Svatba 1.10.2011
@cacenka_d to je rýchlosť
my ho budeme mať do dvoch týždňov, a máme si prísť osobne.. ozaj ako u vás obrad? maličké v brušku to znášalo oki?
5. okt 2011@zabka88 My ho máme taky na poště
taky u nás byli rychlí
5. okt 2011- Sponzor fóra
@zabka88 Obrad v pohode, muz se klepal, ale oba jsme se smali. Svagr zapomel zapnout zvuk na kamere pri obradu
srandy kopec. Mimco to s nami zvladlo az do brzkych rannich hodin. Jen jak to ze me pak vsechno opadlo a byl klid tak to padlo vsechno a lezim s chripkou
Znamy to meli jeste rychleji dostali ho jeste pri obradu, az sem koukalaOno jde i o to kde to mas, my spadli pod matriku kde toho moc neni.
5. okt 2011@zabka88 My měli svatbu v kostele a oddací list jsme si vyzvedli hned v ponděli ráno na úřadě
5. okt 2011ups, to budem musieť preveriť, či by to nemohli aj nám poslať poštou.. dva týždne a odber osobne sa mi zdá dosť prísne.. najmä keď bývame na druhom konci štátu
@cacenka_d júúúj, tak to prajem skoré uzdravenie a mimco je statočné treba uznaťinak na mňa to už tiež doľahlo, nielen únava ale už aj kašlať začínam.. teraz vidno aký stres je tá svadba na organizmus, človek funguje na adrenalín a keď ten opadne...
6. okt 2011Dievčatá ja si až teraz uvedomujem aké sme mali obrovské šťastie na počasie - to mu sa hovorí ukážkové bez obláčika. Je mi strašne ľúto dievčat ktoré sa dnes pozerajú z okna a nevedia ako bude zajtra. Držím im palce aby aspoň nepršalo. Ja som si želala to isté nech je zamračeté alebo hocako len nech nepršííííííí
7. okt 2011To počasí je opravdu už podzimní... sdílím názor @kiwinetta a zítřejším nevěstám přeju den aspoň bez deště...
i když i v dešti se dá, jen je to asi fakt komplikovanější...
Jinak není možné, jak to letí, před týdnem už jsme pili nato, aby vše klaplo...My už dnes zadali nové OP... Tak pak ještě s novou OP zařídit nový řidičák a postupně nahlásit všude změnu...
7. okt 2011@zabka88 Ahoj
Propršený víkend
A pro mě pracovní. Ale ze 14 dní jedeme na svatebku, tak už se těším do teplých krajin. Tady už to lepší nebude, už jsem vytáhla kozačky
Jinak stále nemám žádné fotky - jen asi 20 od kamarádů. A to já fotky miluju, tak tím dost trpím
10. okt 2011@minina uff, ja zas mám nejaké fotočky z rôznych zdrojov (mám fotuchtivých kamošov
) zato nemám stále sobášny list!
ale už sme sa snimi dohodli, že môžu prísť po ňho aj rodičia, že netrvajú na osobnom prevzatí.. hurááá!!
a kam idete na svadobnú cestu? tíško závidím, u nás sa to preložilo do nového roka.. náš víkend bol úžastný typický novomanželskýa chvalabohu sme aj dospali spánkový deficit.. počasie bolo úplne irelevatné
10. okt 2011@zabka88 Tak my už oddací list máme, tak oběhávám úřady. pěkná nespravedlnost - chlapi mění jen občanku
My razíme do Keni na 16 dní, takže si odpočineme dosytosti
A u nás všichni běhali s fo´tákama, ale teď nikdo fotky nemá.10. okt 2011- Sponzor fóra
@minina Jednoduchy, mas mu zmenit az ted trvale bydliste a musi i obcanku a zbytek
18. okt 2011@marefa Ahoj, u mě je to docela vtipné - od doby, co jsem se vdala, mě všichni oslovují "slečno"
Fotky už mám skoro všechny, k fotoknize jsem se zatím nedopracovala. Oddací list jsme museli reklamovat, špatně napsali jméno mé maminky. Jinak jsem si moc zvykat nemusela, nechala jsem si vlastní příjmení.
Kam razíte a na jak dlouho?21. okt 2011@demian vyrážíme do Paříže, dostali jsme darem...
To máš dobrý, mě zůstaly aspoň stejné iniciály...
Profi fotek máme zatím jen těch pár, co jsou v albu, fotoknihu pak taky možná spáchám... Určitě budu dělat klasické album, s tištěnýma fotkama, ale fotokniha je lepší na takové to přenášení, atd.
21. okt 2011@marefa to je nádherný dar, doufám, že si to tam skvěle užijete. Navíc, co si tak matně vybavuji, jsou první pátek v měsíci všechna muzea otevřena zdarma
Nepopírám, že mi tohle rozhodnutí vyhovuje. Naštěstí, s mým příjmením neměl muž problém
Koukala jsem na Tvé fotky a nejen, že máme stejné datum, ale i stejný nápad. Mě vozila drahá polovička ve vozíku před Penny, podle všeho mě získal ve slevě
My plánujeme dát fotoknihu jako dar rodičům, přijde mi praktičtější, než nechat tisknout fotky jednotlivě.21. okt 2011@marefa Doklady se mi vyřizují (teda o pas budu žádat až později, zatím se nechystáme nikam mimo Evropu), fotky přebraný, objednaný, fotoknihy objednaný, věci ze svatby v bazaru, takže tím pomalu končím kapitolu svatba
Teď už jen takovéto ohlašování nového příjmení příležitostně - u doktorů, atd.
21. okt 2011Tak jsme zpět z Paříže! Užili jsme si to parádně, vyšlo počasí a snad se tam někdy zase vrátíme... a bolí mě nožičkyyy!
@demian Jinak volné vstupy jsou první neděli a všichni do 25 let... My měli kartu na všechny vstupy, takže taky pohoda. A vození v košíku - náš nápad to nebyl, už jsem to na fotkách i viděla, my to v plánu vůbec neměli, jen jsme si nevzali s sebou na focení žádné pití a bylo vedro, tak jsme se u obchodu zastavili po cestě... a než kamoš nakoupil, tak to Zuzka zorganizovala a bylo to...
31. okt 2011@zabka88 ahoj tak mám už konečne foto mrkni ty už máš idem sa pozrieť
som veľmi spokojná
3. nov 2011baby, čo tak oživiť túto tému? čo je s vami? ako si užívate manželský život?
@slalucka
@kiwinetta
@marefa
@terunka88
@demian
@minina
@cacenka_d
@mata15. feb 2013@zabka88 Tak nejak normalne, u nas se nic nezmenilo. Krome toho, ze mame Lucinku, takze a porad spoustu prace a co vy?
5. feb 2013@cacenka_d jéééj gratulujem
my zatím nič.. bývame kde sme bývali, žijeme viacmenej rovnakým spôsobom života, ale predsa cítim akúsi zmenu , ale skôr je to v psychike
5. feb 2013@zabka88 tak u nas byla uz na svatbe, jen pri planech jeste nebyla
Nakonec se jeste k tomu narodila o mesic drive, takze jsme ji dostali k 4. mesicnimu vyroci
Takze ji ted byl rok.
5. feb 2013@zabka88 Ahoj po dlouhé době
@cacenka_d Prý že nic nového, jen Lucinka, to mi přijde nové až dost teda
Jejda holky, to tak šíleně letí
U nás nového ani nic moc, vrhla jsem se na práci a hrozně mě to baví
@zabka88 A co u tebe?5. feb 2013@minina Ja bych se radsi od prace odvrhla
Ale mam alespon kus na doma a do prace se asi pak moc s malou vratit nebudu moct nebo mohla bych, hlidani by bylo, ale abych ji jen budila a davala ji spat, to nechci.
5. feb 2013
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi potešením zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
@zabka88 uz ho mame na poste