este nejake foto. prva foto je z Oravskej zeleznicky, dalsie dve prvy den v skole, pisanie domacej ulohy, Hankina oblubena poloha na spanie, musim jej to z pod hlavy uplne tahat ako to ma zalozene :-D a jedna z leta so sestrou pubertackou :-D
@harper Krásne baby máš doma.:-)
Olívia rada chodí,ona sa už nevedela dočkat kedy začne škola,prvu domacu nechcela robit.Teraz už nie je problém.
Sama sedí, rozprávala na hodine 8-( ,učitelka ju posadila samu.To mi hovorila na rodičovskom,potom som jej písala o dva týždne tak mi odpísala,že sa to zlepšuje,dookola je vysvetlujem,tak verím že to bude dobré.Ináč,že sa pekne zapája na hodinách,tak aspon to ma teší. x-) x-)
Všimla so si ,že jej chýbaj poobedné spanie,v stredu som prišla domov,a našla som ju na gauči spat.Tak isto v stávaju ako ked bola školkarká.Chodia z Oliverom na autobuse ,ked Oliver končí ju vyberie z družiny a idú spolu domov.V utorok a štvrtok má Oliver aj kružky,tak ich ja vyberám o 15:30,akurát stíham z práce.
Trocha mi je lúto,že už nechodíme spolu ráno,ja som ju vozila do školky,Ved si zvyknem. :-D :-D :-D
@disala od nas zo skolky z triedy islo 5 deti do tejto skoly a komplet ich rozhadzala do troch tried, tak teraz Hanka sedi s tym chlapcom, co sedi na fotke za nou, je to jej spoluziak zo skolky. Ani jeden v podstate nikoho ineho z triedy ani nepoznali. a nasej spanok nechyba, asi spavala len v skolke ale ani to nie kazdy den a doma ked bola nespala cez den vobec. Rano chodim s nimi ja zatial, bude ju tiez vodit Aneta a po skonceni vyucovania chodim pre nu ja.
a pozeram, ze mate tusim ten isty slabikar ako nasa. tiez s tym mimozemstanom, ze? akurat vcera som ucitelke hovorila, ze sa nebudem zucastnovat aktivit spojenych s tym plysakom. lebo vraj si ho kazdy vikend ine dieta berie domov a vymyslaju mu program a pri tom sa spolu fotia. povedala som jej, ze ak bude chciet Hanka nieco nakreslit, nech sa paci ale ja nebudem ziadne fotky robit a uz vobec ich tlacit a posielat do skoly.
@harper Ano,Mimo.Zatial od nás nič také nechcela.U Olívii okrem jedneho chlapca všetci sú spolužiaci zo školky.Asi aj preto je to velké rozprávanie na hodine. :-D Ja idem do práce na 6:30 ,nijak to nevychádza,že by sme chodili spolu.Od nás to majú autobusom asi 5 minut.Od zástavky do školy 5 minut.Ráno ešte snimi chodí Olíviina spolužiačka Miška.Muž ju ráno učeše,a idú. :-D
Novembrovčata-prajem Vám takto hromadne všetko najlepšie k narodeninkám, veľa-veľa chuti a sily do učenia,nech sa Vám plnia všetky tajne sny a túžby,hodné zdravicka a aby ste v živote stretávali len tých správnych ľudí 💐🎂🎁❤️😘😘😘 Nám maminkám prajem hlavne veľa nervov,nech z nich neosediviene a zdravie,aby sme to všetko zvládli.
My s @majoslava a jej Danielkom sme už začali dnes, dnes ráno o 8,45 mal nás Sebi už 7 rokov . Dnes len menšia gratuláciami,oficiálna oslava je v sobotu.
@harper@disala aj my mame Slabikar s Mimon. Tiez tam nemame ziadnu aktivitu s nejakym plysakom. Asi to zavisi od p. učiteľky. Inak p. ucitelka mi bola hrozne nesympatická na zaciatku, ale potom som s nou hovorila viac krat a som úplne zmenila nazor. Je starsia = stará skola'... A vie presne co robi.