November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
a super je to, ze ked sem niektora nieco napisete tak sa mi ukaze upozornenie aj na modrej streche, kde sa teraz zdrzujem v skupine exkonikariek :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@harper @kaia @woman04 @dena pridajte @lutsy , že sa sem nemôže dostať
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 uz je tam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
podľa mňa aj luppita, joni, milek, mackoxxx, luci66, a potom neviem, či aj lucijag a lucka33 - mne sa tie lucky stále pletú :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 Tvoje zelanie je mi rozkazom :-) ja ked som to tam davala tak som si na vsetky nezmyslela postupne doplnime :-) lebo dat tam vsetky sa mi zda zbytocne, ked prisli len raz za cas a aj to niekedy len par prispevkov dali like a ani nic nenapisali.
Odpovedať
Profilova fotka
@harper písala som na MK, aby sa prihlásili tie, čo tu nie sú a chceli by byť
Odpovedať
Profilova fotka
Ha a dám sem prvá fotku - ako už mnohé viete z FB, aj my máme prírastok v rodine, zatiaľ nie na 100%, uvidíme. Moja drahá dcéra mi v pondelok oznámila, že máme psa - teda fenku, volá sa Nina.
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 to bol moj sen😂, ale tatko nam to zatrhol a jeho slovo bolo u nas nemenne, takze psik skoncil u babicky...a museli sme si vystacit so skreckom😂
Odpovedať
Profilova fotka
A ten konik, to uz je vrchol😁😁,normalne som z nich sklamana,spravaju sa v zasadnych rozhodnutiach ako zenske pred menzesom =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucy109 a vyhrazaju sa trestnym oznamenm =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@harper ako trestnym oznamenim to je vrchol traposiny...si myslia, ze zeny su uplne sliepky-pardon, ale ine sa na to neda povedat
Odpovedať
Profilova fotka
@lucy109 tu je uryvok v podstate to podstatne z jednej ip co poslali jednej bloknutej: "Sloboda slova sa nijak nevzťahuje na porušovanie pravidiel stránky, ktorú používateľky môžu slobodne navštevovať a pridávať príspevky, ktoré však musia spĺňat kódex správania a pravidlá stránky, na ktorej sa pohybujú. Ak niektoré používateľky porušia pravidlá, alebo, čo je ešte závažnejšie, obsah ich príspevkov by mohol byť posúdený ako trestný čin - ver, že takéto upozornenie máme prekonzultované s naším právnym zástupcom a máme aj dôkazy (print screeny) na jeho podloženie. Používateľky, ktoré toto vyjadrenie dostali vedia prečo k nemu došlo. Ak sa ty, alebo iné používateľky na stránke nazdávate, že takéto vyjadrenie dávame niekomu, kto len nesúhlasil s adminskými rozhodnutiami, vyjadreniami alebo zmenami na stránke, ste skotčne na omyle. Ak máš teda v rodine právnikov, určite ti budú schopní vysvetliť aké vyjadrenia a správanie pod toto upozornenie spadá." :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@lucy109 veru odkedy je konstruktivna kritika trestny cin , mohlo ich to posuvat dopredu, takto budu mat tam len pochlebovacov a budu spat na vavrinoch :)
Odpovedať
Profilova fotka
@harper, super, ze sem sa dostanes, aspon sa mozme presunut hned ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ked zvierata, tak aj ja prispejem ;-). Nase macky dostali od mm darcek, zivot vo voliere vystriedala sloboda ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia a neutecu?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@kaia Milujem mačky.Švagrina si teraz kúpila sivu,je na zjedenie. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@harper Ešte štastie že sem možeš.Teším sa. x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby ani neviete, ako to potesi, ze som Vam chybala x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@harper pridaj prosím zuz4579 - to je ladybaby
Odpovedať
Profilova fotka
Konečne koniec školského roka. :-D :-D Na to že som ho musela stále nahánat na učenie,skončil s troma dvojkami.Olívia mala dnes ešte básničku na rozlúčku s predškolákmi.Uhánala som z roboty aby som to stiha. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
nasa mala dve dvojky - matematika a slovencina ale keby sa slovencina ucila bez diakritiky tak ma urcite dvojku iba z matematiky :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 ja nemozem pridavat..aspon nevidim tu moznost..myslim,že iba @harper a @kaia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@woman04 nemas hore moznost Zmen hned za Tvojim nickom?
Odpovedať
Profilova fotka
@disala macky, ked im davas jest sa vzdy vracaju domov pokial viem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@harper bingooo...dakujem..hladala som pridaj clena :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@harper :-D tak tie trestne oznamenia a splnene skutkove podstaty trestneho cinu by som chcela vidiet.. Urcite by to bolo vtipne..sypu sa im chechtaky a nezvladaju pretrvavajucu kritiku uzivateliek kvoli zmenam..kedze su slovenska webova jednicka tak si myslia, ze su neomylni..take jesitne spravanie chlapske....tod vsio si myslim
Odpovedať
Profilova fotka
@harper U nás tiež asi tak,ešte sa hneval na máriu teréziu,prečo zaviedla povinnu skol.dochádzku. :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@lucy109 Ked raz budeme mat dom,určite aj mačky budú. :-D
Odpovedať
@kaia tie tuje na fotke su vase este? Aky je to druh, prosim Ta. Chcem kupit male a predpestovat na plot...budem ich aj 200 potrebovat...dik :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?