November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte dievcata, po čase opat nakukam a teda nedá mi to...nechcete predsa len skúsiť VYtvorit tajnú skupinu na Facebooku a písať si tam? Určite to bude častejšie navštevované nami všetkými ako tu
Odpovedať
Profilova fotka
Tento rok sme sa ani my nevyhli Elze, cely rok počúvam ako bude na karnevale Elza, takze vyslo jej to 🤗, druha foto pred folklórnym vystúpením pre asi 200 dochodcov v Bernolakove zo skolky
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, idem si k Vám po radu- naši chalani začali vnoci strašne zle spat.... my (stredoslovenský kraj) sme mali teraz jarné prázdniny s pred prázdniny boli obaja chorí- Tobi bol doma cely týždeň predtym, Sebi len v piatok. Minuly týždeň sme boli v Tatrach. Nechcem, aby to vyznelo hnusne, ale bolo strašne- Sebi hneď prvý deň chytil strašnú svalovku (on mal predtým vysoké horúčky), takze sa lyžoval len jeden deň s boli sme sa kúpať v PP. Do konca týždňa už bolo strašne počasie, žiadna lyžovačka, uplna ponorka medzi nimi dvoma- len sa hádali. A myslím, že aj to ovplyvnilo ich spanie- stále vykrikujú zo spánku, nestihnú zaspať a už sú hore, ja dom už druhu nič spala s Tobim v izbe s mm so Sebim, lebo boli každú hodinu hore. Tobi kričal, metal so sebou, vykrikoval zo sna... brutal.... a Sebi ma fázu bátia sa (rozprávky- strašidlá.....). Predtým spali dobre, Tobi bol hore vnoci raz cikat a potom len ráno, Sebi niekedy spal celu noc.... My sa teraz s mm v spálni ani nestretneme... už som vystavena. Zachvilku pravdepodobne nastúpim do roboty a to si už neviem ani predstaviť čo to bude. Čo to majú za obdobie????
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte... Daniel ma uz 2 tyzden horucky od 38-40... Stazoval sa na usko tak sme zaslo za ORL dal mu atb sunnamed.. Horucky stale ma... Rano volal mm do skolky ze nepride a ucitelka mu oznamila ze maju v skolke mononukleózu.... Tak fasa... On s oslabenou imunitou sa bude liecit dlho... Mozem cakat ze aj mala to dostane? Mna uz tiez par dni boli hlava a strasne som unavena....
Odpovedať
Profilova fotka
Dr. mu brala vela krvi... Tak sa bojim ze sa mu vrati leukemia... Zajtra rano maju byt vysledky
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava majka držte sa, určite to nebude nič vážne..neviem ti poradiť, len ti držím palce nech je to “len” nejaká bežná pliaga..😘
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava Majka mne mal Sebi cely minuly týždeň presne ako píšeš až do 40 teploty. My sme dostali Ospamox antb. 2 balenia. Už je našťastie fit, obaja už dnes boli v škôlke. Rak sa držte. My bojujeme so spánkom pre zmenu.
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava Ako dopadli testy?
Odpovedať
Profilova fotka
@harper Ahoj,prosim ta ako to je zdanovym bonusom na deti,dala som si to ročne zučtovanie..Našla som na nete že ,je to na jedno dieta mesačne 21,56.Kolko to vlastne by som mala dostat?Danovy preplatok mám 274,02.Sef hovorí že to bude okolo 219 eur.Ako sa to vobec počíta?
Odpovedať
Profilova fotka
@disala ahoj, ak si sk neuplatnovala mesacne danovy bonus tak pekne trepal. Na jedno dieta je rocny bonus 256 aj nejake drobne, deti mas co viem dve a plus k tomu preplatok 274,02. (256+256+274)
Odpovedať
Profilova fotka
@lerenard @disala @mysti. Dakujem, akurat som volala za vysledy tak vseto je chvala Bohu negativne.. Udajne uz v minulosti prekonal mononukleozu a nebolo to chronicke... Vyter z hrdielka tiez OK... V utorok este mal teplotu unaveny je stale ani nic nechce jest tak hadam to coskoro prejde...
Odpovedať
Profilova fotka
@mysti ahoj, skus medovkovy cajik na vecer... Nam pomaha... Ja ho davam aj malej
Odpovedať
Profilova fotka
@harper ahoj, aj ja mam otazku.. idem robit len muzovi danove (kedze ja som bola na PN a MD) on bol na rodicaku a od februara sa vratil do prace... Mozem DB uplatnit aj za januar ?
Odpovedať
Profilova fotka
Kamaratka ktora uz 10 rokov je v BA sa mi konecne vydava 😀😀 tak jej prajem prvy priatel jej zomrel na rakovinu nasla ho na chodbe... Teraz ma super priatela boli u nas pozriet malu... 18.8.2018 ma svadbu v Petrzalke neviem si predstavit s detmi ako sa tam odtrepeme ale aj keby ze sama mam ist busom tak pojdem 😀
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava Maji ak by robil napr. len par mesiacov ale celkom by mal prijem vyssi ako 2610€ (tento rok to je 2880€) tak si moze uplatnit danovy bonus na obidve deti za cely rok teda v plnej vyske.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby, tak ja sa kus pochválim- v pondelok nastupujem po 6 rokoch materskej+rodičovskej do novej prace. Dnes som tam bola cely deň na “omrknutie” a zatiaľ to vyzerá fajn, tak som zvedava.... držte mi palce. Je to úplne nová práca- noví ľudia, nikoho nepoznám, ale dúfam, že všetko bude Oki. Inak deti stále nespavaju- neviem si predstaviť chodiť do prace, keďže budem vstávať 4,40h.... brrrr asi budem dospavat cez deň 😜🤪
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@harper Neuplatnovala.Aj som si myslela,ale šef bol presvedčený ako vie. :-D Dakujem.tešim sa.
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava Super správa. x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mysti Neboj sa zvykneš si.Držim palce aby sa ti tam páčilo. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@disala keby nieco sa kludne ozvi. Kludne aj cez fb spravu, ta mi priamo cinkne v mobile
Odpovedať
Ahojte, aj ja som tu zavitala po dlhsej dobe :) :D Idem vas poprecitavat :) Simonko ma este vsetky mliecne zuby-hrozne ho to trapi :D, tasku nemame do skoly este. Cele vikendy lyzujeme- uz nech ten sneh konecne z tych kopcov zojde, co aspon jeden viked prideme nezmrznuty a konecne aj prach utrem! :D Ondrejko bol vcera u psychloga na vysetreni- dozvedeli sme sa prakticky to, co sme uz vedeli, ze je nadpriemerne inteligentny.Ako 2 rocny a 5 mesiacov zvlada logicke ulohy pre 6 rocne deti. Ma znaky autizmu a aspergera- na to vsak musi vyzriet este, aby sa potvrdilo. Pomohlo to hlavne nam, lebo sme uz v poslednej dobe boli zufali s Michalom, lebo sme nevedeli ako s nim a ako na neho.
Odpovedať
Profilova fotka
@disala ďakujem, hádam máš pravdu ☺️
Odpovedať
Profilova fotka
@afra Zuzi, my mame problém so Sebim- boli sme s ním u psychológa pred dvomi rokmi- nestanovil mu žiadnu diagnózu, no je veľmi výbušný, nevie kontrolovať svoje správanie, hneď sa rozčúli a vybuchne a je mu jedno, či sme na lyžovačke alebo v reštaurácií. Je mi to ľúto, že to musím takto povedať, ale si situácie, keď sa za neho veľmi hanbíme. Napr. boli sme v kolibe a čašníčka prišla povedať, že nemajú kečup (že im mešká dodávateľ). A Sebastian sa tak rozčúlil- metal so sebou, že on nechce už nič jesť, no koniec....a to je len jeden príklad. Strašne je výbušný, neprispôsobivý ....my už vôbec nemáme chuť s ním nikde chodiť, lebo vždy niečo vyvedie. A všetka naša radosť z výletu je fuč ☹️😏
Odpovedať
Profilova fotka
@harper dakujem krasne! Na Simi len od augusta 😊 bambula mala ma len 6 mesiacov ... Buduci tyzden ho poslem na socialku si pytat potvrdenie na ten januar a uz to musim zbuchat... Ideme sa zas vymenit... Ja do prace a on ostane na materskej...
Odpovedať
Profilova fotka
@mysti. Drzim palce!! Zmena je zivot a urcite si rychlo zvyknes a zabehnes sa :-) a co tak skoro vstavat? Dochazdas? Ja o tyzden sa vraciam joj nechce sa mi do tej cvokarni ale musim...
Odpovedať
Profilova fotka
@mysti joj moja to amo keby si pisala o Danielkovi... My uz ani nikam nechodime... Najnovsie si zapchava usi a bije sa po hlave ked ho upozornim alebo kricim na neho... V skolke sa nezapaja do kolektivu lebo vzdy vsetko musi byt tak ako on chce ked nie tak koniec... Ja verim ze vyrastie z toho ale bojim sa ked pojde do skoly ako bude fungovat...
Odpovedať
Profilova fotka
Sadrove odliatky... Danielkova zabava pocas PN 😀 auticiek uz ma kopu vymalovanych... A pripravuje uz na velku noc... Maminka kludne mozes aj predat aj inym detickam nech si maluju ja uz nemam farby 😀😀
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava to už ideš do prace? Pána Fera Ta obdivujem.... Idem do RS do Kora robiť - manažér výroby a ja som si zatiaľ dala takto od 6-14,30, viac mi vyhovuje to, keď budem už o tretej doma a nezabijem v robote cely deň. (Inak som mala robiť od 7,30-16,00. Takze keď budem mat dosť vstávania o piatej- švihnem to na pól ôsmu 😉).Môžem ísť aj pre chalanov do skolky. A chodí autom jedna kolegyňa z Tisovca, tak budem chodiť s ňou 😉
Odpovedať
Profilova fotka
@mysti No musim uz ist konci mi materska a z rodicaku ucty nepoplatim.... Danielko do skoly tasku a vsetko mu nakupit... A plyn chceme do domu dat lebo drovo ide hore a katastrofa zhanat... O vsetko sa musim ja starat... Ja som bola zvyknuta busom 5:15 ale domov len o 15:15 ide bus
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava no veď práve preto som to ja takto “využila” že Ta kolegyňa bude chodiť autom a vlastne o tretej už budem v Hnúšti ☺️ Ale asi vo štvrtok budem chodiť ja autom na siedmu do 15,30. Aj si trosku pospím, čo mi dobre padne, aj šéf bude vidieť, že ostávam. Tak uvidím, ako to bude fungovať ☺️
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?