Svatba 1.10.2011
@minina u mě taky běžný stav. A těch letáčků o azylových domech, co jsem dostala
23. sep 2011@demian
Ale asi se s tím nedá nic nělat co? Budem se muset s tou nešikovností a nekoordinovaností prostě smířit
23. sep 2011- Sponzor fóra
@zabka88 při športe sa dokáže zraniť každý amatér, prizabiť sa cestou z obchodu to už je vyššia nešikovnostná
ale zase by si sa ukázala ako majster improvizácie a predviedla by si, že rozpustené vlasy sú aj tak najkrajšie23. sep 2011@demian nič si z toho nerob, ja sa dokážem potknúť aj na rovnej zemi, ani tam nič nemusí trčať.. to už je priam na medailu
jasné,tvárila by som sa že presne tak som to plánovala a tak to malo byť
23. sep 2011@gretkav jasné že to super dopadne
a čo nevyjde úplne na 100 % to si tu prídeme popísať o 9, 10 dní a zabavíme sa na tom..
23. sep 2011@cacenka_d No my si uděláme klidný tento víkend
Umyju okna a půjdem někam na prcházku a na véču
@gretkav ahojJá myslím že všechno bude fajn. Počasí nám přeje, tak co by se mohlo pokazit
23. sep 2011@zabka88 vsak bez nejakych trapasov by to ani nebolo ono
...
23. sep 2011@cacenka_d jj, aj my budeme fotiť v lese, to sú krásne farby.. preto som sa bála dažďa že si doblatím šaty.. ( hm, ešte tak s gumákmi..) nooo, mne sa kaderníčka vyhráža že v sobotu o piatej ma začína česať, moja únava sa bude dať krájať..
23. sep 2011@minina to pocasie ma tesi..uz si pripadam zavisla na webovych strankach o pocasi
23. sep 2011@minina nerozmyslíš si to s tým umývaním okien?
23. sep 2011@zabka88 Vážně v 5?? my začínáme líčit a česat v půl 8 a svědkyně je z toho španá, že musí vstávat moc brzy
@gretkav Jj, každý den kontroluju nejméň trje webovky s předpovědí počasí
@zabka88 nerozmyslím, teď jsem se na to psychycky připravila a přítel se sám nominoval, že za tu dobu, co já budu mít okna vytře byt a uklidou koupelnu23. sep 2011- Sponzor fóra
@minina vážně jsi si jistá oknama? při naší šikovnosti? doufám, že aspoň bydlíš v přízemí
jsem docela ráda, že máme obřad až od 2. V 5 by mně nikdo z postele nedostal23. sep 2011@minina no mna tiez caka este domace upratovanie ale okienka su uz umyte
...od stredy mam dovolenku tak sa mozeme do toho pustit....
@zabka88 tak to mas poriadne skoro naplanovane cesanie...a mne pripadalo skoro aj to moje o osmejale uz vidim ze tak ci tak nebudem spat uz od tej piatej takze je to v podstate jedno
23. sep 2011@minina jj, tri hodiny na účes , pol hodina na makeup a presun domov tam čosi zjesť a obliecť sa a o 11.00 sa už začíname fotiť .. je tam aj rezerva ale len taká symbolická
aj my tak nejako fungujeme, ale teraz pred svadbou ide upratovanie nejako bokom..23. sep 2011@demian jejda, to mě nenapadlo, ale fakt bydlíme v přízemí
V nejhorším spadnu do zahrádky mezi kytky
My máme obřad v půl 2,, to jsou takové rozumné časy23. sep 2011@zabka88 3 hodiny účes? Co sis tam vymyslela za složitost? Já jsem si myslela, že za hoďku sfoukneme obojí a nakonec máme 2 a mám obavu, že nebude co dělat apůjdu se ještě fotit na zahradu na zaplácnutí času
23. sep 2011@cacenka_d já už účes mám vymyšlený a táta mi čekl, že vypadám jako Božena Němcová
23. sep 2011@minina To je blazinek
23. sep 2011noo, je pravda že som si vymyslela taký dosť zložitý účes, ale komplikuje to fakt, že nebude len z mojich vlasov ale aj z príčesku.. ale ešte idem v piatok na "rýchlu" skúšku tak možno zistíme že by to šlo aj skôr..
@minina náhodou Božena Nemcová bola docela kočka
@cacenka_d to vieš že vstanem, motivácia je silná23. sep 2011@zabka88 no jo, ale zrovna moderní děvče to není
23. sep 2011@minina chlapov sa v zásade nepýtaj na také veci, lebo ti zahlodia podobné pripovnania
ja som sa raz tatina pýtala aké mám nohy v krátkej sukni a on len pozrel a povedal že vcelku rovné
23. sep 2011@zabka88 taky dobré
Je to s nima boj občas
23. sep 2011@minina ale zas čo by sme si bez nich počali..
23. sep 2011- 23. sep 2011
@zabka88 natoľko šikovná som nebola, našťastie zlomený nárt nemám. Iba dvojnásobného objemu a krásne fialový - doktor mi na to dal nejaký zvláštný obväz a vraj by mi mala noha splasňúť.
Neschovám, mám krátke šaty a otvorené lodičky. Drahá polovička už navrhla, aby som si aj na nohu dala make-up - že vraj by ho inak mohli odviesť od oltára v klepetách