Ahojte idem sa pochvalit aka aom od vcera kreativna....mam celozavodnu dovolenku a sme sami s krpcom...nudime sa...skusala som zapliest klasok z levanduli ..krasne to je...hned som to podarovala susede...mala velku radost...a ja este vacsiu :-) a dnes rano som spravila pajka z crepnikov...krasny je...Danuso ma z neho radost :-) :-)
@majoslava@mackoxxx boze, ale to uteka, vsak?
niekedy by som ho najradsej poslala na Mars a ja sa odstahovala na Venusu, ale to by mi dlho nevydrzalo :-D
hlavne teraz pred MS, jak sa dusoval, ze uz zostarol a futbalove zapasy ho uz nezaujimaju... :-p :-D ... heh... videl vsetky.... :-p :-D .. ale inak .. aj tak ho milujem, co uz so mnou... |-|
@gab neviem ;-) :-D to som zdedila po mame :-D robim vsetko bez rukavic...v zahrade, umyval podlahy aj so savom...a su pevne :-p beriem pravidelne zinok na jar a jesen... sem tam ked su suche potriem kuchynskym olejom... Nepestujem vobec...ked sa jeden zlomi ostriham vsetky...nemam ani poriadny pilnik :-D ani ho neviem spravne pouzit :-D
@veronika1610 Nerobi si tvoja najstarsia vodicak?? ...nedavno isla oproti mne autoskola a ma myklo a som si povedalam,že to asi nie ona,lebo je mimo SK :-p
@woman04 už je mesiac doma, ale vodičák nehrozí. Minulý rok začala, aj som polovicu zaplatila, ale vykašlala sa na to, neriešim, ďalší pokus si cvaká sama celý.
@veronika1610 Prosím ta Veronika,Olívia je chorá,najprv ju bolelo hrdlo,upchatý nos,žiadné sople,potom schytala prievan,ucho ju bolelo,mala zalepené oči.A teraz mi švagrina posiela fotku že má flakatý jazyk.je to len z choroby,alebo sa mám vybrat k lekárovi.Fotka nie je velmi kvalitná.
caute baby, povedzte mi co som ja komu spravila, tak najprv navrhnem koncom marca majitelovi jednej sro, ze tam nema dobre spraveny prenos dat z jedneho systemu do druheho v 10/2013 tak som mu navrhla opravu uctovnictva - taku chybu uz viac nespravim. to bolo ako za trest, ak neratam ze to bolo prachove a musela som si aj kvapky do nosa striekat, som sa na tom narobila niektore dni aj 15 hodin pri pc. uz som si nevedela poriadne ani sadnut, oci ma boleli. ked som mu vyfakturovala smiesnu sumu ani nie polovicu toho co mi povedali niektore uctovnicky, tak ze ho vydieram nastastie zaplatil. a dnes rano ma zabila jedneho klienta manzelka, ze jej prisiel list zo socialky ze budu mat kontrolu na obdobie rok 2009 az 2016. treba to vsetko dorucit do BA 27.7. a to 27.7. okolo 23 hodiny sadame do auta a ideme smer HR. takze zajtra baby musia ist k nasim a ja idem k tomu klientovi vyberat z dokladov vsetko co chcu a co tam nebude a myslim ze toho bude dost tak to budeme musiet dorobit. a to je navyse mesiac kedy su aj stvrtrocne dph ]-( a tak som si robila plany ze rano budeme chodievat von, nieco nakupit, potom u nasich alebo u sestry kavu, potom porobit doma to co treba a zbytok byt s babami ;-( :-S
@disala a to mi kamoska hovorila, ze ak pride po nich aj zdravotna poistovna, tak potom urcite pride aj danovy urad a to potom len bude a znamenat to bude to, ze to niekto na nich kontrolu poslal :-| a ja budem mat cele prazdniny v prdeli, lebo furt budem nieco chystat.
čaute baby, kopírujem aj sem... zabudla som že sme sa presťahovali :-D :
Dievčatá, ktorá ovládate Zákonník práce? Chcela by som poprosiť o pomoc - radu. Sestra chce skončiť pracovný pomer okamžite a to "zo zdravotných dôvodov" - čo som pozerala mal by to byť Zák. 311/2001 Z.z. § 69 odst. 1 pism. a) popr. c). V pracovnej zmluve nemá uvedenú žiadnu výpovednú lehotu, len vetu, že všetky ostatné náležitosti sa riadia Zákonníkom práce. Je u firmy zamestnaná 9 rokov. Vedúca ju na dohodu nepustí, preto chce použiť paragraf na okamžité "skončenie prac. pomeru zo zdravotných dôvodov". Týka sa jej v tomto prípade "výpovedná lehota". Ďakujeeem
@veronika1610@disala ak sa do toho môzem zamiesat, je to z toho, ze prekonala zapal, alebo virus a pod. tak sa jej odbural z tela B vitamin, ono sa to takto prejavuje na jazyku tie zaludocne zalezitosti, skus je dat zacas B komplex , to by malo pomôct
@disala skoré uzdravenie princezničke ;-)
No ty kokos ja som komplet žienka domáca (koláč sa pečie, zavarila som si marhule, teraz sa idem pustiť do džemu a mamina mi prinesie ešte egreše). len varím, zaváram a upratujem :-D :-D :-D :-D :-D na počudovanie mi to robí radosť :-D :-D :-D
Ináč aké super je mať dcéru. Mm mi kúpil voňavku, no moc sa teda netrafil, tak som posunula Stanke. A tá radooooosť. Už viem ako ju budem podplácať x-) x-) x-)