@veronika1610 Tvoje zelanie je mi rozkazom :-) ja ked som to tam davala tak som si na vsetky nezmyslela postupne doplnime :-) lebo dat tam vsetky sa mi zda zbytocne, ked prisli len raz za cas a aj to niekedy len par prispevkov dali like a ani nic nenapisali.
Ha a dám sem prvá fotku - ako už mnohé viete z FB, aj my máme prírastok v rodine, zatiaľ nie na 100%, uvidíme. Moja drahá dcéra mi v pondelok oznámila, že máme psa - teda fenku, volá sa Nina.
@veronika1610 to bol moj sen😂, ale tatko nam to zatrhol a jeho slovo bolo u nas nemenne, takze psik skoncil u babicky...a museli sme si vystacit so skreckom😂
@lucy109 tu je uryvok v podstate to podstatne z jednej ip co poslali jednej bloknutej: "Sloboda slova sa nijak nevzťahuje na porušovanie pravidiel stránky, ktorú používateľky môžu slobodne navštevovať a pridávať príspevky, ktoré však musia spĺňat kódex správania a pravidlá stránky, na ktorej sa pohybujú.
Ak niektoré používateľky porušia pravidlá, alebo, čo je ešte závažnejšie, obsah ich príspevkov by mohol byť posúdený ako trestný čin - ver, že takéto upozornenie máme prekonzultované s naším právnym zástupcom a máme aj dôkazy (print screeny) na jeho podloženie. Používateľky, ktoré toto vyjadrenie dostali vedia prečo k nemu došlo. Ak sa ty, alebo iné používateľky na stránke nazdávate, že takéto vyjadrenie dávame niekomu, kto len nesúhlasil s adminskými rozhodnutiami, vyjadreniami alebo zmenami na stránke, ste skotčne na omyle. Ak máš teda v rodine právnikov, určite ti budú schopní vysvetliť aké vyjadrenia a správanie pod toto upozornenie spadá." :-D
@lucy109 veru odkedy je konstruktivna kritika trestny cin , mohlo ich to posuvat dopredu, takto budu mat tam len pochlebovacov a budu spat na vavrinoch :)
Konečne koniec školského roka. :-D :-D Na to že som ho musela stále nahánat na učenie,skončil s troma dvojkami.Olívia mala dnes ešte básničku na rozlúčku s predškolákmi.Uhánala som z roboty aby som to stiha. :-D
@harper :-D tak tie trestne oznamenia a splnene skutkove podstaty trestneho cinu by som chcela vidiet.. Urcite by to bolo vtipne..sypu sa im chechtaky a nezvladaju pretrvavajucu kritiku uzivateliek kvoli zmenam..kedze su slovenska webova jednicka tak si myslia, ze su neomylni..take jesitne spravanie chlapske....tod vsio si myslim