Svatba 1.10.2011
@zabka88 hej, hej...a vo štvrtok sa nebudeme stačiť diviť
krásný víkend aj Tebe23. sep 2011- Sponzor fóra
@minina mě taky kadeřnice řekla 2 hoďky a to chci jen francouzský banán. Prý pro jistotu...no nevím, už jsem se nechávala takhle česat a do půl hoďky jsem byla vždy pryč. Můžu si udělat krásnou procházku, od města do vísky, kde je obřad, je to 5 kiláků
23. sep 2011@zabka88 Ja jsem ted jak medved a vstat jak brzo sice neni problem, ale pak potrebuju jit vcas spat
23. sep 2011Ahoj holky, tak aby bylo veselo, tak jsem nemocná
Snad bude do svatby OK, protože o fotky s červeným nosem teda fakt nestojím
@sissi85 Já jsem se obarvila sama o víkendu a úspěšně jsem si obarvila uši. Nikdy dřív se mi to nestalo...Mám vymyšlený účes stažený dozadu a tak mi tu barvu odrbal přítel houbičkou na nádobí26. sep 2011caute baby
@minina júúúj, tak sa dopuj vitamínmy nech si čím skôr zdravá.. ja inak tiež kašlem o dušu, tak len dúfam že i v kostole na "neprekašlem" do manželstva ...
@sissi85 "hodne hektických" je už príliš veľa dní na mňa, začínam sa dostávať do nejakého "útlmu" .. už ma aj nervozita prešla.. tak som zvedavá, kedy sa objaví zas..
@cacenka_d však práve, aj ja.. som zvedavá, ako zvládnem 24 hodín na nohách a ešte sa tváriť milo na všetkých..26. sep 2011Takže dnes byl velmi akční den... svědkyně mi onemocněla a nemůže mluvit. Cukrářce odvezli dceru do nemocnice,takže sme narychlo sháněli někoho jiného, naštěstí našli.. No a na kadeřnici jsem čekala půl hodiny, na první zkoušení účesu, ale nakonec paráda.. vše se vyřešilo,tak snad už nebudou žádné jobovky..
26. sep 2011Dneska to bylo veselý
.Pro prádýlko jsem se nedostala,chci jet s mamkou a bolela ji hlava.A ta teď rozbolela mě.Tak jsem ji nenutila,lepší když je v pohodě.Ona je nejlepší kritik.A téměřmanžel-hrůza s ním nakupovat.K tomu řešení stěhování do bytu.Nemohla jsem se kadeřnici dovolat od soboty,zázrakem jsem na ní sehnala číslo.Ztratila mobil a nemohla se se mnou domluvit,vyřizovala vzkaz že dorazí po mým svědkovi který na to zapomněl
.Dorazily šatičky pro družičku,jsou úžasný.Nejhorší byl teď večer,zavolat samozvaným hostům že nemám veřejnou párty.A neteře a synovci taky nemocný...takže bacily útočí,taky nejsem zrovna fresh.
26. sep 2011@terezka_c Neboj
Muj vtipalek si zkousel prstynek na pravy, takze pak rekl blbe cislo, takze do patku mu ho zmensuji o 2,5 cisla, kadernice ma odlozeny let v recku a doufa, ze dnes prileti, tchan s tchyni maji priletet ve ctvrtek vecer z egypta, tak tem se snad povede taky priletet vcas... A do toho ja chripka pocinajici
27. sep 2011Tak dneska sem toho stihla víc než sem chtěla
Organzu na auta, mašle, přísavky. Taky sem nakoupila bublifuky, tak uvidíme,jestli je využijem
No a taky jsem zkoušela poprvé čočky, sice jsem nedostala ty, které jsem měla objednané (na míru),ale za to jsem je dostala zadarmo
Ale do pátku by měly přijít i ty na míru, tak mám aspoň zatím na čem testovat...Poslední směna a pak už jen samé zařizování a pořizování posledních drobností, tak snad se už nic nezvrtne..
27. sep 2011@cacenka_d Jejda..S těma prstýnkama teda nezávidím. A jinak držím pěsti, ať všichni doletí tak jak mají
A počínající chřipku mosíš zavčasu poléčit, ať je tě pak na obřadu slyšet
27. sep 2011- Sponzor fóra
@terezka_c To je mi jedno co hlasivky, spis prcek aby byl v pohode
27. sep 2011@cacenka_d Tak to přeju rychlé uzdravení a držím pěsti, ať je vše v pohodě
27. sep 2011@terezka_c Dekujeme
27. sep 2011@terunka88 na nehtech jsem byla včera, v pátek vyzvednu šaty a v sobotu kadeřnice
28. sep 2011@mata1 Hezký
Já už mám šaty doma, protože zítra se přesouváme těch 200 km k našim a ke kadeřnici jdu zítra na melíry a na zkoušku..No a pak ještě naši vyzvedávaj nějaký cukroví atd, v pátek potom jedeme vyzvednout dort, připravit věci v kostele, dát na svatební stůl jmenovky..no nudit se nebudem, ale vše zásadní je zajištěno, takže pohoda
28. sep 2011@minina Uzasne
Taky vsem gratulace pani3. okt 2011
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
@zabka88 pravdepodobne by sme sa o tyzden nevydavali