@mysti ak by mala volne miesto rada by som aj ja chodila s vami... Tiez koncim 14:30 ..... Je mi jedno ci dam 1e na bus alebo jej... Tyzdene to ma 10eur + chodila som s jednym z Tisovca ale on z vyroby tak na smeny len kazdy druhy tyzden ma bral aj to len rano... Ze uz ma plne auto
@harper Dakujem,boli sme u našich,muž vyrábal klobasu,tak som bola pomocnička :-p :-p :-p .
Asi štvrtok pojdem podat,v KE vyhorela strecha na budove kde sidli danove, tak inde treba ist podat.Kolegova žena nám zistovala kde dali podatelnu. =-)
Ahojte baby, prosím vás neviete ešte niekto zohnať niekde misky z Lidla? Mame tri kartičky ale misky už zohnať nevieme..... neviete mi niekde ešte zohnať? Alebo dať odložiť, kartičky by som Vám hneď v utorok poslala prvou triedou
Aj my uz mame zapis za sebou 😊 mali to perfektne spravene, do skoly sa zatial tesi, tak snad mu to nadsenie vydrzi 🤔😬😜
@majoslava kam ho nakoniec davate?
@mysti ahoj na nabrezko ho dame...s bratrancami pojde zapisali sme ich aby boli spolu v triede aj ucitelku sme si vybrali... 3 triedy budu otvarat vela deti bolo.... ZUS ma blizko co je super...
Ahojte, idem si po radu... Maros varil jahodovy lekvar ale je riedky... Mozem ho zliat, prevarit a znova do poharov dat?
Dal tam aj gelfix 2 sacky a aj tak je riedky.
Ahojte mamicky... Poradte mi kde objednat box na desiatu nie velky a taky s prapaskami ktore sa daju vyberat... Uz zaciname kupovat veci do skoly taky dlhy zoznam...
@perlaoceanu aj nam dali pri zapise... Maju aj na web stranke skoly. Prehlasili sme ho na inu skolu a tam dokonca vsetko objednavali detom len sa zaplatilo pri zapise....
Baby počujete- aké prezývky kupujete drobcom do 1.triedy? Ja vôbec neviem, mám dilemu.... co sa teraz nosieva?
Sebi dostal teraz cez víkend tašku-od sestry a švagra, samozrejme hasicsku, tak sa vytešuje ☺️.
A ja pevne dúfam, že sa po nástupe do školy už konečne zmení.... je strašne prchky a výbušný, hneď sa podráždi a potom rozpráva reči, ktoré by vôbec nemal (hnusná mama a pod.). Už neviem, ako na neho.... Dohováranie nepomáha, bit ho stále nebudem.... som už zúfalá niekedy. Teraz ma nervy z Tobiaska-ten po nom všetko opakuje a Sebi sa ide zblázniť z neho. Teraz boli u našich a mamka mi vravela, že im išlo-len sa vadili od rana a klbcili sa, že ona ich už spolu nezoberie-len po samom. Na jednej strane jej rozumiem, na tak mi to zle padlo.... keby mám viac dovolenky, nemuseli by sme ich dávať nikam. Musíme to inak vymyslieť., lebo oni sú fakt lepší, keď sú po samom, ako spolu. Neviem už, čo s nimi....
@mysti Chlapci su fešáci. Moji maju 6 a pol roka vekový rozdiel,aj oni sa natahuju.Olivia vačšinou začína,a potom ked jej Oliver niečo povie alebo sotí ,tak ide žalovat, 8-( 8-( 8-( Asi musia vyrást a potom ich to prejde.
Ja dookola dohováram vysvetlujem. :-p
Oliver chce tenisky ako prezuvky,a Olívii kupim nejake látkove balerinky,videla som v pepcu.To ešte uvidím ked pojdem snou do obchodu.
@mysti nasmu kupujem taketo, ako zacal chodit do skôlky, tak ich uz vystriedal, ked noha vyrastla,
https://www.obuvkovo.sk/produkty/dets...
ja som spokojna, slapky nechcem, v tom noha pevna moc nie je a tie uzavrete tiez nie,to cista umelina, lebo Davidkovi sa dost potia nôzky a potom ma mokre ponozky a studene nohy..
@disala no asi musia naozaj vyrásť, ja aké asi dovtedy zosediviem....
@gab ďakujem za tip, ja som myslela tiež na niečo podobne, len Sebi veľmi sandále neobľubuje.... tak ja už neviem.
ahojte, tak ako sa dari skolakom? nasa robila dva dni rano cirkus, ze ju to boli, ze si nevie co obliect, ze je hladna, ze ju boli ked sa musi cesat, skratka chcela zostat doma, ale bohuzial v skole to uz tak nefunguje ako v skolke, ze tam ma ukecala a zostala so mnou doma, tak som jej to vysvetlila asi tak, ze ked bude rano cirkus, poobede nebude ani na chvilu tablet a funguje to :-D dokonca dnes zostala Aneta doma, lebo trochu kasle a sopli a isli do zamockeho parku a Hanka s tym nemala ziaden problem. inak sa jej v skole paci a rada tam chodi, viac si pamata ked idem pre nu do skoly nie ako Aneta, ta si nikdy nic nepamatala :-D dokonca mi dnes hlasila, ze hovorili cez rozhlas v skole, ze tam bol nejaky zlodej.