ, co všechno nechává na poslední chvíli, takže pro mě nějakých 7 měsíců dopředu bude asi výkon 😃 Ale tak jde o svatbu a to je jasný,no..

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov